kreşe versem çok pahalı hem kira hem kreş bana ne kalcak annem ayrı eve çıktım die bakmaz. hem kadın basıma zorlanır mıyım acaba?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOgluna kim bakicak diye soruyor musun birde? Sen dogurdun sen bakicaksin tabiki de. Evlen bosan ailemi istemiyorum vs. o zaman evlenmeyin, okulunuzu okuyun, iyi bir egitim iyi bir is bulun kendi ayaklarinizin uzerinde durun ve hayatinizi yasayin.
013 Yorumla- +1 yıl
çalışan annelerde kendileri baksın ozaman milyon tane kadına böyle söylede taslasınlar seni. belki o zaman anlarsın
Cevap sahibi+1 yılee bakiyoruz zaten neden ne icin kimin icin calisiyoruz ki? yercekimi denilen birsey var, sorun yok.
- +1 yıl
işe birlikte mi götürüon bakmaktan kastın nedir?
Cevap sahibi+1 yılFeminist birine (!) mantikli aciklama:
Evlisin - esin ve sen cocuga bakmakla yukumlusun
calisiyorsun - kres / bakici + sen bakmak ilgilenmek zorundasin
Paran yetmiyorsa evde oturup sen bakicaksin.
ailenle yasiyorsun - anne baba calismiyorsa sana yardimci olabilirler, calisiyorlarsa paylasilirsiniz aranizda
bunun baska yolu yok, gökten uzayli inip cocuguna bakicak yok.- +1 yıl
:) helal sana
- +1 yıl
ben çocugumun geleceği için çalışmak istiyrm tatlım paran yetmiosa evde oturu 10 yasındaki çocuk da söyler. değişik bir fikir çıkaranları bekliyorum
- +1 yıl
Hiç bir çıkış yolu yok. Sen diyorsun ki ben çalışayım ama çocuğuma başkası baksın. Bakana da kirama da bana da yetsin param. Ancak öyle bir iş yok. En fazla alacağın maaş asgari ücret bilemedin 2 bin tl. Ya ailenle yaşayacaksın ya da boşanmayacaksın.
Cevap sahibi+1 yılevlatlik vermeyi dusunmuyorsan, bu secenekler disinda degisigi cikmaz :) cikarsa dikkat et cocuguna zarar gelmesin.
- +1 yıl
saolun dar görüşleriniz için teşekkürler 👏
- +1 yıl
Ahahaha dar görüşlü olduk :D genişi sende varsa sen anlat bize :D
Cevap sahibi+1 yılNickinin hakkini verdigin icin biz sana tesekkür ederiz ;)
- +1 yıl
@boramck canım kocam yalvarıyo bırakma beni die. senin gibi bekarların kafası basmaz tabki evlilikteki durumları atın kuru sıkılar
En İyi Cevaplar
+1 yılbı sure aılenle kal ayaklarının uzerınde duruncaya kadar.. ya da annen cocuga baksın sen calıs
13 Yorumla- +1 yıl
ailemde tbki kalcam yani para mı biriktireyim?
- +1 yıl
tabı kı calıs para bıtıktır.. sonucta nafakada alıcaksın.. sırtını saglama almadan yanlız yola cıkma
- +1 yıl
nafakayı 150 tl vercekmiş hiç bişe🙂
+1 yılaaa sen evli miydin yahu. şu an devrelerim yandı :) işin gücün varsa halledersin demiyimde Allah yardımcın olur umarım... he işe gircekmişsin. keşke hayallerimiz pırttt diye gerçekleştirebilsek. umarım gönlünden geçen olur hemen peri misali
04 Yorumla- +1 yıl
inşallah pırtt😂😂 die gerçekleştiririm😂😂
- +1 yıl
:D umarım feministcim :)
- +1 yıl
teşekkürler güzel insan
- +1 yıl
ricalar
oğlun kaç yaşında? iş bulup çalışacam diyorsun ama iş bulmak pekte kolay değil. Veya verdikleri parayla tek başına yaşamak
014 Yorumla- +1 yıl
2 yasında. biraz büyümesini mi beklesem hem para biriktiririm
- +1 yıl
mahkeme değil sözleşme hazırlayıp anlaşmalı boşancaZ yarın
- +1 yıl
en iyisi ailemle yaşamak. tecrübem yok sözleşmeli öğretmenlik yaparım bir müddet sonra başka alanlara yönelirim
- +1 yıl
ilahiyat mezunuyum. bşnma sebebi kavga gürültü geçşmsizlik
- +1 yıl
nafaka 150 tl vercekmiş☺️ geçici kalıcı duruma göre karar vercem mecbur kalırsam tabiki çalışırım napim🙂 saol tavsiye için
- +1 yıl
asgari ücret alıyor. borcu falan da var o yzdn anca bı kadar verirm dio
- +1 yıl
yok Allaha şükür sıkıntı olmaz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
+1 yılİşe gidiyorsan ve annen çalışmıyorsa çocuğunu annen'e bırak sen gelene kadar baksın sen işten gelince annen den alırsın çocuğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki zorlanacaksın, annen ile kalsan çocuğuna da bakar artı kreş parası olmaz ve daha güvenli olur,
Ayrı evde seni rahatsız etmezler mi? Erkek arkadaşın olur vs.02 Yorumla- +1 yıl
olabilir bir müddet annemde kalmak mantıklı
Cevap sahibi+1 yılaynen, doğru yaparsın
ne kadar düşüncesizlik. oğlun için ailene katlanicaksin bu kadar basit. çocuğunu düşün biraz
00 Yorumla
+1 yılÇocuğa yazık edersin, en güvenli olani ailenin yani
01 Yorumla- +1 yıl
çocuga neden yazık
Biraz annenle kal kendini toparla çıkarsın Hemde onlarda Mutlu olur
01 Yorumla- +1 yıl
en mantıklı o gibi
+1 yılKesinlikle iyi düşünülmesi bir durum öfkeyle kalkıp zararla oturma ki iki kişilik dusunmelisin
010 Yorumla- +1 yıl
iki kişilik derken
- +1 yıl
Sen ve çocuğun tabiki bu karar onunda tüm hayatını etkili ek bir karar
- +1 yıl
tbki o annesi olsun da herşeye razı
- +1 yıl
Tabiki anne çok önemli ama çocuğun gelecegi de çok önemli o gelecegi sagliyabiliyorsan karar senin
- +1 yıl
sağlarım oğlum için herşey😕
- +1 yıl
Sende son kararını verdiyse bu iş bitmiş zaten hakkıniz da hayırlısı olsun umarım herşey gönlünüzce olur
- +1 yıl
teşekkürler inşallh
- +1 yıl
Hadi bakalım bol şans arkadas
- +1 yıl
saol sanalda aynısından
- +1 yıl
Eyvallah 👍
+1 yılAl işte bir evlilik manyağı daha erkenden b*k varmış gibi evleniyorsunuz sonra "boşanacam..." bari çocuk yapmayın be arkadaş olan o zavallılara oluyor
224 Yorumla- +1 yıl
ailem evlilik manyagıysa belki. belki ergenlikte neyin ne oldugunu ayırt edemediysem. çocuk da iyki yapmışım oğlum benim herşeyim
- +1 yıl
Cocuk kotü bir şry mi dedim ben? Daha kkcan da sen de gencsiniz boşaniyordunu da artık hayatınızı yaşarsıniz peki çocuk ne olacak? Olan hep çocuklara oluyor bu işlerin sonunda
- +1 yıl
az dayak yerbişe olmaz
- +1 yıl
Ohaaa yaaa cevaba bak hizaya gel yuhhhh
- +1 yıl
noldu ki?
- +1 yıl
Ne demek ne oldu çocuğunun üvey anadan dayak yemesi bile umurunda değil baksana
- +1 yıl
yanlış anladın olan çocuklara oluyo dedin ya babasının yanında dursa hem ilgisiz büyüyecek hem de dayak yiyecek ama boşanınca babasından dayak yiyemeyecek. demek istedim
- +1 yıl
Offf offf o çocuğun hakkı bu mu yani ya dahak yiyeceksin ya da babasız anasız büyüyeceksin gibi bit tercih yapmak mı? Bazı şeyleri buradan anlatamam ben de evliyim ama sırf çocugum için bazı şeylere katlanıyorum mesela
- +1 yıl
Neyse günaydın eğrr zaten kötü olanı yapmışsan bazen kötünün iyisini seçmek daha hayırlıdır
- +1 yıl
neden anasız babasız kalıyor boşanır boşanmaz soluğu baskasının yanında mı alcaz
- +1 yıl
Yahu biraz mantıklı düşün bosanmıs bir aile çocuğuyla mutlu güzel bir ailede büyüyen bir çocuk bir mi olur?
- +1 yıl
ozaman kimse boşanmasın 😂 mahkeme çocugu olanlara yasaklasın boşanmayı😂 senin kaç tane
- +1 yıl
Boşanmasın tabi hele. çocuğu olanlar bir şekilde bir arada yaşamanın yolunu bulmalılar amma anlaşarak amma ev arkadaşı olup avrupadaki gibi karşılıklı özgür olrak kişilere kalmış bir seçim
- +1 yıl
1 oğlum var
- +1 yıl
valla ben teklif ettim ev arkadaşı olmayı. hem dışarı bilmez adımız boşanmış gibisinden duyulmaz dedim. yok dedi boşanıp senle nie yasıcam deli miyim ben dedi😕 çocuk sevmeyen umursamayan birinden bahsedioz
- +1 yıl
Ahhh işte ahhh hata sende zamanında evlemeceğine eğitimine önem verip karoyerini yapsaydın bir yandan da hayatını ve kadınlığını yaşasaydın hayatı erkekleri iyice tanıyıp evlilik kararını daha bilinçli olarak 30 larında verseydin çok daha iyi olmaz mıydı?
- +1 yıl
srn geç yaşta evlendinde noldu ki?
- +1 yıl
Ben evlenmezdim ki annemin zoruyla evlendim ama zaten benim evlilik givi bir hayalim yoktu evlenince ne olacağını da çok iyi biliyordum
- +1 yıl
anne zoruyla evlenmek nedir ☺️ resitsin abicim böylede mutsuz olursun bile bile lades. ben mutlu olabilme ihtimaline göre evlendim ama senin o bile yok😂 hem geç evlensem geç anne olurdum. şimdi genç anneyim ve oğlumla çok mutluyum😀 sanada mutluluklar
- +1 yıl
Iyi peki ama o çocuğu rezil etmeyin herkes kendi keyfine düşmesin 2 gun sonra
- +1 yıl
keyif derken çalışıp para biriktircem ne keyfi allasen 😁
- +1 yıl
Yaaa of konuşturacaksın beni milletin içinde bari mesaj at da rahatça söyleyebileyim kafamdan geçenleri
- +1 yıl
neyse knk 😁 hadi iyi günler. anlaşamadık
- +1 yıl
Peki byeee
+1 yılEşinden nafaka alabilirsin
09 Yorumla- +1 yıl
150 tl verirmiş
- +1 yıl
Kendisi mi dedi yoksa avukata danistin mi çocuk varsa 150 tl az en az 1000 tl nafakalar
- +1 yıl
avukat 600 tl dio kendisi okadar diı aman ben razıyım yeterli kurtulayım
- +1 yıl
al 600 tl yi bence bir de sana mal bile vermesi lazım eşit paylaşım denen birsey var
- +1 yıl
mal istemem iki kıçı kırık mobilyayo napcam annemin evinde yer bile yok🙁 dur bakalım kasınırsa kasıcam
- +1 yıl
ev araba falan yok mu
- +1 yıl
yok hiç biri
- +1 yıl
hmm tamam ama sen yinede nafaka yi unutma
- +1 yıl
unutmam 👍 saol
+1 yılsiz babanızla kalmıyormuydunuz
010 Yorumla- +1 yıl
hyr 😒
- +1 yıl
tamam ama evliyken de babamın eksikliği hissediliyo evlenince bitiyo mu?
- +1 yıl
dgs diyordunuz
- +1 yıl
dgs ye gircem evet
- +1 yıl
valla hiçbişey anlamadım ama neyse umarım hakkınızda hayırlısı olur bide birşey sormak istiyorum dün yazıcaktım cevap alamadım
- +1 yıl
olay çok basit 4 yıllık evliydim babam öleli 3 yıl oldu ve dgsye gircem☺️ ha bir tanede oğlum var sorabilirsin
- +1 yıl
özelden yazabilirmiyim acaba izin verrirseniz
- +1 yıl
lan ne diyon degisikmisin ben ne ustume vazife evli kadina o gozle bakmak dul olsa bile sor bakiyim kime yavsamisim bugune kadar icinizde bu varki herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çocuk + ayrı ev + tek kişi. Zorlanırsın tabi ki.
09 Yorumla- +1 yıl
zorlanmamak için napcam?
- +1 yıl
yok hiç meraklı değil 😕 bakıcı çocugumu döverse bem kafayı yerim😵😭 anneme kendimi acındırsam kabul eder belki
- +1 yıl
neden dargın?
- +1 yıl
ha yok kafayı dinler hem
- +1 yıl
ayrı evde olursam akşam eve götürürüm demek istedim
+1 yılne is yapiyosun ya da meslegin ne?
01 Yorumla- +1 yıl
yok iş güç ücretli öğrtmenlik yaparım
+1 yılBir işte çalışıyor musun
01 Yorumla- +1 yıl
hyr😕
+1 yılTek basina hayatta kalmak zor
05 Yorumla- +1 yıl
öldürüp atarlar mı bir kenara😂
- +1 yıl
daha cok gecim sıkıntısından bahsetmistim 😃
- +1 yıl
evlilikte de oluo geçim sıkıntısı. zaten ailemin evi dar geliyor sıkıntı ordada var
- +1 yıl
senin kararlarin, senin hayatin. Umarim basarili olur istedigin hayati yasarsin 😃
- +1 yıl
inşllh kuzum ya
+1 yılhangi ilde olduğuna bağlı bu biraz
011 Yorumla- +1 yıl
kayseri
- +1 yıl
ayrıl ordan daha ucuz bir şehir bul kendine
- +1 yıl
ne bilcem neresi Ucuz?
- +1 yıl
eskişehir ucuz uşak ucuz
- +1 yıl
mm kira ne kadr?
- +1 yıl
300 tl civarı
- +1 yıl
oraları hiç düşünmemiştim 😕 iş bulmak falan nsıldır ki çok soğuk hissetim
- +1 yıl
çok rahat iş bulursun o konuda aklında düşüncen olmasın
- +1 yıl
hadi bakalım hayırlısı o zaman ☺️
- +1 yıl
ne mezunusun bu arada dha önce çalıştın mı bir yerde?
- +1 yıl
bna özeldn yazar mısın?
Zorlanırsın tabi. Mesleğin var mı elinde?
014 Yorumla- +1 yıl
yok meslegim 2 yıl da okucam sonra formasyon sonra öğretmen ölme eşeğim ölme
- +1 yıl
bnmki ilahiyat okuyup bitirmeyi becerebilirsem atanmam kolay😕 ama ben asgari ücretli işlere de rzıyım
- +1 yıl
2 bin lirayla yapabilir miyim?
- +1 yıl
kira çok ya 500 600 baska şehre mi gitsem
- +1 yıl
nasıl yok 2+1 ler 400 e falan çok gördüm mesela ankarada
- +1 yıl
dul kadınlar değil canım o evliler katlediliyo
- +1 yıl
o zaman bekarıda katletsinler kızların herkes ırzına geçsin anlımda dul die yazmıo herhalde özgecan aslan da dul değildi. senin gibi beyinsizler orasıyla düşğndüğü için bu kadınlar zor toparlanıyor
+1 yılAnnenin evinde kl snra cikarsn
06 Yorumla- +1 yıl
kalıp napim?
- +1 yıl
Calisirsin yine
- +1 yıl
paramı biriktireyim
- +1 yıl
Evet snra ayri eve cikarsn cocuk da buyur biraz
- +1 yıl
uygun bir kreş bulurum ya da annemi ikna ederim 😍
- +1 yıl
Umarim
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşandın mı? mutlu musuun
045 Yorumla- +1 yıl
Mutluyum çok şükür
Cevap sahibi+1 yılsevindin sizin adınıza. yalnızlık iyidir bir süre kafa dinlersiniz
- +1 yıl
Ay sorma nasıl dinliyorum annem çocuk felan derken
Cevap sahibi+1 yılo kadar olur en azından daha az mutsuzsun.. ev hanımı mısın?
- +1 yıl
Çalışıyorum idare ediom işte
Cevap sahibi+1 yılişte çalışıyorsan hem gelir olur hem de kafa dağıtırsın. iş nedir
- +1 yıl
İş işte ne farkeder🤔
Cevap sahibi+1 yılasgari ücret mi? malesef günümüzde çok düşük Allah kolaylık versin
- +1 yıl
Tecrübesiz işe yaramazın tekiyim asgari ücret alıyorum da daha ne istiyorum😂😂 saol sanada
Cevap sahibi+1 yılcanın sağolsun, en azından sosyallik bile olur işe git gel.. evliyken buluşamadığın arkadaşlarınla buluşursun
- +1 yıl
Aynen valla bildin
Cevap sahibi+1 yılne zaman boşandın
- +1 yıl
2 ay oldu
Cevap sahibi+1 yıldikkat et kilo alma, hareket azalmıştır kilo yapmasın
- +1 yıl
😂😂süpersin
Cevap sahibi+1 yılözellikle akşamları enerji yakacak bir olay yok :)
- +1 yıl
Sismanlamam sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılbenden uyarması :) ama şu da var kadın boşandığı eşini pişman etmek için kendine daha çok bakar
- +1 yıl
Onun pişman olduguna eminse 😂
Cevap sahibi+1 yılyapacak bir şey yok mesaj ulaşmıştır. bir de sevgilin olur ilerde. onunla da görür
- +1 yıl
Aman kıskandırması eksik kalsın😬
Cevap sahibi+1 yıltek bağ çocuk, nafakasını yatırsın yeter diyorsun
- +1 yıl
Bana uzak Allaha yakın diom
Cevap sahibi+1 yılamin diyelim o zaman
Cevap sahibi+1 yılNasıl gidiyor hayat yalnızlığa alıştın mı
- +1 yıl
Alıştım çok güzel
Cevap sahibi+1 yılne güzel, kış geliyor evdesindir pek dışarı da çıkmazsın
- +1 yıl
Kısı pek sevmem
Cevap sahibi+1 yılEvde boş boş oturmak sıkıyor diyorsun kışın. Sabah çok erkencisin hayırdır
- +1 yıl
Çocuk var benm sabahım akşamım yok
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin, zor tabi iş durumu nasıl= evde misiniz akşama kadar
- +1 yıl
Gizliden çıksana
Cevap sahibi+1 yılHayat nasıl gidiyor
- +1 yıl
İyidir gizli üye
Cevap sahibi+1 yılAlıştın mı yalnızlığa yoksa var mı hayatında birisi
- +1 yıl
Var hayatım da sevgilim var
Cevap sahibi+1 yılOo hayırlı olsun. Bir süre kafa dinle olaya ciddi bakma tadını çıkart rahatlamak lazım. Ciddi mi yoksa takılmaca mı
- +1 yıl
Bilmem şimdilik her ikiside bir 2018 olalım😂😂
Cevap sahibi+1 yılAslında gelecek görmese de kadınlar kocasının eksik yönlerini sevgili tamamlayınca bir süre devm ederler hatta 1 2 yıl tadını çıkartırlar. Üstün özellikleri varsa ;)
- +1 yıl
Olabilir
Cevap sahibi+1 yılFiziken memnunsun yani :)
- +1 yıl
Evet lan evet memnumum
Cevap sahibi+1 yılNe oldu sinirlendin mi cosku mu
- +1 yıl
Sşk sşk soru soruyorsun
Cevap sahibi+1 yılDoğru ama merak iyidir bazen başıma bela olsa da :)
+1 yılboşanma o zaman
06 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
Sikkktir boktan bir nedenle boşanacaaksin.. gerek yok.. bak sebebini bile söylemedin.. senin düşüncelerinden anladım.. söyle yapacam böyle olacak.. evdeki hesap çarşıya uymaz..
- +1 yıl
kendi ayaklarımın üstünde durmak istemem seni rahatsız etti dimi
- +1 yıl
zaten senin gibi ruh hastası die boşanıyorum onu hatırlattın saol. ohh iyi yapmışsım
- +1 yıl
Hayatın kaymış haberin yok mk
- +1 yıl
bu hayatımın kaymış haliyse hayatım hep kaysın 😂 daha bişe bildgn yok kurı sıkılık yapmazsan iyi olur
+1 yılniye bosaniyonki
04 Yorumla- +1 yıl
geçinemioz
- +1 yıl
ozelde konuşmak istermisn sonucta ozel seylerin
- +1 yıl
@boramck sakin ol engellerimolur biter😁
+1 yılBaska birini bul
03 Yorumla- +1 yıl
Baska birini bulcaksam kocmdan bie boşanıyom
- +1 yıl
Onla anlasamiyosundr baskasiyla anlasrsin.. kocandan ozgur olmk icin mi ayriliyon
- +1 yıl
baskası falan umrumda değil ☺️
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimden boşanacağım. Ailemle yaşamak istemiyorum işe girip ayrı eve çıkmak istiyorum ama oğlum var ona kim bakacak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler