Bir şey düşünmüyorum yani normal insan hakkında ne düşünürsem onu düşünüyorum sadece bazen anlamıyorum ama anlamadığım yer olursa soruyorum zaten burada ne demek istemiştiniz gibi. zaten çevremde pek şive ile konuşan kişi yok. ama olsa da zaten bir şey demem yani herkesin konuşma tarzı farklıdır. aynı şey kürtçe için de geçerli rahatsız olmam
Ben sempatik buluyorum hatta bazen bilerek sözlerime ekliyorum mesela hele bi gel öyle falan derim, bazen de uy ne dersun uşağum falan çünkü benim şivem yok 🥺 şivesiz kaldık iyi mi ~ ℳ
Pek hoş bakmıyorum ben açıkçası. Türkçe düzgün konuşulmalı. Yaşlılarla konuşurken şive kullanılabilir fakat normal hayatta Türkçemiz düzgün kullanılmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet şirin oluyoruz
Bir şey düşünmüyorum yani normal insan hakkında ne düşünürsem onu düşünüyorum sadece bazen anlamıyorum ama anlamadığım yer olursa soruyorum zaten burada ne demek istemiştiniz gibi. zaten çevremde pek şive ile konuşan kişi yok. ama olsa da zaten bir şey demem yani herkesin konuşma tarzı farklıdır. aynı şey kürtçe için de geçerli rahatsız olmam
Ben sempatik buluyorum hatta bazen bilerek sözlerime ekliyorum mesela hele bi gel öyle falan derim, bazen de uy ne dersun uşağum falan çünkü benim şivem yok 🥺 şivesiz kaldık iyi mi ~ ℳ
Şiveye göre değişir. Bazılarının tırnak uçlarına kızgın iğne saplamak istiyorum
Sen bide bizim siveyi duy 😀 evet tatlı olur severy
Severim
Pek hoş bakmıyorum ben açıkçası.
Türkçe düzgün konuşulmalı.
Yaşlılarla konuşurken şive kullanılabilir fakat normal hayatta Türkçemiz düzgün kullanılmalı.
Yöreye göre güzel oluyor seviyorum
Severim, severim ben de şive yapmayı.
Ben seviyorum öyle konusanlari
Sempatik olabiliyor evet 😁
Bayılırım samimiler
Düzgün Türkçe tercihim, şive sevmiyorum.
Bu kadınlarda çok kötü duruyor be hacı
Normal ve komik
samimiyet önemli kanım ısınması lazım
Benim gibi mi
Bana y. msn