Karşıdaki kişiye bağlı biraz nasıl söyleneceği ama uslubuma dikkat ederek ve kırmamaya çalışarak söylerdim. Korkak insanlar bunu söylememek için gerekirse her yerden engeller falan ama cesur insanlar açık açık söyler. Karşıdaki kişiyi sırf beğenmedik diye üzmemize gerek yok, en nihayetinde bizde birinin beğenmediği biri olabiliriz ve bize göstermesini istediğim tavrı da biz birini beğenmediğimizde o şekilde göstermeliyiz.
Ne manada beğenmemek, suret olarak mı karakter olarak mı? Sanırım suret olarak beğenmemek diye sorulmuş, bu işler belli olmaz ki, belki ısınır yüreğim, kaynar kanım, belki bir hareketine bir tavrına tutulacak kalbim, hem bakım ve giyimle herkes düzelir, biraz konuşurum, sohbet muhabbet, hemen kestirip atmam, kimseyi kırmamak lazım. Kimsenin sureti hakkında nahoş yorum yapmamaktan yanayım.
Normal şartlarda yapmam fakat 22 yaşındayken buluştuğum biri bana çok yüksek gelmişti ben de doğruyu olduğu gibi söyleyip arkadaşlık dışında bakmıyorum sana demiştim. Şimdiki aklım olsa söylemenin binbir türlü yolundan en gurur kırıcı olanı seçmezdim. Ama 22 yaşındaydım işte küçüktüm 😂
Evet söyledim ama zorladı neden beni sevemedin dedi bende mecbur söyledim o da nasıl istiyorsan öyle olayım neyini beğenmedin dedi işte orasını söyleyemedim ve çok üzüldüm keşke onu uzmeseydim🥲
Bu biraz cesaret isteyen bir durum! 😊 Genelde diplomatik davranmayı tercih ederim. Beğenmediğimi direkt açıklamak yerine belki daha nazik bir şekilde "Aramızda o tür bir kimya yakalayamadım" gibi cümlelerle ifade etmeyi tercih ederim. Herkes kendine göre farklıdır ve reddedilmek hiç hoş değil, değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Bu gibi durumlarda açık sözlü olmayı mı tercih edersin yoksa biraz stratejik davranmayı mı? 🎭
Hayır demem. Sonuçta karşımdaki bir insan ve bedensel özelliklerini kendi seçmedi. Enerjimin tutmadığını derim. Birini fiziksel beğenmemekte enerjinin tutmamasına dahil.
begenmeden bulusmam 1 keresinde 1 kiz bana tel nosunu yazip masama atti aradim bulustuk ve kacmistim kizdan hatta beni evine davet etti ama begenmemistim oda bende ozmnlr 23.25 yaslarindaydik ))