Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar karaktersizliğin, terbiyesizliğin kitabını yazmış insanlar. eğer başına geliyosa hiç çekinme yapıştır cevabını, üzerine yürü. hiçbir şey yapamaz sokak ortasında yapabileceği en büyük şey laf atmaktır. özür bile diletirsin herkesin içinde.
125 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasla altta kalma, başını eğip yoluna bakma. dön ve ağzının payını ver. hala yüzü kızarıp hatasını fark etmiyosa fiziksel bir tepki vererek onu hayatı boyunca bir daha hiçbir kıza laf atmıcak duruma getirebilirsin. garantili tavsiye :)
Cevap sahibi+1 yıltam üstüne bastın :) erkekler tarafından verilen her türlü rahatsızlıkta son çare olmakla birlikte %100 işe yarayan tekme :)
Cevap sahibi+1 yılne kadar iri yarı olduğuna falan bakma. kafanı bozan her erkekte kolaylıkla uygulayabilirsin. çünkü o hareket, fizik falan dinlemiyo direkt kilit :) eski kız arkadaşımı sokakta tek başına gönül rahatlığıyla bırakıyodum çünkü her laf atanı tekmeliyodu her buluşmaya geldiğinde, gelene kadar bir leşi oluyodu haha :)
Cevap sahibi+1 yılsen bir tanesini devir diğerleri ya kaçışcak, ya arkadaşları adına özür dilicekler ya da başına üşüşcekler naptın sen falan diye. o sırada sokaktaki vatandaşlar haklı da olsan haksız da olsan seni koruyacağı için tıpış tıpış kaçcak o ayılar
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. kız arkadaşım bunun dersini almıştı. kendini koruma yani savunma dersleri. mecbur kalmadıkça uygulamayın denir o hareketi ama kız arkadaşımın 100e yakın leşi var ve başına hiçbir şey gelmedi o hareket sayesinde bugüne kadar :) ben erkek olduğum için bilmiyorum ama yapması da çok eğlenceli diyodu yani günün stresini de atıyorum dev gibi herifi bir vuruşta yerlerde kıvrandırınca diyodu korkuyodum bazen kendi sevgilimden :D
Cevap sahibi+1 yılolabildiğince sert vur. öyle aşırı bir hasar bırakamazsın zaten hani bırakabileceğin en büyük hasar bikaç gün işlevsiz kalır ve o gün yürürken sekerek, topallayarak yürür. o yüzden var gücünle vurursan daha iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılbu arada dizinle vurmanı tavsiye ederim. boyun uzun değilse ayağı kaptırabilirsin tekme atıyım derken. riskli iş yani bir de yere düşüp rezil olma :)
Cevap sahibi+1 yılya nolcak be alt tarafı adamla 1 metre mesafede burun buruna gelcen o kadar da tiksinme hehe :) ama hem dizde yakalanma riski yok hem de diz, ayağa göre 10 kat fazla sancı yaratır er kişisinde :)
Cevap sahibi+1 yılçok basit bir hareket zaten. bütün vücuttan kuvvet alarak kendini ileri doğru it ve var gücünle dizi yerleştir ama dikkat et özellikle diz kapağınla vurcaksın. dizinin üstü acıtmaz :)
Cevap sahibi+1 yılkafana takılan bişey olduysa sorularını yaz ben cevaplarım çekinme hiç. kız arkadaşımla beraber antrenman yapıyoduk çünkü tüm teknik ve detayları biliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılanlamadım ne diyosun? ben yardımcı olmaya çalışıyorum sen bana yalancı mı diyosun? hiç problem değil getiririm karşına kendisine anlattırırım. bu yaptığın suçlama hiç hoş değildi.
Cevap sahibi+1 yılnoluyo sana anlamadım hesabın falan mı çalındı? güzel güzel anlattım taktikleri verdim çok da işine yarayacak. hala konuşuyorum eski sevgilimle hala arkadaşız o yüzden hiç sorun olmaz konuştururum seni onla ama bunu yaptıktan sonra yüzün kızarmıcak mı? tamamen iyi niyetle sana yardımcı olmak isteyen birine bu yaptıkların çok ayıp.
Cevap sahibi+1 yılvar da bundan sana ne? konumuz neden ayrıldığımız değil, kızlara laf atan ayılar ve onlara ne yapılması gerektiği. inan çok üzgünüm böyle davranmanı hiç beklemiyodum.
En İyi Cevaplar
Tanımadığı bir kadına kompliman anlamında gönül oksayan sözler söylemek ve bunu da herhangi bir yerde yapmaya kalkışmak ; eğer sheaxpeare kadar girift ve anlamlı , tirad çıkarılacak bir anlam ifade ediyorsa ve basmakalıp ise ( çok güzelsiniz gibi ) densizliktir.
Bu tarz bir kompliman, sosyal bir ortamda diğer insanların da duyacağı biçimde yapılmadığı , yani sadece kızın duyacağı bir ses ve mesafede ama sokağın ortasında avm nin bilmem neresinde yapıldığı takdirde ise , mahalle abisi öğretisi etkisinde kalmış geç ergen davranışıdır.
Kendini bilen , bundan ekmek ummaz , başını önüne eğer geçer, kimse koca aramaya çıkmıyor sokağa , bu durumda semt'in külhanbeyi olmanın alemi yok. Külhan , işsiz güçsüz kopuk anlamına gelen bir kelimedir, durumdan vazife ile geçimlerini sürdürürler.
Tanımadığı bir insana cinsel anlam yüklenebilen sözcükleri herhangi bir yerde yanlızken veya topluluğun olduğu bir yerde üstelik başkalarının da duyacağı şekilde ( argovarı ) sözcükler sarfetmek , sarkıntılıktır. Bu duruma seyirci kalan ve lafı söyleyenin yanındakiler de engellemeyip kakara kikiri yaparsa , lafı kullanan kadar sarkıntılığa yataklık etmiş olur.
Ya orada o anda lafı söyleyeni , sorunda dediğin lafı yüksek sesle soru yağmuruna çekmen en pratik yöntem , bunda argo kullanmanın etkisi büyük olur ( sktr gt lan gt ) gibi yüksek tonda söylenen bir laf , hem çevrede senin rahatsız olduğunu anlayıp tepkini bekleyeni hazır saldırı kıtası haline getirir hem de arkadaşlarına racon basmanın cezasını , tırsıp çekilerek hava attığı arkadaşlarına da rezil eder.
Delikanlı'dan daha delikanlısı delikanlı kız'dır
Ya da bir memur çevirip veya 155i arayıp devriye gezen araca ya da memura yerini ulaştırmalarını istersin , hödükler sokağın ortasında üstleri aranarak raconlarına sçrk üstü aranır ve karakola da götürülür.
Şikayetçi olmazsan , birkaç saat nezarete atılır ve kimlikleri araşırılır ki bu çoğuna ayakkabı yalayacak kadar ağır gelir. Şikayetçi olursan , film başlar zira, kabahatler kanununa göre 85 tl ceza ile atlatmaya komiseri ikna edemezlerse savcılığa gönderilir ve , 3 aydan 1 yıla diye süreç hepsi için başlar .
Haklarınızı bilin , o an halk sizi korur buna ben gözlerimle şahit oldum , önemli olan sizin yardım istemeniz . Ya da bunları kanun önüne çekin. Kimse orada size zarar veremez , korkacak birşey değil bu şerefsiz fırçalanmamış dişler dolu ağızlarıyla salyamsı laflar üretenlerden.
Siteden kimse sözlerime alınmasın, delikanlılığın kitabı diye birşey yoktur. Adam olan delikanlı ilminden feyz almıştır , biliminden de mektepte akıllanmıştır. O zaman bu ne ?45 Yorumla- +1 yıl
Halkın içindeki gerçek delikanlılar da , onların resmi örnekleri olan polisler de , son zamanlarda taciz konularında iyice zivanadan çıkmış savcılar da , bu turfanda sarkıntıcıları pek bir severler :) herkes kendi usulüne göre şöyle bir konferans verir de :) Ortak yanı ise , nedense kimse görmez tanık olmaz kendilerine olanlarda..
Bir de içeriye alınırlarsa , asıl o zaman eline alıp sokağa çıkmanın ne demek olduğunu uzun hapisi olanlar farklı metodlarla anlatırlar. Orada kanun başkadır. - +1 yıl
Bir erkek, kendi ailesindeki karşı cinslere benzer bir tasallut gelmesinden ne kadar hoşlanmazsa, başkasının ailesindeki karşı cinslere de tasallut ederek , duvara çivilemeye kalkmamalı , düşünmeli ve geçmeli böyle durumları. Saygı herkese hakkınca gösterilmeli, ağır adam ağır tarzından bellidir, bir yerinin okkasından değil . Ondan her erkekte var zaten, kimsede zillisi yok . O zaman " ben zilliyim senden hoşlandım sana vereyim " tripleri de ne ?
Anlayacakları dil de seviye seviye, ısrara gore
devlet internetteki bütün p*rno siteleri yasakladı ağır ağır şeriyata gidiyoruz bence sen yat kalk dua et tecavüze uğramadığına şükret kimi kamiller vardır sokaktan başka yerde kız görmezler kendilerini tatmin edemezler her gördüğü kızada laf atarlar belki düşer diye şerefsizin önde gidenidir kendileri
03 Yorumla
+1 yılinsan kılığına bürünmüş maganduslar insana benzer yanları çok olduğundan biz iyi niyetli insanlardan ayırt edilmemesi en sağlam özellikleridir.ama elindeki tesbihden kumaş altı spor ayakkabıdan anlayabilirsiniz:D onlara hak değil özgürlük :)
02 Yorumla- +1 yıl
saol:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılo bir çeşit gelenek onlara göre. Belki de kız dönüp gülümserse cesaretlenip düzgün konusarak tanısırlar diyedir.
Ya da ego tatmini ciger misali12 Yorumla- +1 yıl
boşver. o tipler var ya. sürekli laf atan tipler kendi akrabalarına laf atınca da diklenenler. yani seviye düşük.
o dedigin kişilerın ya bacısı ya da anası yokturr kesınn ben oyle dusunuyorum neden dersenız laf atmanında bı usulu vardır sahsen yasım 29 hiç kötu laf etmıs degılımdırr bızımde bacımız var cok guzel olur attığım laff cok guzelsınız olurr baskası terbıye müsaade etmıyorr
05 Yorumla
+1 yılAbaza oldukları için hayatı boyunca o laf attığı kadınları elde edemeyeceği için laf atıyor acıyorum bazen onlara sefil mahluklar çünkü
10 Yorumla
+1 yılharbiden ya bende anlamam niye laf atarlar ben yüzlerine bile bakmıyorum rahatsız olmasınlar diye .
32 YorumlaBen asla tanımadığım kızlara laf atmam tamam güzel seksi falan giyinirlerse bakarim ama laf atmam asla
10 Yorumla
+1 yıllaf atmanında bir adabı vardır ama hakaretten yana degilim
laf atılacak kadın var atılmayacak kezbanlar var035 Yorumla- +1 yıl
evet kezbanlarında agızları bantlanmalı
- +1 yıl
hayatta anlık güzellikler vardır onun tadını cıkarmak iyidir
ama siz kızarsınız sadece laf atıp size yaklaşmadıklarından - +1 yıl
hayvanat bahcesi mi acacagım desene hep hayvanlar raslamış sana vah vah
- +1 yıl
evet aslında türk erkeklerini bu konuda ne yapmak gerekli bilmiyorum size deger vere vere en patatesiniz bile bu nette kraliçe kesilirsiniz biraz ilgiden şımarır bir yerleriniz kalkar özelliklede 18 , 24 yaş aralıgındakiler bu gruptakiler gercekten içler acısı ( isdtyisnalar hariç )
- +1 yıl
sen beni rüyanda bile göremezsin
- +1 yıl
zaten göremezsin ki benim oldugum yerde degilsin görsen ben san a pas vermem zaten 18 yaş ve 24 yaş aralıgı ilgimi cekmiyor onlar benim hayatımda yok zaten lüzümsüz varlıklar
- +1 yıl
ne darbesi be felsefeden anlamazsınız mantık sıfır hareketler cok macsız kişisel gelişim yok
konusacak olsa kelimeleri kısıtlı kendini anlatamayan kızlarsınız sizin yanında sıkılıyorum ben 30 yaş üstü kadınları seviyorum hem muhabbeti güzel hem bekaret sorunu yok - +1 yıl
afedersin ama nereden biliyorsun ilk önce beni görmedin beni tanımıyorsun
ayrıca 18 yaş aralıgını sevmememin sebebi siz o caglarda ot gibisiniz cekilmezsiniz tamam fiziginiz güzel oluyor ama hareketler hep ofsayt - +1 yıl
gömme işini ben yaparım :D
- +1 yıl
gelde dene yapmışmıyım yapmamış mıyım sonrasından mesuliyet kabul etmem
- +1 yıl
gelde gör g.tüne güveniyorsan buyur gel
- +1 yıl
buyur gel ama
gelmezsende
inan bana pc nin başından bile kalmama gerek kalmadan hayatında hayal bile edemiyecegin şeyler yaparım ve bunu hiç kimse kanıtlayamaz hayatta bazen bazı şeyler olur ki bunu kimse acıklayamaz - +1 yıl
ben uyarmıştım yeni hayatın hayırlı ugurlu olsun desmera
- +1 yıl
sen teshis koymak mı güldürme beni kendini çözemeyen nasıl başkasını çözer ?
artık beni daha iyi anlarlar kezbansınız siz türk kızları bulaşmış bu size - +1 yıl
sessiz olur musun artık afedersin foseptige taş atsam bu kadar sıcramazdı
- +1 yıl
seni yapacagıma onu yaparım daha zevkli olur
- +1 yıl
all.h ını bile yaparım
+1 yılBöle erkekler yuzunden artık genelleme yapılıyor erkekler diye.. lutfen bızı katmayın ıcıne o sapıkların :)
02 Yorumla- +1 yıl
eywallah cansın :D
+1 yılo dediğin kişiler zaten gevende anca bos bos bakar ya da laf atarlar. yani aptal insanlar topluluğudur.kız cevap verecek diye veya kendinilerini kıza gösterme çabasındalar
05 Yorumla- +1 yıl
ahaha onu ilk defa duydum çok komik olur kesin arabesk rap söylüyolardır :D
- +1 yıl
amacı farklıdır onun çikita muz falan :)
çünkü bütün suç kaşargillerde onların sokaklardan temizlenmesi lazım gerek=)
015 Yorumla- +1 yıl
Sana buradan doğru dürüst insan vaazları vericek değilim ben konuya basit ama natürel bir cevap verdim beğensende beğenmesende gerçekler acıdır. Bu demek değildir ki bende öyle davranıyorum. Sormuşsun bir soru bnde kişisel bir cevap verdim. Cevaplarını sindiremeyeceğin sorular sorma o zaman.
+1 yılBen kimseye laf atmam. Lisede okurken bir kız bana yoldan geçerken "ILIK SU" demişti.:) Ne demek istediyse.:))
02 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim?.:) Kız işte.:)
ben hiç laf atmadımda kızlar erkeklere göre daha fazla laf atıyolar :))
03 YorumlaHer erkek laf atmaz. Kanında serserilik olan ciğeri 5 para etmez olanlar yapar.
01 Yorumlaçocukluktan başka birşey değildir bence. yeterince kız görmediklerinden de olabiliyor. özgüven eksikliği ve son olarak kızın aşırı güzel olması :))
00 YorumlaAbazaya neden abazasın die sorulurmu?
51 Yorumla- +1 yıl
ahahhahah :D:D yemin ediom profesör olcak kızsın :D
+1 yılO kişler , karakter fakiri zibidilerde ondan .
10 Yorumla
+1 yılabazalıktan atar sanırım
00 Yorumla
+1 yıltek kelime abazalık
00 YorumlaGeçmiş olsun.
04 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem