Ben cdyim yaani kadınsıyım bu acaba hormonal bozuklukmu kız arkadaşım bugüne kadar hiç olmadı çok istedim ama nasip olmadı yaani?

selam ben cdyim yaani kadınsıyım aslında hiç pasifde olmadım sadece kadınsı elbiseler giyip süslenmeyi gezmeyi öyle kız gibi yaşamayı seviyorum bu güne kadar kız arkadaşımda hiç olmadı çok istedim çok uğraştım ama kısmet olmadı internetten aradım arkadaşlık sitelerine üye oldum gold üye ol mesaj gönder tanış kızlarla diyorlar oda bir kandırmacaymış yaani işte şu şu numarayı ara aşkım konuşalım arkadaş olup görüşelim filan diyen kadınlar oluyor oda yalanmış tabii bunları gençken yaşadım benimde bir kız arkadaşım olsun diye :) sonra işte gene internette ilan veren erkek arkadaş arayan kızlara yazdım tanışalım diye kendimi uzun uzun anlattım bana bir şans versinler diye derken sonrasında bir kızla konştum görüştüm arkadaş olabiliriz dedi kız beni bara davet etti cahildim o zamanlar toydum yaani kızla barda tanıştık işte ben ceyda ben xxxxx sonra bana gel şu masaya oturalım aşkım dedi oturduk ne içersin canım dedi bende çay içim dedim içki içmezmisin aşkım viski söylim dedi bende iyi olabilir dedim ama daha o zamanlar içki sigara bilmiyorum hiç içmedim askerden yeni gelmişim (doğuda komando olarak yaptım askerliğimi) :) sonra masaya envai çeşit içkiler kokteyler çerezler yemekler meyva tabakları gelmezmi ben şaşırdım bir an ve o an dedim heralde oğlum sen şu an şapa oturdun dedim kendi kendime çünki ne tesadüfki televizyonda haberlerde görmüştüm o sıralar öyle olayla oluyormuş konsomatris kızlar varmış ve yeni tanıştığı erkekleri arkadaş olma bahanesiyle kandırıp böyle tuzağa çekip yüklü yeme içme faturası ödetiyorlarmış yaani yesende yemesende ödeyecen bir nevii sonra işte ben hemen ayıktım dedim bende bun kadar şeyi ödeyecek para yok askerden yeni geldim dedim ve senin yaptığın çok ayıp bişi dedim seni insan sandım senin şu yaptığına bak ben gidiyorum ama gende sana kırgın ve kızgın değilim haydi iyigünler dedim ( devamı var )
Güncellemeler
+1 yıl
dedim beladan kavgadan kötülükten nefret ederim hiç kimsenin kalbini kırmak istemem yaani öyle birisiyim ve oradan çıktım gittim çıkarkene 2 tane ayı gibi adam ve 3 garson peşime geliyorlardı garsonda fiş vardı bayaa yüklü bir faturaydı valla hiç yemedim içmedim bile :) ama inanın param olsa öderdim sorun değil yaani eğlenmeyi severim yeterki arkadaşlarım olsun mutlu olayım bende sonra arkadan birisi işaret yaptı bu adamlara bırakın gitsin diye sonra kapıdan çıktım gittim işte yaani :) benim oku
Güncellemeler
+1 yıl
l hayatım olmadı liseyi dışardan bitirdim üniversite okuyamadım beni küçükken ailem çok sıktı baskı kurdular nereye gitsem ezdiler yaani askerde ilkokulda ortaokulda demem oki çok şeyler yaşadım çok kötü dışlandım horlandım ezik büyüdüm yaani haliylede içine kapanığım evden dışarı gündüz çıkamıyorum tek başıma insanlardan kaçmaya başladım uzun zamandır psikolağada gittim ama bir çare olmadı yaani ne düzgün bir işim oldu ne bayan arkadaşım sevgilim oldu ne istediğim bir şeyi alabildim giyebildim
Ben cdyim yaani kadınsıyım bu acaba hormonal bozuklukmu kız arkadaşım bugüne kadar hiç olmadı çok istedim ama nasip olmadı yaani?