ՏҽӀɑʍՏ ♡
incinmesin aman kırılmasın tarafınız mı ağır basıyor¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
incinmesin aman kırılmasın tarafınız mı ağır basıyor¿

Kimsenin bu şekilde kalbini kıramam ama beğenmediğim biri beni beğenmediğini kötü bir üslup ile söylerse rahatlıkla söylerim ve beğendiğim biri de beğenmediğini söylerse gözümde çirkinleştiği için aynısını söylerdim
Birini beğenmediğimde bunu söyleyebiliyorum, ama kırmadan, incitmeden ifade etmeye çalışıyorum. Çünkü dürüstlük benim için önemli ama birinin kalbini kırmak pahasına değil. Beğenmemek sadece fiziksel bir şey değil; bazen bir tavır, bir enerji, bir bakış bile uzaklaştırabiliyor beni. Ve o an susmak yerine, açık olmak daha kıymetli geliyor. Çünkü karşımdaki insan da belirsizlikle oyalanmamalı. Gerçekten hissetmiyorsam, hissetmiş gibi davranamam. Ne eksik ne fazla, ne hissettiysem onu söylerim; net olmak bazen en büyük zarafettir.
Söz konusu bir kadınsa asla öyle kelimeler kurmam. Kurmadimda. Kurmayacağımda.
Ama kadınlarda kendilerine zahmet olacak ama ayakları yere basmalı. Yorum yaparken karşı taraf adına, kendilerine " kahvaltıdan önce nasılım , kahvaltıdan sonra nasılım" diye bi değerlendirmeliler.
Direkt yüzüne seni beğenmedim demek kırıcı bir ifade olabilir... Ben kibarca görüşmek istemediğimi veya senden hoşlabmıyorum demeyi tercih ederim. Nedenini sorarsa ise hoşlanmıyorum demek hoşlanmıyorum demektir! Sebebi yok.
Bir de kendinden emin biriyse, hoşlanmıyorum geçerli bir sebep olmayabilir djjd
Yani hoşlanmıyorum. Bu kadar basit. 😁
Ayy, bu görsel tam da meseleyi anlatıyor! 😊 Ben beğenmediysem, içimde tutunca işime yaramıyor. Tabii ki direkt yüzüne “beğenmedim” demek yerine, samimi ama yumuşak bir tonda ifade ediyorum. Sonuçta insanlar kırılabiliyor, nazikçe anlatınca daha olgunca karşılanıyor. Kendini boş yere parçalamaya gerek yok, sevmediğini söylemek de bir özgüven göstergesi, unutma! 🤭
Cevap
39Cevap
Diyemem öyle bir şey insanların yüzüne yüzüne sonuçta güzellik genetikle alakalı kimse tipini kendi seçmiyor
Tabii ki beybi 😌
😘
Tpine göre konuşmuyorum ki diyeyim
Maalesef diyorum...
Sonra bakıyorum izliyorum gidiyor başkasıyla konuşuyor iyi ki de hayır dedim diyorum😉😄
Başkasıyla mı konuşuyor jddj
Bana geliyor mesela tanışabilir miyiz şöyle bakıyorum hayır diyorum sonra izliyorum uzaktan başka biriyle konuşuyor. 😄
Niye izliyorsun ki zaten beğenmemişsin
Bilerek belki hayır diyorum tavrını hareketlerini izlemek için olamaz mı:D
Yahuu o başka bir mesele
Tamam paylaştığın soruya da yanıt verdim bu şekilde de yanıt verdim 😄
Ben sadece soruma cevap isterim 😒
Yanlış oldu kaldır onu hemen 😄
Aferin
Diyorsun
Yok öyle demem ama güzel bir üslupla ilgilenmediğimi dile getiririm o da anlar 🙂
Beğendim demem en azından… insanlar asla kırmam nezaket önemli ama kandırmam da netlik severim
Evet. Ama kırmamak için genelde söylemiyorum terclhen
Yani hayır
Bana her zaman açık gelsinler, bende her zaman açık ve net neyse onu derim. kalp kırmak için değil ki bu bazıları kalp kırmak istemiyor ama doğrudan şaşıyor. kisi zaten bunu hissediyor en büyük hayal kırıklığıni onda olduğunu bilin
Beğenmedim demem kırmamak için ama iletişimi kesmek istediğimi söylerim açık açık.
Sebebini sorarsa jdjd
Iıı şeyyy kem küm derim 😂😂
Al işte 😂 neden olmaz yoksa beni beğenmedin mi dedi biri, beğenmedim diyemedim ya lan sjdjs dedim ki benim çok erkek kankam var ahaha konu kapandı
😂😂😂 ah bu iyi kalbimiz yok mu 🤣🤣
Nalet olsun içimizdeki insan sevgisine sndjs
Ben direk alıp goturesim geliyor da maalesef elimden gelmiyor işte 😅😅
Nereye
Yahu ne alaka 🙄
Soruuuuuuyu oku jsjdsj
🤣🤣
Yüzüne söylemem beğenmediğim biriyse sonuçta karşı tarafında duyguları var şu an için bir ilişki düşünmüyorum diye kendisine kibar bir dille söylerim.
Tipine dış görünüşüne göre ise asla söyleyemem ama konuşması hareketleri yılışık değişikse valla patlarım söylerim
beğendiğini beğenmediğinin dolaylı yoldan söylemek diye bir şey var ok gibi beğenmiyorum derse saygısı yoktur o kişinin ayrıca ne amaçla beğenmemek bu?
Kendini beğendirmeye çalışanı beğenmemek bu.
Diyemiyorum dış görünüş olarak tipim olmasa bile sadece "biz seninle olamayız" diyorum.
Tabii ki öyle Yani birini beğenmediysem beğenmemişimdir bunun başka bir açıklaması yoktur
Başkaları gibi doğrudan "tipim değilsin" demem. Ancak uyumlu olmadığım birisini ise kibarca reddederim.
Tipim değilsin derdim bir zamanlar. Hala geçerli lafım.
Dış görünüş için kalp kırmam ama karakteri hoşuma gitmemişse acımam
Kırmam ama yalan da söylemem kibarca reddederim arif olan anlar…
Genelde diyorum ama hassas durumlarda olan arkadaşlarıma gönüllerince yorum yaparım.
Öküz gibi "Beğenmedim ulan" demem, karşı tarafa saygısızlık olur..
Diyemiyorum soğuk davranıyorum ama anlıyordur muhtemelen
İstediğini söyleyen istemediğini işitir söylerim ama hak etmiyorsa kırılmayı yapıcı olur söylerim
Evet her zaman.
Huyunu olsun , dış görünüşü olsun.
Ben lafımı esirgemem.
Net biriyim.
Demem ama bir şekilde ifade ederim ilgisizliğimden anlar
Beğenmezsem söyleyemem beğendiğim birine söylerim karakter önemli güzellik gelip geçici
Yalan söylemeyi beceremem direkt yok beğenmedim derim
Bizim hayat tarzımız farklı diyorum. kırmaya gerek yok.
Bunu diyebilen insan kafasında bir çok şeyi halletmiş insandır. 👏
İncinmesin dedikçe kendiniz inciniyorsunuz karşı taraf düşünmez ki
Evet. Olsun inciten taraf ben olmayayım
Çoğu kez merhameten gelir ve kaybederiz bu şekilde lakin rabbim her şeyi görür bilir
Kaybediyor gibi görünsek de, kazanan biziz emin ol
🙏güzel yureginizle ışığınız hiç sönmesin ☺️
Sizin de ☺️⚘️
Demiyorum ama yüz ifadem ve mimiklerim belli ediyor genelde
eskiden diyordum da şimdilerde gönül kırmak, kimseyi gücendirmek istemiyorum.
Ben kimseyi beğenmiyorum diyorum fjfjfhd
Herkesi bir anda yakmak 😅
En güzeli 🤌
Hayır, birini beğenmeyince evleniyorum
O ne be jddj
Kırılmasın diye uğraşıyorum ya dhdhdh
Nasıl 😅
Zalımsın jsdj
Hadsizzz
Benim adım neymiş
Ne tesadüf bende seni komple hatırlamıyorum sakallı 😒
Ben de 🧘
Ben böyle açık açık seni beğenmedim diyemem ya 😂
Ne yapacaz 😂
Sorduysa söyleriz, sormadıysa söylemeyiz
Sen sormadan da söylersin dkcjs
Sessiz kalmak en iyisi. Kalp kırmak iyi bir şey değil.
Cevap vermiyorum ben diyemem öyle
Asla diyemem. Kalp kırmaya gerek yok durduk yere
Yalandır
Karşı tarafa yapılan hakarettir.
Ben miyopum. 🤔
Söyleyemiyorum
Her doğru her zaman söylenmez.
Yani aracı olanlara söylüyorum
Diyebiliyorum.
Kalbini kırmadan söylemeye çalışırım
Evet açık açık diyebiliyorum
İncinmesin