Ailem beni sevmiyor kimse beni sevmiyor?

Babam zaten ilk oğlu olsun istemiş ben olunca üzülmüş dogdugumda. Annem babam sınırlı ters insanlar. Bende sıcakkanlı bı insanım küçüklükten beri anlaşmaya çalıştım bir muhabbet etmek istediğimde dinlemeler sorularıma bile cevap vermezler döver küfür ederlerdi. Hala öyle küfür ederler hakaret ederler insan yerine koyulmadim hiç. Kardeşim çıkarı olunca benle iyi olur aglsam güler beni kıskanır zaten hep kötü olmamı isterler. Annem dediklerine cevap verince ona bağırınca hiç acimadan beddualar eder duygu sömürüsü yapar ağlar. Böyle kötü bir ailem var hiç istenmedim zaten küçük yaşımdan beri inşallah ölursun derler hep. Kötü biri de değilim ha universiteye gidiyorum utandiricak birşey yapmadım ama dediklerine karşılık verince en kotu ben oldum yeri geldi o*pu oldum. Okulum bitene kadar sabretmeliyim biliyorum ama böyle ailede sabretmek çok zor. Kendimi yiprattim aglamadigim incinmedigim hiç bir gün yok. Bende buraya yazdım kimseye anlatamıyorum bunları. Kimse de anlamaz zaten. Napayım ben öleyim mı? Hiç istenmiyorum doğurmuş annem beni üzmek için dünyaya getirmiş. Ben kahroluyorum hergun napayım yardım edin?
Ailem beni sevmiyor kimse beni sevmiyor?