Malum bizim ülkemizde çocukları döverek terbiye etmeye çalışmak gelenek haline gelmiş. Şahsen az dayak yemedim yani hele abimlerin yediği tokatları, vücutlarındaki sopa izlerini unutmam mümkün değil. Siz böyle olaylara denk geldiğinizde müdahale eder misiniz? Yoksa görmezden mi gelirsiniz?
Çocuğa bir fiske bile vurup ona tramva yaratmanın kimseye bir faydası yok çocuk özgüvenini kaybeder hicbirseyi ailesine anlatamaz hatta şiddet içinde büyüyen çocuklar genelde cinayet işleyen hırsızlık yapan bireyler haline dönüşüyor buyuzden her gördüğüm yerde uyarmaya korumaya dikkat ediyorum
Bir kere çocuğa vuran adama kızdım bana tokat atacaktı tuttular. Buna benzer soruyu az önce fe sormuşlardı. 😐 Allah b. lalarını versin müdahale ederim ben
siddete bağlı o. tabi her ailenin terbiye etme şekli farklidir ama elinde sopayla ccugu mkrartip uğunduruyorsa karisirim yazik lan. ama bemde az dayak yemedim anamdan😆
Çocuk bu çocuk! şiddetin her türlüsü canice ama çocuk şiddetine diyecek söz bile bulamıyorum görsem hemen müdahale ederim ha müdahale edip dayak yemişliğim de var
En İyi Cevaplar