Bir insan tiple dalga geçebiliyosa zaten olgunluğunu tamamlayamamıştır dolayısıyla da kusur denilen şeylerin insanın elinde olmadığından, kendi tercihi olmadığından bihaberdir yani kısacası ciddiye alıp da cevap vermeye tenezzül edilmemesi gerekir.
azizim şu an belki genciz güzeliz fakat yaşlanınca bu güzellik gidecek. ben geçici olan bir şeye güzel diyemem güzel olan daimi olandır. bu yüzden güzellik kalptedir tabi görebilene.
haklısın ama boşbogaz insanlara karşı susunca kendilerini bir halt sanıyorlar bu yüzden bazen laflarını ağızlarına tıkamak gerekiyo bence 😃sorun güzellik çirkinlik değilki zaten kimse dört dörtlük değildir bu yüzden insanın tipini eleştirmek insana düşmez bence bu yüzden dil uzatanın diline acıyı sürmek lazımki başkalarınada aynı davranışta bulunmasın haddini bilsin
İnsan herşeyden önce bilmeli haddini. Kırıp gitmemeli aşık olanın kalbini Manası hoşgörüdür verdiğimiz selamın Kadim sırrı bu değilmidir en yüce kelamın..
"Ya zevksizsin ya bakmayı bilmiyorsun ama iki türlü de amansız bir hastalığa sahipsin, Allah şifa versin;gönül gözünü açsın."gibi bir şey derdim herhalde. -Gecen bol olsun.-
En İyi Cevaplar