Gaziantep’te yemek yemediği için babasının yumruk attığı bir buçuk yaşındaki Elif Hazal, kaldırıldığı hastanede dört gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Bu nasıl bir vicdan nasıl bir babadır ya bu kişi insan olamaz kesinlikle.. Bir çocuk yemek istemiyorsa zorlamamak gerek zorla yedirilen yemeğin çocuğa bir faydası olmaz zaten.. Çocuğu kendi halinde bırakmak en doğrusu çünkü zaten karnı aç ise yer istemiyorsa acıktığı zaman bir şekilde bunu anlatmaya çalışır.. Yemiyorsa yedirmiyorum acıktığında çocuk anne ben acıktım diye istiyor zorlamaya gerek yok..
şöyle haberler olmasın ne olur ya.. Allah ım cıldırıcam. ben bır evlat babasıyım. ınanın ben cok zorlandım cocukken yesene yesene hıc bırsey degısmedı. kendı oglum nezaman acıkırsa yıyor zayıf ama saglıklı boyu kılosuna göre, ve zaten tek yemıyor ben olursam yıyor genelde bende tok bıle olsa o yesın dıye mahsus sofrada oyalanıyordum. o yasta kı cocuklar öyle. ufak yapıp yemek yedırdım. peynır sevmezdı küp küp kesi şekili oldugunu gördugunde yedıgını gördum tezgahlarda standlarda aynı sekıl kurdanla kup kup kesıp kahvaltı yaptırdık beyaz peynırle yemedıgı seye de zorlamadım sadece sevdırmeye calıstım..
Cevap
15Cevap
Dün akşam caddede yürürken 6 7 yaşlarında 2 tane suriyeli dilenci kız bana doğru koşuyorlardı. Birisin ayağı takıldı burnu üzerine düştü🤦♂️ diğeri onu hiç takmadı bile. Biraz hızlanıp çocuğu yerden kaldırdım yüzünü örten darmadağın saçlarını okşarken burnundaki kan dudaklarına sızmaya başladı. İlk anda Elimle sonra selpakla silmeye çalıştım. O kan o minik ağza girmeyecekti kararlıydım. Belinden tutup karşıdaki bakkala soktum. Biraz daha selpak falan derken en azından ağlamayı kesti. Bi de tofita😀
Aslında dilenci, suriyeli gibi kötü! vasıflardan dolayı yaklaşmam bile. Ama o an vicdanım beynimi ele geçirmişti. Çocuk bu, hatta bana göre cami avlusuna bırakılmış bi bebek...
Velhasıl kendimi bu kadar övdükten sonra sorunun cevabını da verim😀
Fıtratında hiç bir art niyet taşımayan küçücük bedenlere kasıtlı olarak zarar verenleri görünce insanlıktan ümidimi kesiyorum... Kediye köpeğe gösterdiğiniz şefkati insana gösterin de amaçlı biri olduğunuzu anlayalım bari...
İnsanların belirli psikolojik sınavlardan geçip "anne-baba olabilir" raporuna göre çocuk izni verilmeli. Anne baba olmak herkesin hakkı değil, hele de şu haberi gördükten sonra sinirlerim bozuldu.
daha bu iyi. günler. fırtına öncesi hafif kıpırdanmalar.
insanları evlilik öncesi psiko testine soksan ne olur.
hayat şartlarını psikolojimizi bozmayacak seviyede tutmadıktan sonra
Bumuy muş baba bana versinler bu babayı yumruğu bi deneyim onda bakalım nasıl oluyormuş zevk için her gün üç dövecen böylesini ölmek için yalvaracak hayvann
Allah belasını versin. Yemek yemiyorsa bir çocuk zorlanmamalı kendi fazlasıyla açıklığı zaman zaten her türlü yemek yiyecektir çocuk
Bizler insanlıktan çıkalı çok oldu dedikçe daha da beteri ile karşılaşıyoruz. Ben artık anlayamıyorum
İçimiz yandı. Diyecek söz yok maalesef. Sözün bittiği nokta.
Ulan oc küçük kızdan ne istedin birde baba olacak elime geçsee senjn ben...
Bu haberi dün paylaşmak istedim ama ne içim kaldırdı ne de insanların içi kaldırırdı.
Allah'ım cidden bu tarz haberlerden psikolojim bozuldu artık yaa
Insanlarımız insanlıktan çıkıyor, ne desem bilemedim.
Psikolojik testten gecilmeli anne baba olmadan once
Allah insanlara akıl fikir versin
gerçekten vicdansızlik nu. Ne hâle geldik
yemezse yemesin..
ben ısrarla yemek yedirenleri anlamıyorum zaten..
Bu gercekse bu adamı kazıga oturtup yemek yedirmek lazım.
İdamdan başka çözüm kalmadı. Ama normalbi idam değil. Herkese ibret olmalı
Psikolojik travma bu başka adı olamaz
Ülkenin yarısı böyle geri*zekalılardan oluşuyor.
Oha ya bu kadar vicdansızlık olmaz
Hayır ya bunları görmek istemiyorum
Vay eli kırılasıca onun bunun çocuğu vay
Artık sözün bitti yer gerçekten..
Böyle insanlar neden yaşıyor..
Söylenecek söz bulamıyorum.
Bazı insanlar çocuk sahibi olmamalı
Kız benim çok sevdiğim akrabamin kızına benziyor
Çocuğa nasıl koyarsın bacım evladı
deninecek kelime yok allahim sen büyüksün
İnsanlıktan çıkmış bir toplum daha ne söyleyim
Nasıl kıydı hiç mi merhamet yok yazık günah