Azizim, "salak salak" tipleri kapalı kız diye koymuşsun Böyle sakat bir kıyaslama olmuş
Yani örneklerini sevmedim, söyleyim Bir de şu var "güzelim" diyenlerin büyük bir çoğunluğu -hepsi değil- büyük bir çoğunluğu saçı açmakla kalmıyor, kıçını bile açıyor
örtü anadan doğma bişey mi kıyaslama yapıyorsun tıpkı sarışın esmer der gibi kadın kadındır tek noktada ayrışır İYİ kötü Allah bize ikisinden nasip kilsin
Sevmiyorum!!! Nefret ediyorum ya. Kapanan kadınların bi kere mantalitesi hastalıklı bunu bi anlayamadınız. Kendilerine saygısı yok. Kapatmak nedir ya? Saçını kapatmak nedir. Siz deli misiniz? Saç cinsel obje mi? Saç tahrik edici mi? Kadınlığın gizlenmesini asla sağlıklı bulmuyorum asla!! Hele ki küçük yaşlarda çocuklarını kapatan sakın aileler!! İnsan hakları ihlali.
Basit bir düşünce. Sadece Arabistan'da kapalı kızlar yok. Asya, Avrupa ve Afrika'da da onlardan var. Ayrıca siz ve sizin gibi erkekler cinsel arzuları için açık kızlara ilgi duyuyorsunuz.
yaslanip ölünce kabirde bakalım bu kadar rahat konusabilecek misin😊 en azından dinleri islam dini ni araştır ne kaybedersin ki senin hayal dediğin şey peki ya gercekse (zaten gerçek ama) hiç bunu hesap ettin mi çünkü ahirette herkes bireysel ve birazcık bile dusunsen Allah in varlığını yarattığı her şeyde gorurdun oku araştır koru körüne hayal deyip geçme benden uyarmasi
Peki sana bir soru bana cevap vermek zorunda değilsin kendi kendine cevap vermeye çalış dünyaya gelen bebeklere can veren kim eğer ruh Allahın verdiği can olmasaydi sadece bedenden ibaret olurlardi can olmazdı ve kadın ve erkek bedeni kendi nasıl bu kdar iyi tamamliyo ve sen niye yasiyosun amacın ne
birde son bişi nohuman ali khan nin videolarına bir baksana inancın ne ya da inancsiz misin bilmiyorum ama genelde senin gibi insanlar her türlü yeniliğe açık olmasına rağmen dini bilgilere tamamiyle kapalı ama bişi kaybetmezsin
En İyi Cevaplar