Arabanın bagajında ciddi alkol var çevirmeye girsem sıkıntı olur mu? Bide sizcede ben ailemin aksine hayatı güzel yaşamıyor muyum?

İyi geceler ben ciddi zengin ama muhafazakar bir ailenin kızıyım. Ben onlar gibi değilim ama. Yaşamayı seviyorum hayattan zevk alıyorum. Farklı tatlardan hoşlanıyorum. Babamınsa tek aktivitesi pahalı kebapçılarda kebap yemek. Ailecek çıktığımızdada bunu yaparız. Bununla ilgili Twitter'da bir tweet okumuştum hatta aklımda kalanı yazıyorum; "Kumar yok yemek kültürü yok gezi kültürü, alkol yok bunların hepsi bu çabaların hepsi ocakbaşında kebap yiyip Audi A8 sürmek için mi" direk aklıma babam geldi. İstakoz yemez babam kalamar yemez niye çünkü caiz değilmiş. Öyle söylüyor. Yemek davetlerinde dahi alkollü masaya oturmaz. Hiçbir hobisi yoktur. Ben Deniz ürünlerini severim yabancı mutfakları denerim. Alkol çeşitlerinin hepsini bilirim kendime özgü karışımlarım bile var. Ben asla onun gibi değilim. Tabi gizli yapıyorum bunları.
Ben herşeyi yaşadım. O benim sevgilim bile olmadı zannediyor. Başörtülü falanda takmadım. Onlar yurt dışına gittiğinde bende Kıbrıs'a gidiyordum mesela beni İstanbul'da zannediyorlardı. Gerizekalılar. Bu kadar parayla sadece kebap yenip lüks arabayla mı dolaşılır arkadaşlar? Sizcede ben hayatın güzel kısmini yaşamıyor muyum? Bu arada geçenlerde şehir dışına çıktılar. Bende baya viski, beyliz, tekila şarap falan almıştım arkadaşlarımda gelecekti. Erken döndüler. Riske atamadım. Arabamın bagaj paspası altına koydum çevirme olursa sıkıntı olur mu?
Arabanın bagajında ciddi alkol var çevirmeye girsem sıkıntı olur mu? Bide sizcede ben ailemin aksine hayatı güzel yaşamıyor muyum?