Geçmişteki yaşadığınız olayların bugününüze etkilerini sorgular mısınız? Geçmişe takılı kalır mısınız? Mesela ailenizden göremediğiniz sevgiyi ya da yaşadığınız aşktaki olumsuzlukları düşünür müsünüz? Geçmişe takılı kalan bir insan nasıl geçmişten bugüne getirebilir?
Geçmişte takılı kalan bir insan nasıl geçmişten bugüne getirilebilir?
Hic takili kalmam gecmise her zaman onume bakarim 😄😯Çünkü hayata bir kere geliyorsun bu ani bir kere yasiyorsun ve ölümun gercekligini biliyorsun o yuzden gecmise ancak hatalardan ders cikarmak icin bakabiliriz 💃💃diger türlü askmis aldatmaymis aciymis zor anlarmis bakmiyorum, zaten baksan da eline bisey gecmez.
Getirilemez. Bazı insanların geçmişe düşkünlüğü geleceğe olan hevesinden daha fazladır. Sorgulamam, takılmam, düşünmem. Mutsuz insanların geçmişle ilgili bir türlü bitmeyen/kapayan hesapları vardır. Mutlu insanlar nefes aldığı zamanın keyfini çıkarır.
geçmişe aşırı takıntılı insanalr maalesef çok tehlikeli. Bu güne gelebilmesinin tek ve en zor yolu o nu bugüne taşıyacak birinin olması ve yılmadan uzun süreler bu konuda çalışması. Zor. Çok zor ve başaramama ihtimali her zaman var ve yüksek maalesef...
Geçmişe takılıyorum evet. Her zaman tarihleri görünce canım yanıyor. Mesela Ks ye üyelik tarihini görsem ya da eski zaman fotolarini canım yanıyor geçmiş kafamda olmazsa daha mutlu olurdum
Geçmişte yaşadıklarım benim tecrübelerimdir bu yüzden yeri geldiğinde şu an ki zamanda bir adım atarken, bir karar alırken bunları düşünür ona göre davranırım ama geçmişe takılı yaşamam, zaten bu tutumda yanlış olur. geçmişe takılı yaşayan insan mutsuz olmayı seçmiş kişilerdir, ne zaman mutlu olmaya karar verirse o zaman bugününe dönebilir diye düşünüyorum
Geçmişe bir çok konuda takılıyım. Geçmişe takıklığım da geleceğimi şekillendiriyor. Yaptığım hatalar bana yapılanlar tekrarlanmasın diye çaba harcıyorum.
Sevgili icin yapilabilecek bişey var mı bilmiyorum. Birkaç tane doktor yardimiyla biz annemi 15 senedir gunumuze getiremedik.. Herşey normal.. Ama konu ne olursa olsun 65 sene geriden geliyor..
takılı kalan bir arkadaşım nasıl silkeleyebirim? ona bunun onu üzmekten başka bir şeye yaramadığını söyledim bana bugünümü etkilemese düşünmem heralde dedi
En İyi Cevaplar