Kapalı Açık kız tartışması nedir? Ne kapalılar var açıklardan beter cümlesi sinir ediyor. Bu mu sizin kaçış planınız?

Ne sinir oluyorum şu " ne kapalılar var açıklardan daha beter" cümleden. Açık kızların farz olan şeyi yapmama bahanesi bu mu? Diğer taraftasın sorgulanıyorsun sana geliyor sıra neden kapanmadın sende " ııı şey kapalı kız vardı namussuzdu bende kapanmak istemedim" Bu mudur yani. Bu mu kurtaracak seni. O kadar tesettürlülün hakkına girdiğin gibi birde farz olan şeyi yerine getirmiyorsun. Erkeklerin zaten canına minnet " Abi neden kapanacaklar ya nefsimizi açık kızlarla dolduralım kapanmak gericiliktir vs diye hep söylenelim ki açılıp saçılıp gözlerimizi doyursunlar." Dediğinizi de gayet iyi biliyorum. Tesettür araştırmadan bildiğinizi sandığınız şey değil. Bir dar pantolon tayt üstte dar bluz başta örtü bu mu tesettür, bu mu kapalılık. Sizin aklınız buna yetiyor neden işinize öyle geliyor başka türlü işinize gelmiyor. Ama şunu belirteyim kapalı kızların zerresi olamazsınız. Neden mi biri Allah rızası için nasıl bir hayat yaşıyor diğeri açılıp kendini sergiliyor. Allah ıslah etsin sizin düşüncede insanları.
Kapalı Açık kız tartışması nedir? Ne kapalılar var açıklardan beter cümlesi sinir ediyor. Bu mu sizin kaçış planınız?