Bugün halk plajına giderken bir karavan gördük. Arkadaşlardan biri karavanı erkek olmasına rağmen seviyormuş. Kız arkadaşlarımın ikisi de olumlu baktı ama diğer üç erkek arkadaş yorucu ve gereksiz buldu. Evlilik hazırlıklarını yaparken eşiniz böyle bir fikirle gelseydi kararınız ne olurdu?
Eşiniz balayını karavanda seyahat ederek geçirmek isteseydi sizin için bir sorun oluşturur muydu?
Bana denk gelmiyor demek ki :D maceraperest bir kadın bulmam lazım mümkünse extra maceraperest olmalı 😂😂 paraşüt ile atlıyoruz dediğimde hani ne zaman diyecek kadar maceraperest biri olmalı hoş bende daha atlayamadım ama olsun beraber atlarız 😁😁
Doğru söylüyorsun ama umut işte :) ya olursa kıyıda köşede saklanan bir maceraperest varsa falan diye düşünüyorum olaylara pozitif bakıyorum yoksa bu negatiflik beni öldürecek 😀😀
portaporti temizlemek ölüm idrar neysede büyük wc sıkıntı karavan wc leri acil durum içindir ve genelde çiş için kullanılır büyük wc benzinlik ve doğal yollarda giderilebilir banyoda su tankı var sürekli dolu tutarsan sorun yok
outdoor yaşayanlar için inan sorun olmuyor onlar bir şekilde hallediyor yaşam tarzını benimsemekle alakalı evdeki damacana pompasından duş seti yapanlar dahi var
En İyi Cevaplar