Ankaradan ev satın alıp oraya temelli yerleşirmiydiniz? trafik, lalabalık pislik ve mikroptan uzak?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aman hocam sakın böyle bir yanlış yapmayın 6 yıl önce istanbuldan ankaraya taşındım 6 yıldır nefret ediyorum buradan he 2 hafta sonra pılımı pırtımı toplayıp izmire gitmeye karar verdim.
sebep neydi
Babamın işi buraya gereği gelmiştik buraya onlar kalacak ben kaçıyorum yapamadım burada ben size artı ve eksi yönlerini sayayım kendinize pay çıkartın
Eksi yanları: gezeceğiniz yer kısıtlı, akşam 9 dan sonra çoğu ilçede hayat biter, kışı iğrençtir çok soğuk olur, insanları pek arkadaş canlısı değil, hala iç anadolu şivesi ile konuşanlar var ve bir istanbulluya bu değişik geliyor, Çankaya ilçesi hariç oturulacal semt yok desem yeridir, onlarca altına 10 binliralık şahin alıp 5 binliralıkda masraf yapıp trafik terörü yapan bir sürü apaçi var. havaalanına metro bile yoktur ve evli değilseniz Türkiye'nin en büyük kezbanları burada.
Artıları: sessiz ve sakin olması kafa dinlemek iyidir, nezih insanlarının belli bölgede oturması sizde orada oturursanoz rahat esersiniz örneğin Ümitköy, alacatlı. yaşamkent, çayyolu, devlet işleriniz diğer illere göre daha çabuk hallolur maluöim bura başkent, heryer park malum gidecek biyer olmayınca her yeri park yaptılar, ulaşım kolay 😄😄😄
Oranın trafiği İstanbul'la yarışıyor artık, seçenekler arasında trafiksizlik yok yani.
Ankaradamisiniz?
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar