Düğüne bir hafta kala ayrıldık, ne yapacağımı bilmiyorum. Hatasını fark eder mi?

Merhaba cok aci cekiyorum

4 senelik bir iliskim vardi nikahlanmisdik ama dugune bir hafta kala ayrildik. Basda iki senemiz cok guzel gidiyordu ruya gibiydi ama ne zaman ailesiyle tanisdim hep tartismaya basladik. Herseye karismaya basladilar ev dosemede dugun organizede tartisdimizda bile annesi karisiyordu. Annesi herseyin onun istedigi gibi olmasini istiyordu ve esim aralari acilmasin diye hep onlarin dedigini onemsedi onlari mutlu gormek icin beni mutsuz gormeye raziydi. Dugunden sonra degiscek diyordu hepşu anonlarla yasiyorum bisey diyemiyorum diyordu ama gun gecdikce birbirimizi daha cok kiriyorduk. Annesinin doldurusuna gelip bana patliyordu hep beni ablamlardan bile kiskaniyordu. Ben onun ailesini benimkilerden hic ayirmadim ama o hic ailemin yanina gelmezdi tek onun ailesi onlar icin onemliydi. Kinam dan iki gun sonra ceyizim yerlescekdi evimize o gun ama resmen bitirmeye geldiler. Gelmeden once arayip sorun oldugunu konusmamiz gerekdigini soyleyip ailece bize geldiler. Annesi iceri girer girmez beni asaladi saygisizmisim dirdir ediyormusum hep kadin dedigin altan almayi bilmelimis esimde anneside beni ailemin onunde yerin dipine sokdular beni. Benim ailemde onlari oyle gorunce bitsin dediler gitiler. Ertesi gun esim babasiyla gelip ozur dilediler bende hemen kabul etim napim dayanamiyorum ona. Ama ailem dugunun ertelenmesini istedi onlarda kabul etmediler. Kendilerini cok onemli bulduklari icin milete resil olmak istememisdir babasi. O gunden sonra yine gorusduk onhnla bana tavir yapdi benim ailemi sucladi kendi ailesinin yapdigi hatayi gormedi hic bir zaman sonra ailece bana sart koydular dugunsuz onunla yasicakmisim sonra bir kac ay sonra dugun yapilcakmis onlar resmen aileme kizdiklari icin rezil olmalarini istediler bende kabul etmedim tabiki esim o zamanda onlara karsi cikamadi sahiplenemedi bana. Izine gitcem dedi istemedigi halde ama annesi babasi zorladilar ben gidersen biteriz dedim ama cidiye almadi beni kaybetme korkusu hic yokdu onda o gitigi gun bende avukata gitip bosanma basvurusu yapdim. bir haftadir geldi izinden hic arayip sormadi hala hatasini farkinda degil bitcek savasmam lazim demiyor. Sizde hatasini fark edermi? Yoksa bir seneyi dolduruo bosancazmi napcami bilmiyorum insan nasil bu kadar kor ola bilir anlamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hala yazmiyor insan gercekten sevse merak etmesmi hic? Hic mi sevmedi sizce? Bu kadar kolay nasil bitiriyor hic mi uzulmuyor eger sevse savasmasmiydi? Icim cok aciyor
Düğüne bir hafta kala ayrıldık, ne yapacağımı bilmiyorum. Hatasını fark eder mi?