Diğer Canım çok sıkılıyor, neler yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Canım çok sıkılıyor ya burayı da canım sıkildıği için açtım zaten ama yapacak biseyelr bulamıyorum bana birşeyler onerinn 🥲🥲🥲🥲 Güncellemeler+1 yıl Kapatıyorum hesabı kızlardan çok erkekler yazdı aw bune terbiyesizlerr Canım çok sıkılıyor, neler yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Bence film izle benim de canım sıkılıyor 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl desene seksting yapacak birini arıyorum diye :) 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hoşt Yorumla Soran +1 yıl Ben sen miyim Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl oku bak sorunu ne diyor i harfiyle bilerek yazılmış kelime e can sıkıntısı :) Yorumla Soran +1 yıl Bik bik bik bik Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl cik cik cik Yorumla Soran +1 yıl Şikayet ediyorum seni Yorumla Soran +1 yıl Bekle sen Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl sende can sıkıntısı eşliğinde bekle Yorumla Soran +1 yıl Beklerim seninle konuşmaktan iyidir en azından Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl itirafın güzeldi by bty Yorumla
kucukprenstim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ben de canım sıkıldığı için burdayım ama gidermiyor 0 0 Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Onerirsek siteden atarlar bizi :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl O kadar kotu mu Yorumla Coloney0606 +1 yıl Tkp Yorumla Soran +1 yıl Kalsın Yorumla Coloney0606 +1 yıl Jajaha korkak :) Yorumla Soran +1 yıl Hoşt Yorumla Coloney0606 +1 yıl Kopekmiyim ben ne host dion gicik Yorumla Soran +1 yıl Byeeee Yorumla Coloney0606 +1 yıl Offf Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir delilik yapıp yarın burdan biriyle buluş derim 0 0 Yorumla
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bende can sıkılınca giriyorum ama boş ya 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bende ayni 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya napcam bilmiyomm Yorumla
Tugrul3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Takılalım mı 😍 0 8 Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Uzatma bek Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon lan değişik Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Takılalım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hoşt Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Ya neden 😆 Yorumla Soran +1 yıl Yoo nodon Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Lütfen 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Ya bi git Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Video izleyebilirsin 0 6 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl ya da biriyle sohbet edebilirsin de burası sıkıntılı ortam Yorumla Soran +1 yıl Ne videosu izleyebilirim mesela Yorumla Soran +1 yıl Biliym o kdr slk degilim Yorumla Bosdurankisi +1 yıl YouTubeden işte kafana göre belgesel merak ettiğin herhangi bir konu Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Öylesin diyen olmadı sadece öyle söyledim kusura bakma neyse iyi günler Yorumla Soran +1 yıl YouTube'dan da sıkıldım hep aynı şeyler neyse saol Yorumla
gizemlileon Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. Neden ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom yapcak bişey bulamiyom Yorumla gizemlileon +1 yıl Yardımcı olayım istersen Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 581 cevap paylaştı. yalnız mısın 0 0 Yorumla
p1ayer Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Anime dizi izle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum onu Yorumla p1ayer +1 yıl Dil biliyor musun, dil oğren Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum o da beni sarmiyor Yorumla p1ayer +1 yıl Haydaaaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence film izle benim de canım sıkılıyor
desene seksting yapacak birini arıyorum diye :)
Hoşt
Ben sen miyim
oku bak sorunu ne diyor i harfiyle bilerek yazılmış kelime e can sıkıntısı :)
Bik bik bik bik
cik cik cik
Şikayet ediyorum seni
Bekle sen
sende can sıkıntısı eşliğinde bekle
Beklerim seninle konuşmaktan iyidir en azından
itirafın güzeldi by bty
Ben de canım sıkıldığı için burdayım ama gidermiyor
Onerirsek siteden atarlar bizi :)
O kadar kotu mu
Tkp
Kalsın