Biz 1 hafta önce tanıştık, kız sosyal konuşma sitesinden benimle arkadaş olmak istediğini yazmış.
Bende peki niçin olmasın dedim ve kabul etdim.
Daha sonrasında 2 gün geçti benden whatsapp istedi, bende verdim.
Kız inanılmaz boş konuşuyor, wp ye girdiğimde anında yazıyor, sabah günaydın diye başlıyor akşam iyi geceler diye bitiriyor... Yok şunu yaptım yok bunu yaptım yazıyor, yok şuraya gitdim, yok bununla gezdim diyor, sen ne yapıyorsun ne ediyorsun diyor... vs senden enerji alıyorum vb vb yazıyor.
Hergün 10 öğün aynı yemek sıkar arkadaşlar, bir insana en fazla 2-3 gün arayla nasılsın diye yazarsın hatta 3 ayda 4 ayda 1 yazarsın ki sıkılmasın.
hergün hee dakika yazınca ben gelemiyorum bu tür şeylere, zaten kız arkadaş mevsimini daha açmadık, hazır boştayım kafamı dinleyecekken bu tür şeylere gelemiyorum.
Kızı her yerden en ufak bişey demeden sildim engelledim, sizce hakketmemiş mi?
Herkese selamlar :)
Bende peki niçin olmasın dedim ve kabul etdim.
Daha sonrasında 2 gün geçti benden whatsapp istedi, bende verdim.
Kız inanılmaz boş konuşuyor, wp ye girdiğimde anında yazıyor, sabah günaydın diye başlıyor akşam iyi geceler diye bitiriyor... Yok şunu yaptım yok bunu yaptım yazıyor, yok şuraya gitdim, yok bununla gezdim diyor, sen ne yapıyorsun ne ediyorsun diyor... vs senden enerji alıyorum vb vb yazıyor.
Hergün 10 öğün aynı yemek sıkar arkadaşlar, bir insana en fazla 2-3 gün arayla nasılsın diye yazarsın hatta 3 ayda 4 ayda 1 yazarsın ki sıkılmasın.
hergün hee dakika yazınca ben gelemiyorum bu tür şeylere, zaten kız arkadaş mevsimini daha açmadık, hazır boştayım kafamı dinleyecekken bu tür şeylere gelemiyorum.
Kızı her yerden en ufak bişey demeden sildim engelledim, sizce hakketmemiş mi?
Herkese selamlar :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer