Uyumamakta zararlı ama :/ kötü günlerden geçiyorum bu ara gram uyku girmiyor gözüme düşündükçe düşünüyorum zorla uyumaya çalıştıkça beynime öküz oturuyo sanki buda zararlı
Ben kronik uyku sorunu ceken biriyim , kolay kolay uyuyamıyorum ama zamanında detaylıca araştırmıştım. Bir çok uyku ilacı seni normal uykuda ki gibi uykuya sokmuyor. Sadece zihnini kapatıyor gibi bir durum var. Yani uyku ilacı ile aldıgın uyku normal uyku ile alakasız ve zararlı bir şey beyni etkilerinden.
O yüzden dedigim gibi papatya çayını tavsiye ederim. Anti deprasanların etken maddesidir , bir bardak içersen sinir streste kalmaz.
Çok etkili bir bitki oldugundan fazla içmesi zararlı , dedigim gibi anti depresanların etken maddesi. O yüzden aktardan alıp test etmek yerine bence hazır paketlenmişlerden al :D
Esneme, unutkanlık, kendime sırıtmalar falan oluyordu... ama çok fazla bir bağımlılık hissetmedim yani ben açıkçası alırken mucizevi bir etki beklemiştim olmadı.
şimdi uzman edasıyla konuşmak gibi olmasın duyduğum kadarıyla bağımlılık yapıyorlar hani ilaç almadan uyku tutmuyor diye duydum ama nekadar doğru bilemiyorum. normal yatınca uyuyamıyormusunuz acaba
En İyi Cevaplar