Konuşurken kelimeleri kısaltıp yazım kurallarına uymayan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu çileye katlanabiliyor musunuz? Ben şahsen bir daha konuşmak dahi istemiyorum, soğutuyor beni. "nabyn, nie, anldm, nslsn, tmm" gibi..
Konuşurken kelimeleri kısaltıp yazım kurallarına uymayan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herhangi tanımadığım bir insan benimle tanışmak istiyorsa selam diye mesaja başlıyorsa. İstisnasız cevap vermiyorum. Ön yargımı bağışlayın lakin direk keko veyahut aptal biri olduğunu düşünüyorum.(aptallardan ve kekolardan hiç haz almam) Ama onun dışında çok yakın bir arkadaşım yazarsa, devamlı olmadıkça benim hiç gözüme batmaz. ya da aile fertleri de aynı şekilde. Öyle işte canım . S. S
Yazarken demek istedin heralde. Artik yeni nesilin çoğu bu sekilde yaziyor. Ustelik eski tuslu telefonlardan da kullanmiyorlar 😄Onlardan kullandiklarimi düşünemiyorum bile 😒
Akıllı klavyenin azizliğine uğrayanlar haricinde 23 numaralı bir neşter ile iki dudağının birleştiği noktalardan joker misali kesip dilini çıkarıp parçalar halinde parmaklarına yapıştırıp konuştuğu gibi yazması için parmaklarına yorgan iğnesi ile dikmek istiyorum 👿
Şımarık olduklarını düşünüyorum eskiden tuşlu telefonlarda bir harf yazmak için aynı tuşa 3-4 kez basmak gerektiği için üşenmek normaldi bence ama şimdiki dokunmatik telefonların klavyesi gayet rahat o yüzden saçma
Cevap verme isteğimi kaçıran tiplerdir, çoğunlukla soğumak ile sonuçlanıyor. Vakitlerini değerli gördüklerini düşünürüm. Bir kelimenin, noktalama işaretinin yazımı ne kadar zaman alabilir dedirtiyorlar insana.
Ben ''R'' harfinin yok sayılmasına ve ''-de , -da '' 'ya anca tahammül ederken , bunları görünce deliriyorum. Gerçi nesilleri tükendi , uzun süredir karşılaşmadım.
En İyi Cevaplar