Karşınızdaki insana olan kin/nefret duygunuzu açık açık dile getirebilir misiniz yoksa o duyguyu içten içe beslemek ya da bastırmak sizin için en doğru olanı mıdır? #BirTutamAşkk #Senisevmiyorum
Etrafınızda hoşlanmıyor olduğunuz insanların yüzüne karşı "seni sevmiyorum/senden nefret ediyorum" diyebilir misiniz?
valla açıkça söylüyorum 2010 yılında türk kızları ile girdiğim savaşta ağır kayıplar verdim uzun süren savaşta herkes bağımsızlığını ilan etti fakat türk kızlarına karşı yumuşamıştım tam devletleri birleştiricektim ki 21 30 sularında iki türk kızı saldırıda bulundu yaralarımı sarmaya çalışıyorum yani demem oki evet açıkça söylüyorum sevmemek hoşlanmamak değil tehdit ediyorum artık yaptırımı ağır olacak
yara sarmak yok dinlenmek yok barış isityorsan savaşa hazır olacaksın devletler hemen birleşmez halkları göz önüne alacaksın eğer biri sana savaş açarsa taktik maktik yok bam bam bam :)
Öyle de yani ben yumusamistim 2016 da bağımsızlığımı ilan ettim bir yılda Türk kızına bir şans daha vercek tim vizeleri kaldirixaktim ama görünen o ki iki Türk kızı meğerse saldırı hazırlığı içindeymis bu saatten sonra vize şartları çok ağır oldu artik
Aslında 2 temel politika besliyorum kıranı kırar seveni sapına kadar severim Onun dışında kin ve öfkemi herkim haketiysen Yanarımda yakarımda kim oldugu önemsizdir
Hiç bir ilişkim arkadaşlık ailevi vs yoksa açık açık söylerim " bana göre yoksa" söylerim. Kin beslemeyi sevmem o nedenle yüzüne karşı söylemezsem içim rahat etmez.
Hoşlanmadığım insanla muhatap olmamayı tercih ederim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Direk pat diye söylemek saygısızlık olur. Mesafeyi korumak lazım. Onun yerine "bak ben senin şu yönünü hiç sevmiyorum" gibi cümleler kullanarak olabildiğince uzak durmaya çalışırım.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Etrafınızda hoşlanmıyor olduğunuz insanların yüzüne karşı "seni sevmiyorum/senden nefret ediyorum" diyebilir misiniz?
En İyi Cevaplar