Aşk İlişkileri "Neden hala bekarsın?" sorusuna verebileceğin en iyi cevap nedir? Zo_omie Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bekarlar evlilere neden hala evlisin diye soruyo mu? 🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Bayramın klasiği sorulardan biri 😀 "Neden hala bekarsın?" sorusuna verebileceğin en iyi cevap nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Sevgilim yok nedeni bu 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl "Siz sorgulayasınız diye bekârım" diyesim geliyor. Bir insan neden bunu sorgular ki anlamış değilim. Evli, çocuklu insanları görmeye alıştıklarından bekâr insanlar gözlerine batıyor galiba. 0 0 Yorumla
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Yaş ilerledikçe kafanda her şey netleşiyor ama kendin kadar net, kırmızı çizgilerine saygılı olan insanlarla yolların kesişmiyor. 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çünkü hala aşka inanan,çıkarsız, saf ve tertemiz duygular ile seven, aşık, tutkulu, akıllı bir kadın bulamadım. 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. En güzel cevap "sana ne" dir her zaman için. Bir daha sormazlar. 1 0 Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet son derece gıcık bir soru , canım öyle istiyor dersin 1 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yalniz hayat gayet güzel kimsenin nazini pozunu cekemem 0 0 Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cunku artik karşı cinsi anlamakta zorlanıyorum. Ve yoruldum 🙂 0 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Çünkü kendi kararım şu an sorumluluk almak istemiyorum böyle rahatım ha fikrim bir gün değişicek :) 0 0 Yorumla
Maviaay12 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Çok güzel bir cevap veriyorum..Aradık bulamadık. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Çunkü evlenmem için maasimim 20 katıni harcamam gerekiyor 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Paşam gönlüm öyle istiyor.😃 0 1 Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Paşa* Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Haremsiz sultanım. Daha ne olsun 😄 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kısmet olmuyor diyorum genelde. 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İyi biriyle denk gelemedik 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bekarım alayına bakarım 😂 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. hayırlısı diyorum...😊 0 0 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1 daha 20 yaşındayım2 ölene kadar devamke 0 0 Yorumla
SEVGİ_ARAYAN_KALP Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl hayırlısını bullayım hemen evlenecem diyorum 0 0 Yorumla
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Beni kimse istemedi demek bence. Dnsjs 0 0 Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Beni hak edecek biri daha dünyada yok 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Rabb'im biliyor, ben tevekkül üzereyim, derim. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Sevilmeyi hak etmedim 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. İntihar etmenin başka yolları var derim 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gencim. 0 0 Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Daha zamanı var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sevgilim yok nedeni bu
"Siz sorgulayasınız diye bekârım" diyesim geliyor. Bir insan neden bunu sorgular ki anlamış değilim. Evli, çocuklu insanları görmeye alıştıklarından bekâr insanlar gözlerine batıyor galiba.
Yaş ilerledikçe kafanda her şey netleşiyor ama kendin kadar net, kırmızı çizgilerine saygılı olan insanlarla yolların kesişmiyor.
Çünkü hala aşka inanan,çıkarsız, saf ve tertemiz duygular ile seven, aşık, tutkulu, akıllı bir kadın bulamadım.
En güzel cevap "sana ne" dir her zaman için. Bir daha sormazlar.
Evet son derece gıcık bir soru , canım öyle istiyor dersin
Yalniz hayat gayet güzel kimsenin nazini pozunu cekemem
Cunku artik karşı cinsi anlamakta zorlanıyorum. Ve yoruldum 🙂
Çünkü kendi kararım şu an sorumluluk almak istemiyorum böyle rahatım ha fikrim bir gün değişicek :)
Çok güzel bir cevap veriyorum..
Aradık bulamadık.
Çunkü evlenmem için maasimim 20 katıni harcamam gerekiyor
Paşam gönlüm öyle istiyor.😃
Paşa*
Haremsiz sultanım. Daha ne olsun 😄
Kısmet olmuyor diyorum genelde.
İyi biriyle denk gelemedik
Boşanmasını bekliyorum 😂😂😂
Bekarım alayına bakarım 😂
Çünkü rahat batmıyor. 😅
Sen evlisin de noldu sanki :D
hayırlısı diyorum...😊
Sen ölünce evleneceğim de
1 daha 20 yaşındayım2 ölene kadar devamke
hayırlısını bullayım hemen evlenecem diyorum
Beni kimse istemedi demek bence. Dnsjs
Valla bende bilmiyorum diyorum
Beni hak edecek biri daha dünyada yok
Rabb'im biliyor, ben tevekkül üzereyim, derim.
Yaşım evlilik için kucuk
Kıskanç kız bulamadım
Sevilmeyi hak etmedim
kısmet diyorum artık.
İntihar etmenin başka yolları var derim
Sanane.
Gencim.
Cünkü beni bu dünyada hakedicek kimse yok 😁
Daha zamanı var
Evlenecek kimse yok
Bekarım kanka
Benim dengim yok.