Ojesiz tırnaklar kesinlikle kısa olmalı, bakımlı görünmesi için..

Ojesiz tırnaklar kesinlikle kısa olmalı, bakımlı görünmesi için..
Ojesiz eller bakımsız olsaydı o zaman erkek elleri de bakımsız olurdu. O zaman oje sürmek erkeklere de serbest olurdu. Oje elleri süslemek için, elin bakımlı olması ojeye tabi değil. Her gün tırnaklarımı fırçayla temizliyorum bembeyaz ve bakımlı görünmesi için. Düzgün bir biçimde kesimini yapıyorum.
Bence elleriniz güzel :) Hayır, ellerin bakımı, sosyal ve kültürel normlara ve kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı kişiler ellerine özel bir önem verir ve düzenli olarak bakım yaparlar. Ancak bazıları bu konuya pek önem vermezler. Bu nedenle, ojesiz eller bakımsız olmayabilir. Önemli olan kişinin kendi tercihleri ve rahatıdır. bakımlı demek bunlar demektir.. Ellerinizi sabunlu suyla en az 20 saniye boyunca yıkamak, ellerinizi temiz ve bakımlı tutmanın en önemli yollarından biridir. cildinizin yumuşak ve esnek kalmasına yardımcı olur. Düzenli olarak nemlendirici krem kullanarak ellerinizi nemli tutun. Tırnak etlerinizin çevresindeki cilt, el sağlığı için önemlidir. Tırnak etlerinizi sert bir fırça veya tırnak makası yardımıyla düzenli olarak temizleyin.
Teşekkür ederim 🍃🧚♀️
Rica ederimmmm 🧸
Hayır, el bakımı kişinin kendine özen göstermesinin bir parçasıdır ve herkes için önemlidir. Ojesiz ellerin bakımsız olduğunu söylemek doğru olmaz ancak oje sürmek el bakımının bir parçası değildir. Doğru el hijyeni uygulamak, elleri nemlendirmek ve düzenli olarak tırnakları kesmek ve şekillendirmek gibi adımlarla ellerin sağlıklı ve bakımlı kalması mümkündür.
Bakım ayrı bir şey güzel göstermeye çalışmak ayrı bir şey bence
Cevap
45Cevap
Ojenin altında sapsarı tırnaklarada sahip olabilirsiniz, ojeli eller bakımlı demek kesinlikle büyük yanlış.
El bakımı, tırnak bakımı önemli şeyler özellikle nemlendirmek. Öje yok tırnağımda ve son derece bakımlı minik ve pamuk ellerim. 😎
Araba gibi düşün,
bakım dediğin şey yağını suyunu zamanında değiştir (sağlıklı beslenmeye örnek)
Temizliğine dikkat et.
Sağlığına dikkat et.
Bu oje sürmeyi şey gibi düşün jant değiştirmek veya tampon eki takmak gibi veya amerkan park atmak gibi, gereksiz sadece güzel görünmesi için yapılan bir şey
modifiye olmasada araba gidebilir
Tırnak boyası olmadan da kadınlar yaşayabilir
Tırnaklarınız galiba zayıf işaret parmağı öne altı üç kısım soyulmuş gibi protein eksikliği olabilir süt ürünleri yenmeli ve limon ve zeytin yağında tırnaklar güçlendirilmesi gerek gerisi harika görünüyor dediğiniz gibi bakım her şey ama sağlıkla
Soyulmuş yerin ustünü biraz törpü yapın tırnak üstü ile esitleyin nefes alsın ya da kesin aksi taktirde o kendini koparır keser incelip birde hep oje olmaz nefes almalı üç beş gün sararır çünkü rica ederim hayırlı bayramlar ❤
Hayır da pembe sürmeyin lütfen ya sarı da sürmeyin kırmızı ve siyah
İyidir Red
Tırnak biçimine bağlı bence, ojesiz de çok güzel zarif eller var.
Yani görmek lazım, sana ve bana göre kısalık kavramı farklı olabilir.
Oje kullanmıyorum tırnaklarım uzun gayette temiz ve bakımlı duruyor. Tamamen kişinin kendiyle ilgilenmesiyle alakalı. Bazen flormarın rose coral renk ojesini sürüyorum..
Bence bir elin bakımlı olması için ojeli olması şart değildir, temiz, nemli ve tırnakların kısa ve manikürlü olması veya uzunsa da tırnak aralarının temiz olması yeterlidir.
En kısa tırnağımda bile oje olur mutlaka, bu sıralar kısa kullandığım için yine de tırnak bakımımdan vazgeçmem. Bence kadınların elleri onların temiz ve bakımlı olduklarının bi işareti
Ojesiz el bakımsız el değildir. Bakımsız el tırnağın içi pis olması, kırık, şekilsiz tırnakların olması, ellerin nasır tutmasıdır.
hayır değildir bence sonuçta düzgün kesilmiş törpülenmiş eller de güzel görünüyor ama ojeli daha hoş duruyor tabii
Tırnağınız uzunsa ve sarıysa bu senin bakımsızlığın başkalarına pislik atma boş yere
Alakası yok. Genelde ojeli tırnaklar daha bakımsız.
Oje bana sadece bir makyajdır. Temiz tırnaklar. Ve dikkat edilen hijyen çok daha önemlidir.
Genel olarak erkekler öyle bakmaz. Ben çok uzun tırnağı falan hijyenik bulmuyorum.
Ojeli veya değil her zaman kısa olmalı X-Men gibi nela öyle 😅
Yo bakimsız değillde tabi bi bu kadar da dişil ve çekici de değill😊
ilk defa düzün uzunlukta tırnak. teşekkürler. bence yaz da görsünler abi
baş ve serçe parmak çok iyi orta parmak bir tık uzun
Temizse değildir illa her el ojeli mi olmak zorunda mı bazen ojesiz ellerde güzel olabiliyor
Hayır ama hep oje sürmek yerine parlatıcı da sürülebilir o da tatlı oluyor
Ojesiz olması bakımsız olduğu anlamına gelmez 🙃
bence bakımsız değildir ama bakım yapılıyorsa
Siz baklımlı veya bakımsızdan ne anladığınıza bağlı siz fransız kalıyorsunuz bu konuda emin olun :D
Asıl bakımlı mı bakımsız mı ojesiz olarak anlaşılır
Ojeyide uzun tırnağına sevmiyorum sevemedim hiç kişiye göre değişir
Ellerin gayet güzel, ten rengine çok güzel uymuş bu renk
Geçen sene full ojeyle dolaşiyodum artik surmuyom daha rahat ojesiz tirnaklar
Genelde pis olur ojeli insanlar.
öyle olmayanlar üzerine alınmasın.
Elinizden anladığıma göre karaciğer enzimleriniz sıkıntılı. bir tahlil vermelisiniz.
Bakımın ne olduğunu bilmeyen bi kezban al. İçi mikrop yuvası uzun tırnağın nesi bakımlı 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kimyasal ojeyle bir de
Hayır oje şart değildir
Hayır, ojeyi sürmemen senin bakımsız olduğun anlamına gelmiyor. Ojesiz temiz ve güzel bir hayat yaşayabilirsin :)
Değil namaz kilanlar var. Onlar yapmiyi mesela ama bakım şart abdest ve namazı bozmayacak sekilde
Ojeli ellerle pipimi tutamaz hiçbir kadın steril bir erkeğim
her zaman kısa ojesız kullanırım uzun tınrnakdan da ojedem de nefret ediyorum
benim oje sürünce tırnak diplerim kızarıyor ve yanıyor o yüzden pek süremiyorum
Oje kullanmıyorum ellerim gayette temiz sağlıklı
Yoo ztn dinimizce uygun olanı da ojesiz olan dinimiz hangi yapmayın dediği şey bakımsız çıkmış? :)
Bakımlı olması için illa oje gerekmez ya ojeli olupta bakımsız olmasından iyidir
ojeli olmasindan ziyade soyulmus oje ve kuru cuticil sinus hatti tirnagi daha bakimsiz gosterir
la bu eller kimin çok güzel ya öp öp doyamazsın
Benim deme
Senin yani
Şu ana kadar gördüğüm en güzel 2. el bu ya çok hoş 🥺
Tutan birisi var mı o eli
Anladım
Temiz ve bakımlıysa oje olmasada güzel gözükür.
HAklısın hemen oje süreyim
Bakımlı eller tırnaksız olur
Bakımlı olup ama ojesi olmayan eller var
Öjeyle bakımın alakası yok
Hayır oje sürmem ben hiç
Yoo, oje sürmeden de bakımlı olunuyor.
Niye öyle olsun aaa Sevmeyen sürmez
Değildir. Kremli ve temizse normaldir.
Ellerinde böyle zarif olması lazım başta
Alakası bile yok bakım farklı oje farklıdır
Bana göre doğallık daha iyi
Çok bakımlı tırnaklar bence.
Ojesizim isteyen istediğini aha şuradan desin👉
Bakımsız değildir 💅🏻
Bakımın ojeyle alaksı yok. Temizse bakımlıdır.
Bence ojeli eller bakımsızdır
Tamam kısaltmaya gidiyorum
Bence ojeli parmaklar kirli ve pis 🙊
@Holababy tırnak uzuyor içine birçok pislik giriyor ve belli olmadığı için kişi onu temizleme ihtiyacı duymuyor. Su tırnağa temas etmiyor cansız bir cisme değiyor vs vs.
Bu el senin ise süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?