Tombul ama bakimsız degil sadece cansiz duruyor Bir kup buzu bir parca bezin içine koyup elinde gezdir sonra diğer eline de bir küp buz gezdir kan dolasimını hizlandırır cildi taze tutar Ayni sekile buzu göz altlarına da kullanabilirsin siyah halkayı geciriyor
Hani 20 yasinda veya daha erken evlenmis genelde türk sinemasındada olan yobaz aile kızı hani 4-5 cocuk yapmıs agır temizlikler yapmaktann eller ölmüs artık bakımsız ve nasırlı bu kocası öküz oldugu icin g. otu gobegi salmıs ve bu yaslı görünen kadin sadece 30 yasında hani o kadının elleri olmalı bu eller dedim bunun nesini anlamadın?
Birni tanırsın ve onun hakkında belli bir fikrin olur benim senle ilgili bir fikrim yok umrumdada degilsin sadece resmine yorum yaptım 30 yas ustu birr kadının eline benzedigini asırı bakımsız oldunu vede cok kilolu bir kadının eline benzedigini söyledim madem gercekleri duymak istemiyorsunnacı yorum istemiyorsun de kırmadan tatlı beni yalayarak yorum yapın deseydin harikasın askım ♥ yazardım
sanmam. Kadınlar bakımlı illa ki. Ki bence kötü değil, aksine öpülesi eller. Bence biraz krem takviyesi ile eğer sıvı sabun kullanılıyorsa onun yerine el sabunu daha iyi olur ve bence elleri sıcak suya yatırıp, ovalamak ve sonrasında kese taşı da faydalı olacaktır.
Tatli krizlerine girmeyin efendim azcik nefsinize hakim olun :) spor yapin bol bol yuruyus yapin. Tatli yerine salata tuketin. Kendinize limit koyun azimli olun
En İyi Cevaplar