Bekarsan, yaşın kaç olursa olsun ne zaman evleneceksin tribi asla bitmez, bitmiyor. Hıhı bekarım teyze demekten daha şık, karşıdaki kişide de farklılık yaratacak cevaplar neler olabilir? +Bekar mısın? -Bazen
+Bekar mısın? - Oldukça.
Bekar mısın? Sorusuna verilebilecek alternatif cevaplar nelerdir?
İyi bir kısmetimi henüz bulamadım Evliliğe yakınım ama evlilik benden uzak duruyor Hem bakınıyorum hem de bekarlanıyorum :D Çeyizim hazır taliplerimi bekliyorum Ben de evde kaldım ya la :D Ruh eşim beni terk-i diyar etti galiba Beni anlayabilecek helal süt emmiş biri zor zor çıkar karşıma Onurlu ve gururlu bir bekarım :D Bu zamanda doğru insanı bulmak çok güç be teyzoş :D Ben de daha bulamadım :D Doğru eşi kim bulmuş ki ben bulayım :D Karşıma mutlu eşler çıkmadığı sürece evlilikten uzak durmaya çalışıyorum Evlenenleri de gördük mesela sizce bekarlık mı evlilik mi daha güzel? :D Bekarım çünkü farklı rolleri oynayacak mesuliyete henüz hazır değilim Daha bebeğim ben ya :D Henüz okuyorum ve bitmeyen bir eğitim hayatım var. Yaklaşık 10 yıl daha evlenemem sözleşmem var modelim ben :D :D
Evlileri de goruyorum... Erkeklere de ne sadakat ne de ev gecimi konusunda guvenim var. Simdiki erkekler kadinlardan daha ucuk daha akli bir karis havada ve hepsinin derdi yatak. Namuslu erkek sayisi cok az gordugum kadariyla, onlar da kucuk olduklarindan. Evli kadinlar (ozellikle teyzeler) hastanede hep yalniz, ne koca ne cocuk ne de torun ilgileniyor sonra da bana evliligin faydalarini siraliyor... E teyzem bak sen yalnizsin tek basina o oda senin bu bolum benim kosturuyorsun. Pazarda carsida kac yasindakiler hep o kadar yuku yalniz tasiyorlar. Kocan nerde desen, kahvede... Eee ne anladim evlilikten? Sadece bunlar da degil. Nette bana asilanlarin cogu evli ve cocuklu. Eslerini gorseniz, kadin sadik sanip kul kole oluyor...
@kaynaktako Sizin profilde de bir kiza asik oldugunuz yaziyor yani sadakatsizliginizi ve benim erkekler hakkinda ne denli hakli oldugumun canli ispatisiniz. Simdi toz olunuz...
bekarlık ve bekarlık. uygun birini bulmadan nasıl evlenilebilir ki. Ah bu teyzeler ve amcalar anlasa... banada çok soruyorlar. 30 yaşına geldin halla yanında bir kız yok. ne olacak senin halin. Aslında onlarada haklı çünkü bizi düşünüyorlar. Düşünmesler bunu demezlerdi aslında. Ben bir hanımla tanışıp bir yuva kurmak istiyorum fakat ne yazık ki şimdiki kadınların %90 dan fazlası aklı havada. böyle bir kızla ne bir yuva ne de bir şey kurulur. Bu nedenle artık bana neden bekarsın sorususu sorulduğunda, bu tanrının isteği olduğu için bekarım diyorum.
Ben bekarım teyze altımı muşamba çocuk bezleriyle geceleri bağlarım mavi ve pembe renk yıkanabilen olan bezlerle eski usül bağlarım teyze. Neden evladım? çünkü teyze muşambayla bezlenmekten haz alıyorum teyze ihtiyaç için bu yüzden evlenmeye gerek bile görmüyorum çünkü teyze ben muşamba bezlere eski usül olan fetişizm muşamba bez fetiştiyim :)
Adamına göre bekarım tabi adam gibi adam işi gücü yerinde karakteri düzgün bir insan çıksa bekarım sonuçta evliliğin amacı sadece evlilik çoluk çocuk yemek ütü değil jilet gibi giyinen hoşgörülü ömür gecicek sevebileceğim bir insan yok çocuk yapmak için evlenilirmi ayol iki çeyiz altın günleri falan ahahhaha eşya değiliz sonuçta karşımda ki insan istiyorsa basalım nikahı yok öyle ben kolay bir insanmıyım önüme geçenle evlenemem gibi geri püskürtücü cümleler yıllarca susturabilir :D
o teyzelerin soruları hayatının hiç bir evresinde bitmeyecek. nişanlanacaksın "düğün ne zaman?" diyecek evleneceksin "çocuk ne zaman? " çocuk yapacaksın biraz büyüteceksin. ama o teyze durur mu? durmaz. "ikinciyi ne zman yapacaksın?" diyecek.
bknz: ben. 4 yıldır evli ve çocuk yapmayan biri olarak bu teyzeler artık bana çocuk ne zaman demiyor. " tedavimi oluyorsn, ne zman bitecek tedavin?" diyor. -.-
Ben yaşım gereğince henüz bu soruyu almıyorum çok şükür ama yine de şu sevmediğin teyzelerin saçma soruları bitmez ve var mı birileri? başka bir deyişle var mı bir konuştuğun? maşallah pek bir güzel pek te hanın kız yenin ediyorum ezberledim tükendim bu sorulardan ama ben dayanamayıp ne diyorum 😂😂hıhı evet var senin oğlunla konuşuyoruz diyorum kadınlar pis bozuluyor
Bir şeyi uzun süre bekledikten sonra umutsuzluğa kapılıp hiç içine sinmeyen başka bir objeye razı olduğun anda o beklediğin şey çıkageliyorsa ve onu mecburen hiç hak etmediği bir yere koymak zorunda kalıyorsan tetris oynuyorsun demektir. -Ne anlatıyorsun? *Aldatıldık olum uzatma işte lan...
ne söylersen söyle vereceğin cevaba göre yeni bir soru daha mutlaka geliyor. özellikle teyze ve amcalara bazen ya da oldukça gibi kafa karıştırıcı cevaplar verme idrak etmeleri zaman aldığı için 5 dakika saçmalama evresinden sonra yeni bir soru daha nasıl olsa soracak. 1. bekarmısın - bekarım 2. ne zamana kadar - nasip cavabından sonra iki dakika kadar insan nasibini kendi arar evlilik iyidir hayatını düzene sokar gibi nasihat dinlersin toplam 3 dakika ile yırtarsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neye göre kime göre bekar şimdi mesela sen teyzeciğim sen kendini en son ne zaman evli hissettin? Mesela şu an teksin, evli olduğunu iddia edebiliyor musun? Teksin teyzeciğim şu an bekar hayatı yaşıyorsun? Bende sana göre evli olabilirim mesela. Ocakta yemeğim de olabilir. Anlayamazsın teyzeciğim ah ahh hangimiz evlenmedik çılgınlar gibi... Bu cevaptan sonra uykuya dalar pişman olur sorduğuna😂
dun mahallemizdeki yasli teyze beni evli sandi. bebegin nerde kizim diye sordu. teyze o daha portakalda vitamin bile degil dedim. anlamadi. evli degilim teyze. dedim. Gel seni torunuma isteyelim dedi ya😂
arada bir canım sıkıldıkça bazen bekar bazen neyse işte de mesela ilişki durumu:karışık sanane teyze yaaa ala ala de onlara bana bulcan mı birini zenginse yakışıklıysa bir de kaslıysa bekarım de
Buna verilebilecek alternatif bir cevap yok sanırım çünkü bizim insanımız her alternatif cevaba karşı atak yapıp yine o tür soruları sormaya devam edecekler.
Kendime aşık kendime hayran kendime bağlıyım şu an ve kendimle çok mutluyum. Bir başkası girecek hayatına seni kendine bağlıyacak sonra gidecek ve geride kalan tek şey senin gözyaşların olacak. Yok ben almıyım. Hani bu dertleri siz mi çekeceksiniz teyzeler? Yok ben. O zaman... ne zaman bu dertleri çekeceğime kendimi hazır hissettiğimde söylerim tontiş teyzelerim 😚
Evliyim baboli de geç Ya da sevgilim var ama daha erken diye düşünüyoruz de Veya şey de evlilik gerçekten evlilik midir? Acaba aslında bekar sizsiniz de evli olan ben miyim gibi gibi filozofik takıl
sözlükten geldim diyorsun :D bekmam diyelim o zaman :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evde kalfim Ya evlenen nadil buluyor anlamam Kiz cirkin uni mexunu gitmis zengin avukatla evli Nasil bulmus Bana boyle kismet denk gelmedi Elin sefili issizi var
@Mehmetin-gezegeni55 normal isi olan karsima cikmadi Uni okudum ama olmadi kpss issiz olunca sende issizsin diyor lar O dedigim kizda uni okumus evdeydi kiz avukatla evlendi yanlis anlama gozum yuksekde degil ama uni okudum tahsilsiz ise girip cikan dikis tutturamayan adami napim oylesini de evlendirmeye calisiyorlar Artik evkizi olan bile okumamis adami istemiyor
En İyi Cevaplar