Beğenmemiş olabilirler, size alternatif isim önerilerinde de bulunmuş olabilirler. Buraya kadar herşey normal... ancak asıl can alıca nokta; o öneride bulundukları isimleri sizin beğenmemiş olmanız... Böyle bir durumda eşinizin ailesinin önerdiği isimleri beğenmemiş olmanıza rağmen çocuğunuza o ismi koymayı düşünür müsünüz yoksa çocuğunuza kendi bulduğunuz isimlerden birini mi koymayı tercih edersiniz? #BirTutamAşkk #İsimtartışması
Çocuğunuza koyacak olduğunuz isim, eşinizin ailesi tarafından beğenilmedi ve size alternatif isimler önerildi! Ne yaparsınız?
Beni eşim bağlar kuzum , eşim hangi ismi dilerse koyarız birlikte anlamı güzel oldukça uygun isimler konulur , ben bu isim olayına çok takılmam. eğer ki eşim ailesinin dilediği isimi koymak isterse ve isim abzürd bir isim değilse koyarız nolacak ki. ben kendi ailemi karıştırmam ama bu konuya :-)
İsim mevzusu benim çok önemli kuzum 😊 Çocuğum hayatı boyunca o isimle yaşayacak, o isimle tanınacak sonuçta. O yüzden en doğru ve en güzel ismin bulunup koyulması için gereken özeni gösteririm 😊
Oyyy Allah gönlüne göre versin bitanem , benim için Ahmet Mehmet olmuş konusu değil , seçilen ismin anlamı ve kişiliğe yansıması önemli balım, benimde gönlümde yatan isim var elbet, ama eşime uyarım onu kırmam isim mevzusu için. yeter ki Rabbim nasip etsin de Her türlü kabulüm :-)
Aynı durumu yaşadım ve büyüklerime kendi çocuğumun en doğal hakkım olan isim koyma konusunda bana karışmamaları gerektiğini dile getirdim. Ve kendim koydum ismini. Benim doğurup büyüteceğim insanın isim konusunda bile kimseyi karıştırmam. Eşim ve bana kalmış bir durum.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocuğunuza koyacak olduğunuz isim, eşinizin ailesi tarafından beğenilmedi ve size alternatif isimler önerildi! Ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar