Çoğumuz bir toplumda komik olay yaşadığımızda çevremizdekilere karşı güleriz. Ama genelde gülerken en yakin hissettigimiz kişiye bakarız. Siz gülerken nereye (kime) bakıyorsunuz?
İnsanlar grup halinde gülerken genellikle en yakın hissettiklerine bakıyorlarmış. Peki siz gülerken nereye (kime) bakıyorsunuz?
Kafamı çok karıştıran bir durum bu size de sormak istiyorum. Dershaneye ilk gittiğim zamanlar hiç tanımadığım sadece benim yabancı olduğum kızlı erkekli bir ortamda oturuyorduk ortamda biri sürekli espri yapıyor bizde gülüyorduk karşımda hiç tanımadığım bir çoçuk vardı abartmıyorum gerçekten gülerken 7-8 defa göz göze geldik ben diğerleriyle hiç göz göze gelmedim ama bu çocukla sürekli göz göze geldim. Ne oluyor bu şimdi umutlanmalı mıyım sonradan da bir çok tesadüf oldu ama aynı dershane içindeyiz diye aldırış etmemeye çalıştım.
Kişi her zaman en güzel anında da en kötü anın da da hissettiklerini aktarabileceği gerçek bir arkadaşa ihtiyaç duyar. Benim her anımda ihtiyaç duyduğum arkadaşım ise sevdiğim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yere bakiyorum genelde. bana bisi mi ima etmeye calisiyolar simdi? -.-"
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İnsanlar grup halinde gülerken genellikle en yakın hissettiklerine bakıyorlarmış. Peki siz gülerken nereye (kime) bakıyorsunuz?
En İyi Cevaplar