Canım çok sıkılıyor, ne yapabilirim? çok canım sıkılıyor, her şeyden ve herkesten sıkılıyorum. yapacak bir şey bulamıyorum evde; hep internet ve televizyon o kadar... kardeşim de yok evde, dertleşecek kimse de yok hep arkadaşlarıma anlatıyorum. evde neler yapılabilir malum önümüz tatil?
Cevabın nedir?
Ay benim de canım çok sıkılıyor ya. Onu bunu yap diyorlar, asla yapamıyorum. Sıkıldığında yapabileceğin bazı şeyler yazim sevaptır. :) Sizin için geliyooor! Sıkıntıya çare var çok dert etme.
Canım sıkılıyor ne yapmalıyım?
- Manikür pedikür ısmarla kendine.
- Köpük banyosu yap.
- Yeni bir saç modeli dene.
- Boyama yap.
- yoga, fitness ya da sevdiğin bir alan varsa hareket et.
- Uyu, kitap oku radyo dinle.
- Eski fotoğraflara bakabilirsin.
- Biraz kek pişir, kurabiye yap. Elin işlesin.
- Yatakta atıştırmalık yiyerek dizi izle.
- Çay iç, duş al.
- Kendinde sevdiğin yönlerini yazdığın bir liste oluştur.
- Hiç gitmediğin bir yere gidip yemek ye.
- Müze gezileri yap.
- Yolculuk yap.
- Bol bol fotoğraf çek.
- Dolabınızı düzenleyin veya tam teşekküllü bir dolap temizliği yapın.
- Makyaj fırçalarınızı temizleyin.
- En sevdiğiniz bir filmi veya bir süredir istediğiniz bir filmi izleyin.
- KizlarSoruyor'da bolca vakit geçir. :)220 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende seninle aynı kaderi paylasiyorum arkadaşım. Ben sıkıldığımda genellikle atkı vs. oruyorum. Kırkyama yapabilirsin. Çok ise yarıyor. Google play store gir gez , bir şeyler indir. Hikâye yaz. Çok ise yarıyor. Ayreten izlemedigin güzel filmleri izleyebilirsiniz. Sudoku çöz. Oyunlar oyna.
40 Yorumla
+1 yılCanın sıkılıyorsa markete git pasta malzemesi al mutfakta pasta falan yap. Facebook ta instagram da gez. Giyin kuşan dışarı çık dolaş gel. Sevdiğin birisini görüntülü ara konuş. Kıyafetlerinin dök hepsini geri katla yerine koy. D
Soğuk suya gir. Bunları yap işte daha ne diym😊30 Yorumla
Şarkı dinle , kitap oku , telefonun varsa biraz vakit geçir facebookun varsa orda gez biraz , oje sür vakit geçirmeni sağlar , resim çiz , güzel bişeyler tasarla kağıtlarla felan değişik bişeyler yapabilirsin daha fazla aklıma gelmedi umarım işine yarıycak bişeyler bulursun :)
61 Yorumla- +1 yıl
Ama Düşüncende Bir Yanlış Var Kız Herzaman Aynı Şeyi Yaparsa Nolur l*n Hali Vicdansız Kadın :D
+1 yılbenim için çok sıklıkla olan bir durum. Ama bunuda yaşadığım olayların neticesine bağlıyorum. genelde yalnız kalmamaya çalışırım bu tip durumlarda. ama o zamanda kalabalıkta kafam şişiyor. insanların muhabbetini canım istemiyor. eve gideyim bi an evvel diyorum. eve vardığımda da yapacak bi şey bulamıyorum. uyumanın zaman kaybı olduğu inancında olduğum için bi şeyler yapayım diyorum. açıp biraz kitap okuyorum, film izliyorum, köpeğimle oynuyorum. sonra bi bakmışım içim açılmış. evet aslında biraz sıkılıyor insan bazı zamanlar. bu tip durumlarda zorlamak gerekir. neticede depresyon ciddi bir hastalıktır.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşarkı dinle
https://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJYhttps://www.youtube.com/watch?v=0ckIulg1DfQ&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=kFPebe7Tgg0https://www.youtube.com/watch?v=ZXt2Etguwnkhttps://www.youtube.com/watch?v=poy2WkxBbcw&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=poy2WkxBbcw&feature=related24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyuh arkadaş kaç sene olmuş acaba :D adele-someone like you zaten yazıyodur üstünde sor google amcaya çıkartır :D
+1 yılhadisi şerif ezberle.kısa ayetler ezberle.imanını güçlendir. mesela 1 hadis ( müslüman abdest alınca günahlarıda su ile birlikte dökülür) 1 ayet (dleseydik herkesi müslüman yapardık.) bir ayet ( ben cehennem ehli birçok nesil yarattım.) böyle kısa bilgileri ezberlemekle uğraş.
251 Yorumla- +1 yıl
çok mantıklısın teşekkür edrm :)
''dileseydik herkesi müslüman yapardık'' acaba neden herkez musluman değil biliyomusun
+1 yılara sıra banada oluyor..bir iki slow şarkı dinliyorum bir kaç hayal kuruyorum.senin beni sevme ihtimalini sevdim gibisinden bişeyler uyduruyorum kendime.sonradanda geçmiş oluyor..ya bırak bunlarıda sevgili olalımmı.tek sorunumuz bu galiba..ciddiyim..
25 Yorumla- +1 yıl
bende yanlızım sende.gel ortak bir noktada birleşelim.ha baktın beğenmedin tipimi olduğu gibi hayatımıza devam ederiz.zor bişey değil..tek sorun güvenmek o kadar.oda kolay bişey değil onunda farkındayım..
- +1 yıl
çılgınlık değil normal bişey bu.ama bu olaya hangi gözle baktığın önemli..valla ben bir çift el tutayım başka birşey istemem..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
251Cevap
+1 yılmuhabbetini sevdiğin kişilerle konuşup dertleri ve sıkıntıları anlatırsan ne sıkılırsın ne de patlarsın yalnızlıkta can sıkar patlıyacak gibi olursun önemli olan kafaların anlaştığı biriyle duygularını düşüncelerini paylaşıp vakit geçirmek bu ruh halinden kurtulmanı sağlayacaktır
30 Yorumla
1 yılBenimde canım çok sıkılıyor. Bir şeyler yapıyorum. Neyse, sıkıldığınız zaman ne yapabilirim sorusuna cevap (lar) geliyooo!
Canım sıkılıyor, ne yapmalıyım?
《Kahve yapıp iç.》
《Manikür yap.》
《Yüzüne bakım yap.》
《Bisküvi, cips, kola gibi abur cubur alıp keyif yap.》
《Sinema keyfi yap.》
《Ders çalış (güzel bir ortamda yoksa daha çok sıkılabilirsin).》
《Kitap oku.》
《Trendyol, Hepsi burada da gez, sepetine bir şeyler ekle.》
《Pinterest te gez.》
《Resim yap.》
《Arkadaşlarınla/sevdiklerinle görüntülü konuş.》
《Güzelce giyin, dışarı çık, dolaş.》
《Alışveriş yap.》
《Dans et.》
《Makyaj yapıp sil.》
《Yüksek sesle şarkı açıp eğlen (evde kimse yoksa).》
《Müzik dinle.》
Benim aklıma bunlar geldi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.😊
00 Yorumla
+1 yılSokağa Çıkıp Erkeklerin Sana Bakmasını Sağla,Daha Sonra Aralarından Bir Enayi'yi Seçip Gönül Ver.Peşinden Gelsin,Sonra Evine Dön Odanın Perdesini Aralayıp Ona Ters Bir Bakış Atıp Perdeyi Suratına Kapat,Dişisel Egolarını Tatmin Edersin,İnan Bana Çok Rahatlarsın.Işığı Kapayıp Mışıl Mışıl Uyursun!
21 Yorumla- +1 yıl
he sonra kapıma dayansın hey Allahım ya işim olmaz öyle şeylerle hem ne işim olur bu saatte dışarda ya bak dediğini yapmam ama en son dediğin olur yatıp mışıl mışıl uyuycam hatta gidiyorum şimdi
A Tale of Two Sisters'ı ingilizce biliyorsan ingilizce altyazıyla izle. Psikolojik gerilim-dram karışımı harika bir film.
https://www.youtube.com/watch?v=tjoYj_Naw4I&feature=related
HD kalitesinde.11 Yorumla- +1 yıl
ingilizcem iyi değildir teşekrler yinede :)
+1 yılHobi edin ; bir sürü şey dene ben öyle yapıyorum ; ata da binerim atıcılık okçuluk da yaptım dövüş sporları da ; yeri geldiğinde zihinden satranç bile oynuyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Kardeş sen de süper kahraman çıktn masallah :D
- +1 yıl
Daha bir şey anlatmadım ki dostum :)) İnsan kendini geliştirmeli sonuna kadar gitmeli ;; erkek adamın eşi, sevdiği; yanında kendisini dünyanın en güvende ve huzurlu insanı hissetmedikten sonra ne önemi var erkek olmanın...
+1 yılKorku, gerilim ya da dövüş filmleri izlerim o olmazsa komedi izlerim oda sarmazsa müzik dinlerim oda olmazsa dışarda gezerim :D İçerde evde gezecek değiliz ya :) oda olmazsa playtion ya da bilgisayar kullanırım oda olmaz buda olmazsa ne olsun :D
10 Yorumla
+1 yılBendede olur .Halk dilinde aylak bakkal diye başlayan amiyane bir tabir vardır:)Yapacak iş bulamadığımızda kendimize yöneliyoruz gerisi can sıkıntısı mutsuzluk vs vs vs
10 Yorumla
+1 yıldeğişik şeyler bul... ne bileyim hergün erken kalk... bi dışarı cık... kitap oku... ne bileyim bi çiçek bak... onunla konuş... pencereni hayal dünyasıyla gercek dünyası arasındaki perde gibi düşünüp dışarı bak ve hayal kur...
11 Yorumla
+1 yılCanım coooooookkkk sıkılıyo
Yapılacak önerilere karşı cevabım
Uyu dionuz Uykum hiiiiiiicc gelmiob
Makyaj yap dionuz hiç sevmem
Duş al köpük banyosu dekan yap dionuz küçücük çocuğum ve annem izin vermeden bi bok yapamam
Yemekte yapamam
Kitap oku dionuz yaa şimdi onuda pek sevmiom
Başka ne diyodunuzzzz eegg neyse
Tavsiye ettiğiniz şeyler bana uymuyo işte
VELETİM ben ne beklionuz50 Yorumlaarkadaşlar bence uyuyun veya DIY görselerine girip hem vakit geçirip hemde odanıza evinize güzel şeyler tasarlayabilirsiniz (ben öyle yapıyorum) işinize yarar ya da yemek yapın tuhaf şeyler deneyin tuhaf tuhaf şeyler ama zehirlenmeyin :D :D inşallah işe yarar
10 Yorumla
+1 yılÖlmek bayılmak gibi değildir lütfen saçmala ma onun yerine bir fincan kahve eşliğinde istersen müzik ile de olabilr bir kitap okuyabilirsin denemelisin iyi gelecektir karamsar olma gizli kullanıcı adlı hanım :)
20 YorumlaAynen benimd eaşırı sıkıldı. Çıktım bir bakırköy yaptım öyle dolaştım. ama yine eve geldim. Ve sıkıntı asla gecmiyor. Sıkıntıyı bırak senin ki anlık yalnızlık olmalı bendeki sonsuz
02 Yorumla
+1 yılSabah aynı soruyu sordum ben müzik dinliyorlarmış müzik dinlerken Can sıkıntısı nasıl geçiyorsa artık :)
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHmm yok denedim ama geçmiyor -.-
+1 yılannem bana kafani duvara vur kafanin derdine dusersin derdi :))
ama ben sana demiyorum bir yürüyüs yap cik kitap oku olmadi yemek yap:)30 Yorumla
+1 yılcep telefonlarının türkiyeye ilk girdiği yıllarda, arkadaşımla sms leşiyoruz. şimdiki gibi ı harfi yok.
kız arkadaşım mesaj yazıyor aynen şöyle "Yusuf ben cok sikildim" tövbe dedim.15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOnu bende yaptım ya bir iki kere :)
- +1 yıl
:) kızlarda masusmu yapıyolar nedir?
Gizli Soran+1 yılYokya yanlışlıkla oldu benimki :)
- +1 yıl
Bence kesinlikle bunalımda değilsiniz :) Biraz eğlence herzaman iyidir. Bu tür eğlenceler bunalım için en iyi ilaçlardan biridir. Eğer bunalımda olsanız bile burada yazmış olduğunuz sorunuza ve alcığınız cevaplar sizi mutlaka güldürmüş veya yüzünüzü tebessüm ettirmiş olmalı. Sevgiyle kalın bunalımdan ve mutsuzluktan uzak durun. :)
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılBir film açıp izleyin! Ne tür filmler izlemekten hoşlandığınız bilmiyorum, yoksa öneririm bir kaç tane.
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFilm sevmem ki
- +1 yıl
Dizi? Şarkı?
Aşağıdaki iki videoyu izleyin. Canım sıkıldığında, hep izlerim.
https://www.youtube.com/watch?v=mFi4zNJ7AxQ
https://www.youtube.com/watch?v=T72jUl-FXkM
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :))
sıkıntı isen 2 rekat bir şükür namazı kıl ve İNŞİRAH suresini oku dert tasa bunalım sıkıntı kalmaz ;)
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılReglim :(
insan kendi istemesiyle ölebilseydi dünyada insan kalmazdı çünki her insan hayatının bir döneminde ölmeyi istemiştir :)))
20 YorumlaŞimdi gidiyion bir spor salonuna yazılıyon başlıyon spora sıkılma hissi bir daha kapınadan geçmiyor :)
10 Yorumla
+1 yılBunu yüksek sesle dinlersen kendine gelirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=WLTI2rWAlV400 Yorumlakitap okuyabilirsin, resim yapabilirsin, film izleyebilirsin, müzik dinleyebilirsin, kendine soru sorup canım neden sıkılıyon diyebilirsin:) ders çalışabilirsin, sen yeterki iste yapacak çok şey bulursun:)
10 Yorumla
+1 yılNe demiş Cem Yılmaz;
Küveti sütle dolduralım kıçımıza buzlu badem sokalım15 Yorumla- +1 yıl
sen yapmaya devam et hacı bizi bulaştırma :d
- +1 yıl
Ben elçiyim ondan sana aktardım elçiye zeval olmaz ;)
- +1 yıl
Ne güldüm yaa ahhhaahh :)))
- +1 yıl
tm o zaman :d
- +1 yıl
GÜLEBİLDİĞİN KADAR MUTLUSUN
ÜZÜLME ; BİLKİ AĞLADIĞIN KADAR GÜLECEKSİN..
SAKIN BİTTİ SANMA HERŞEYİ
SEVDİĞİN KADAR SEVİLECEKSİN... zümrüdüanka
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOffff yaa ben vakit bulamıyorum milletin canı sıkılıyor yapacak bişeyleri kalmadığı için.Nasıl yapıyosun bunu anlamadım
13 Yorumla- +1 yıl
okulu tatıl etmekle yapıyorum :)
- +1 yıl
senin tuzun kuru.Saat 6da çıkacaksıın:@
- +1 yıl
Yorgunum
+1 yılSenden ricam bu sorununun çaresini bulursan bana da yazman..
00 Yorumlaölüm sana tek yakışmaz kanka gel beraber ölüyoruz :D ölüpte napacan ya yaşa işte
00 YorumlaKitap oku bir bakmışsın 1 hafta Can'ın sıkılmamış
01 Yorumla- +1 yıl
5 dakka sonra sıkıntıdan ölürüm o zaman ama tavsiye edeceğiniz kitap var mı ama akıcı olacak
En yakın arkadaşını ara ve içini sıkan sorunu onunla paylaş...
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir teşekkürler
Film izle, müzik dinle, egzersiz yap, kitap oku, biriyle sohbet et
03 Yorumlaşu an sohbet edecek biri yok
- +1 yıl
onlarıda yapasım yok :)
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. uzun eşşek oynayın ( en azından bu da bir fikir):DDD
10 YorumlaBence İmkanın varsa biraz gezmeni veya sohbet iyi gelir ya da müzik dinlemeni tavsiye ederim biraz yüksek
10 YorumlaValla facebook'a applikasyon geliştiricem. "Erkek bul" buttonu. Basıyosun tüm sıkıntın gidiyo :)
00 Yorumlasorun degil, ogrenmen ve uyum saglaman gereken zorluklar olarak gor. zaten cok da buyuttugun kadar değillerdir dusunursen.
01 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=HMUDVMiITOU
al kanka dinle klibi seyretme :D
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKlip iyiymiş :))
Gizli Soran+1 yıl:)))))
Gizli Soran+1 yılGece şarkıyı dinleyemedim sadece izledim :)
dah yeni iki film bitirdim dostum öneri : what happens in vegas
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:) merci
şimdi yardımcı olacaklar bir sürü kişi koşar merak etme :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeç bu listeden www.merakhersey.com/.../
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Yemek yap. Müzik dinle. İkisini bi arada yap hatta.
00 Yorumlaahh benim de bi canım sıkılsa varya neler neler yaparım özledim canımın sıkılmasını vala :))
01 Yorumla- +1 yıl
:))))))
plastik model maket yap. harika. oyuncakçılarda, kitapçılarda bulabilirsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. yaşadığın yer ortam olarak çok alternatifli ise bunları değerlendrmni tavsiye derim..
01 Yorumlacanın sıkılması hakkında nasıl bir yardımda bulunabilirim size ve bu hususda gereğinin yapacağımdan emin olabilirsiniz:)
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaCan sıkıntısı iyi olmamakla birlikte bir çok kişinin başına gelen br olaydır sana tavsiyem bir erkek arkada yap ama o seni yapmasın böylece canın sıkılmaz ama o seni yaparsa daha çok sıkılır canın ve daha daha fazla sıkar seni
00 YorumlaYılbaşından önce tv mi asmak için kit almıştım. Duvar kiti.
Onu delecem ama üşeniyorum.00 Yorumla
+1 yılCan sıkıntısını aşmanın yolu çok yeter ki sen iste.
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılneye canın sıkılıyor? yapacak birşey bulamamaktan mı yoksa bir sıkıntın derdin mi var?
10 YorumlaSiz antorkisonik Liputern olmuşsunuz hanfendi. halk dilinde rahatlık batması diyede söylenir:))
04 Yorumla- +1 yıl
yok be canım. oturuyon tamammı hiç derdin yok. ulan niye benim derdim yok diye dertleniyorsun. mesala aklında bir kaç tane düşünebileceğin iş falan olsa bankaya gitmek, arkadaşlarla buluşmak, birde arabayı yıkatmak gibi sıkılacağını sanmıyorum. bu kadar gereksiz bir sıkıntı seninki.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsinema film sahilde gezinti sohbet. yeni arkadaş edinmeler.
dizi , etrafı topla camasır yıka duşa gir
ya da uyu bizahmet00 Yorumlasaçma sapan şeyler söyleme boş boş şeyler yazma ne ölsemmi diye birşey mi var sen ölmek istersende allah öldürmek ecelin tamamlanana kadar
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIyi ki dedin ben bilmiyordum
Gizli Soran+1 yıltamam
Gizli Soran+1 yılBide sevgili olarak oldu
işde olduğumdan can sıkıntısına vakit bulamıyorum..bence koyun say...gerçi o zamanda uyursun..en iysi resim yap..
111 Yorumla- +1 yıl
resım yapmaktan cok sıkıldım :)
- +1 yıl
bende işteyim ama can sıkıntısı için olcukça bol vaktim var..
sen ne iş yapıyosunda sıkılmıyosun acaba ?
+1 yılşu an insanların %90 ı öyle emin ol herkes internette vakit geçiriyor herşey yapmacık hayat sanal dünyaya odaklı olmuş o yüzden kimse ne yaptığını bilmez durumda ve sıkılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen insanların sorumluluklarından dolayı canı sıkılır. Boş zamanın olduğu ve bunu nasıl değerlendireceğini bilmediğin için mi canın sıkılıyor?
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDoğrudur yakında vizeler var ondan mıdır acaba :)
Cevap sahibi+1 yılAynı şekilde bana da öyle oluyordu :)
+1 yılanlat bakim dinliyoruz ne derdin var sıkıntın var bacım?
00 Yorumla
+1 yılfacebook'dan benimle konuş :) gözünü açıp kapayana kadar saat 21:45 olur :D
01 Yorumla- +1 yıl
ımm sende haklısın :D
Film izle zamanın nasıl gçetigini anlamazsın bile :D
02 Yorumla- +1 yıl
izlediklerimi izlemek istemiyorum önerebileceğin bir film var mı
Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz :D film izlee müzik dinle :D
02 Yorumla- +1 yıl
deniycem :)
Örgü ör sende şimdi sepet örnekleri var çok basit yap içine sabun vs koy mis gibi koksun
10 Yorumlacmtesileri benimde canım çok sıkılıyor bişey bulursan benimde haberim olsun
01 Yorumla- +1 yıl
tamam :(
kendini camdan aşağı at, yaşıyorsan can sıkıntın gider
01 Yorumla- +1 yıl
:D
- Devamını Gör (256)
Devamını Gör(301)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi