Benim 3 ablam var 3 de kardeşim 😄 hem kardeşim hem ablayım. Benim açımdan en büyük artısı ne olursa olsun her sıkıntınızda onlara gidebilecek olmanız. Her ne kadar sizden bıksalar da dayanamaz yardım ederler 😄 Tıpkı benim ablam @esra9627 gibi 😄😄 kendisiyle tesadüfen burda karşılaşmamız ayrı, bugün beni trollemesi ayrı 😄 ı love my sister 😍 bu da örnek olması için bir konuşma 😂😂 Peki sizce abla/abinizin olmasının en büyük artısı nedir? Ve küçük kardeş olmanın avantajları? 😄
Hem ablam hem abim var ablam benden baya büyük küçükken hep o bakmş zaten bana ablamı görünce artık öpmesin diye diğer odaya kaçarmışım. Şu an maddi olarak en büyük destekçm ablam ne kadar istersem ititraz etmez :) hem arada bir acı kahva yapar birde yanına marlboro koyar getirir hadi sohbet edelim diye :) düşünceli ablam. Abimin pek anlatılacak tarafı yok blöfçüdür sırlarımı öğrenince 1-2 ay benden geçinir sürekli benden para iser falan :) ama birisiyle kavga edeyim tartışayım ya da ben orda olmasam bile birisi benim hakkımda birşey atıp tutsun Jasın Statham kesilir biranda.
Ben bir ablam olsun isterdim ya. Senin yerine biseyleri denemis doğruyu bulmuş birileri olurdu. Ve hayata bilmem kac sıfır önden başlardin. Küçükler evde hep prenses gbi. Ona gelene kadar mutlaka birileri isleri yaptgi icin ne yemekten ne adam gbi temizlikten ne bulaşiktan hicbsey anlamyolar. Oooh kebap 😄
Hahah konuşmalar iyimiş 😃 benim iki ablam var maddi olarak çok artisinı gormedim çünkü genelde ben abi gibiyimdir ancak küçük yaslardayken annem ile babam ayrıldığı için bana çok annelik yapmışlardır haklarını ödeyemem
Ulan para kolay mı kazanılıyo ben sırf masrafsız gönderebilmek 2 kr kar edebilmek için enparaya geçtim daha erkeğe göndericem sanki para ağçtan toplanıyo biz öğrenciyken bölemiydik oof bayağı dolmuşum 😅😅
Abim ile ablam var ama senin gibi bir küçük kardeş olamadım. Sanki abi olan benmişim gibi maddi ve manevi desteği veren hep bendim :/ Bu yüzden benim için bir artısı var mı bilemedim :D
Nefret ve kin den başka bir artı olmadı :) o kadar çok nefret ediyorum ki kendi ellerimle acımadan canını bile alabilirim :) ve bu dediklerim asla şaka değil...
En İyi Cevaplar