Günlük hayatta her birimiz hata yapmışızdır. Bazı hatalarımızı o an farketmişizdir; bazılarınıysa çok sonra. Bazen de başkalarının hata yapmalarına şahit oluruz. Vicdanımızın el verdiği düzeyde de onlar adına utanırız.
Ben bugün bunu yaşadım. Genelde yaşıyorum ama bu seferki çok daha dokundu. Kızı da sevmem ama koca amfinin önünde hey yavrum hey... Siz daha önce başkası adına utanmış mıydınız?
Başkalarının yerine utanma: Cringe! Daha önce hiç başkası yerine utanmış mıydınız?
Şimdi bize bir misafir gelmişti kız lavaboya gitti sonra geldi daha sonra annem balkondan geldi ve dediki uff bu ne koku ya yine kanalizasyon mu patlamış dedi herkes şok ben kıpkırmızı Allah ım hala utanıyorum 😂😂😂
@GörkBey Ya ahahah :D Hoca derse girdi. Bir kız da pantolonunu kıçına kadar çekmiş ama çıplak olsa bu kadar belli olmaz. Tin tin geldi. Masaya telefonunu bıraktı. Ders başlayacak düşünün. Hoca sordu ne yapıyorsun diye. Kız da ses kaydı alacağım diyip yerine geçiyorud. Hoca da ben izin vermiyorum dedi. Kız da herkes yapıyor ama dedi. Hoca da iyi de ben izin vermiyorum al telefonunu dedi. Kız paşa paşa aldı :(((((
Valla oluyor ya. Sonra diyorum ki sana bir şey olmadı sen ne utanıyorsun? Ama cidden özellikle birisi rezil olurken içim acıyor yani. Hikayenin başını yazıp yarım bırakmışsın, koca amfinin önünde ne?
Bir arkadaşım var kendisi epey şenşakraktır güldüğünde herkes dönüp bakar işte onunla ne zaman çıksak onun yerine ben utanıyorum. Mümkün olduğunca ev ortamında görüşmeye özen gösteririm bu yüzden :))
ben utanıyorum. Sokakta yüksek sesle küfür eden, telefonla konuşan, orasını burasını sergileyenler. Oturunce boxer külotü görünenlerin yerine çok utanıyorum ama
dedemin bir sözü vardı
"utanmadıktan sonra dansetmek kolay" bu da onun gibi
En İyi Cevaplar