Süper Soru 🤑
Gurbetçi Kızlar ile T.C kızları tartışması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Süper Soru 🤑
ՏҽӀɑʍՏ ❦
Neden çekemiyorlar sizce birbirlerini 😅 başka milletten insanlar birbirini tutar, bizimkiler birbirini yiyor.

Aşırı milliyetçilikle, şımartılarak ve de aşağılık kompleksi ile büyütüldükleri için, en ufak bir ülke eleştirisinde Türk kızlarına düşman kesiliyorlar. Orada yaşayan, doğup yaşayan gurbetçilerle Türkiye'de doğup yaşayan Türkler arasında kafa yapısı, düşünce şekli olarak hiç bir değişiklik yok. İki tarafında kedisi aynı kedi.. Gurbetçiler dışarıdan daha bi halt görünüyorlar ama aslında 2 ucu b. klu değnek durumu.. Biri kendini ilgi prensesi sanıyor, diğeri de zaten biz "Avrupalıyız kafasında" görgüsüz prenses, aralarında hiçbir fark göremedim ben.
Genelleyip herkesi gömmeseydik iyiydi
Beyaza beyaz, siyaha siyah demek gömmek ise, evet ben gömüyorum, diğer bir açıdan bakarsan da ying yang felsefesi mantığıyla düşünebilirsin. Gayet anlaşılır olur senin açından.
Vallahi bu konuda çok şey yazarım da şimdi kadın düşmanı falan ilan edilirim burada linç edilirim O yüzden Çok da fazla bir abartı bir yorum yapmak istemiyorum bizim Türk kızlarından güzel olan vefalı olan sevginin Aşkın kıymetini bilen kızlarımız da var vefanın aşkını bilen erkeklerimiz de var ama beş para etmez karakterde olan iki cinsiyette insanlarımız da var genelde bu tarz kıyaslamalarını yapılıyor bizim Türk erkeklerini veya Türk kızlarının ilişkide fazla beklenti içerisinde olmaları maddi konuları daha fazla değer vermelerinden kaynaklanıyor. Mesela avrupalılarda bunlar çok fazla yok mesela evlilik boyutuna gelelim düğün yapma boyutuna gelelim, Avrupalılar bizimkilerin yaptığı kadar özenti hiçbir şeyle uğraşmıyor Ama bizimkiler tam tersi bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Gurbetçi kızlarla T. C kızları arasında yapılan bu tarz karşılaştırmalar, aslında en çok kadınlara haksızlık ediyor. Çünkü bir insanı sadece yaşadığı yerle, ülkesine ne kadar uzak ya da yakın olduğuyla değerlendirmek çok yüzeysel. Her bireyin kendi dünyası, kendi doğruları, kendi mücadeleleri var. Kimisi Avrupa’da büyür ama geleneklerine sıkı sıkıya bağlıdır, kimisi Türkiye’de yaşar ama değer yargılarını yitirmiştir. O yüzden bu karşılaştırmalar sadece önyargıyı besler, hiçbir zaman bir yere varmaz. İnsan, nerede olursa olsun, kalbiyle ve karakteriyle değerlendirilmelidir. Yargılamak kolaydır ama anlamaya çalışmak yürek ister.
Bence de
Ben de hayret ettim
Iq'su düşük insanların kavgası. O kadar seviyesiz ki, uzak duruyorum 🤪.
Tiktokculardan ne beklersin sjxjd
Saçna sapan şeyler falan 😹.
Hıı almancı kızın teki 'en azından biz öldürülmüyoruz' demiş, anla bunların beyinsizliğini
Psikopatların nerede çıkacağı belli olmaz. Almanya'da da sokak ortasında hiç tanımadığı bir mülteci tarafından öldürülebilir. Öyle haberler de çıkıyor.
Evet var zaten 😒
En iyi cevap için teşekkür ederim 🩷.
Rica ederim 🩷🌸
Hey, bence insanlarda farklı kültürlere, farklarını kabul edip saygı duymayı öğrenmek önemli. Bu tarz tartışmalar bazen kıskançlık veya güvensizlikten kaynaklanabiliyor. Nele olsa, herkes kendi güzelliğiyle, kendi değerleriyle güzel. İnsanlar arasındaki sevgi ve saygı ikili ilişkilerde çok kıymetli. Sevgiyle yaklaşmak, başkalarını anlamaya çalışmak iyi gelir. Kendine ve etrafına hoşgörüyle bakmayı devam ettir. Unutma, her farklılık bir zenginlik 🥰🌸.
Cevap
32Cevap
Bende Almanciyim ve hakiki Almanim yani yari türküm ve yeni gördüm makyaj yapan kizlar birbirine benziyormuş bir kiz Video cikartti burdaki Türk kizlar yalan degil bazilari evet makyaj yapanlar birbirine benzemiyor degil herkes giyim tarzi olsun ayni tarz ayni renk giyinmeyi calisiyorlar makyajda ayni sekilde ama herkes ayni degil ve kime ne 😅😆 neden öyle bir konuşma yapti onuda anlamiyorum onun makyajini görünce aynisini dedim onunda bir farki yok yani komik olan bu zaten ve herkes istedigi makyaji yapa bilir saçma olmuş kiskanmiş gibi 😄
Evet o videoyu ben de gördüm, bahsettiği makyajdan yapmıştı. Yani bize göre değil türkiyede yaşayan Türk kızları aynı tarzda 😅
Gereksiz bir tartışma gibi görünüyor. Ama bu tartışma ne için var hala anlamış değilim. Herkesin hayatı kendine zor. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Almanya'dakilere göre hayatları zor Türkiye'dekilere göre hayatları zor.
Birbirimizi tutmamız gereken yerde gömmeklw meşgulüz dkdk
Evet haklısın. Neyin çekememezliği bu insanlarda anlamıyorum. Burada bile insanlar birbirini çekemiyor nasıl bir yerse nasıl bir dünyaysa. Hangi kafayı yaşıyorlar bilmiyorum.
ötekileştirme kıyas hiç doğru bir tablo değil. Hepimiz i ALLAH yarattı hepimizin gideceği yer bir avuç toprak değil mi. Neyin kafası anlamış değilim.
Birbirlerini ezikleyip duruyorlar djjd
Gurbetçiler çıkıp Türkiye'de yaşam çok rahat falan deyince sorun çıktıysa Türkiye'de yasayn grup haklı ama onun dışında bir durum varsa yani Alamancı diye kızları dışladılarsa ayıp olur. İnsanlar orada gurbetçi ve dışlanıyor zaman zaman buraya gelince de sen buralı değilsin demek kötü bir şey.
Yok makyajlarına laf atılmış ahah
Kadınların kadınlara ettiğini başka hiçbir canlı edemez 😅 o da Türk kızı bu da Türk kızı nerede yaşadığı ne fark eder
Biraz öyle olmuş gibi 🙄
Çok doğru ama maalesef
Sanırım Türkiye'den Almanya'ya içgüvey gitmeye hazırlanan çok fazla Türk erkeği var. Bu da bazı Türk kızlarının paniğe kapılmasına neden olmuş.
Diğer ihtimal de çareyi Alman gurbetçilerle evlenmekte bulan Türk kızlarının gurbetçi kızlarla rekabete girmiş olması bence.
Gurbetçi Türk erkekleri de oradan evlenip buraya getiriyor sonuç itibariyle 😅
Yani?
Yani sadece kızları ilgilendiren bir durum değil ki bu
Ben açıkçası tam anlayamadım ne demek istediğini.
Dünya da ki tüm canlı kadındır iki meme ve bir rahimden oluşur. Sağlıklı ve bir engeli yok ise tabi. Hepsi aynı şeyi ister...
Birileri bolca ilgi, sevgi, para (maddi şeylerle hayattan kopucak kadar), çocuk... Kadınların istekleri en kısa bu şekilde. Tüm dünya da böyle afrikada da... avrupada da...
Evlendikleri adamdan genelde %25 ilgi %75 maddiyat beklentisindelerdir.
Sevgililerinden ya da fb vs. tam tersi oranda %75 ilgi beklerler ve bu evlendiklerin de bile bu ilgi kaynaklarından uzaklaşmak istemezler.
Gerçekten gurbetçilerin makyajları benim için de kötü ancak ben yadırgamıyorum çünkü yaşadığınız ülkedeki modayı ister istemez takip ediyorsunuz Asya ülkelerine giden Türklerin oranın tarzında makyaj yapmaya başlaması gibi ama gel gelelim o tarz yoğun ve uyumsuz makyaj yapan Alman da yok nerden türedi bu tarz anlayamıyorum Arap tarzı gibi🤷♀️
Evet abartılı makyaj yapan var, bana da mesela Türkiyedeki kızların tayt ve crop sevdası tuhaf geliyor bir de erkeksi tavırları
İyy evet o crop ve tayt modası bi ara çok fenaydı şimdi yine biraz azaldı😂😂Havasından mıdır suyundan mıdır kadınlarımız bile biraz yiğido ne yapalım😂
😂 neyse şimdi de erkekler birbirine gönderme yapıyormuş, İtalyan bir kadın bu konular hakkında yorum yapmış bunlara da iş çıktı dhdj
Herkesin kendi tarzı kendi tercihi eleştiri illlaki olacaktır ama saygı çerçevesini korumak önemli ama biz bunu beceremiyoruz işte 🤷♀️ Dediğin gibi iş çıktı bunlara😂😂
Gurbetçi alman kızları Türkiye de kilere benzemiyor kesinlikle.
Yıllar önce Alamancı bir Türk kızı gecenin 11 de beni sahilde kuytu bir köşede sıkıştırmıştı. Sevgilim falan da degildi. Sadece 1 gün önce sohbet etmiştik. Aklıma geldikçe gülerim 😃
O hareketi o zamanlar yapabilecek Türk kızı pek fazla çıkmazdı. Şimdi bile kolay kolay çıkmaz. :d
oesbımı arıon kızmı
Almancı ne ama ya… Allah bunlara akıl fikir versin Schatz… Das ist nicht meine Sache… Dünyada kavga edecek o kadar sebep varken taktıkları konuya bak…
Öyle yurt dışında yaşayan Türkler almancı/gurbetçi, yaşadıkları ülkenin insanına göre de yabancı. Damgalanmışız djjs
Almancı türklerde genel olarak bir sonradan görme havası var bazıları da gerçekten kaba ve erkeksi oluyor. Tartışmayı başlatan almancılardır.🤣
Hayır tc kızı başlattı, almancı kadınların makyaj ve ten renkleriyle alakalı djf
Lamı cimi yok en güzel ten beyaz ten 🤣🤣
Zevk meselesi djfj
Ben böyle bir tartışma yaşamadım ama gurbetçi kızlar Avrupa'da yaşıyorlar diye kendilerini bir c*cık sanıyor, Türk kızları da Avrupa'da yaşamıyorlar diye kıskanıyorlar diye yorumladım.
Kısmen olabilir.
Kızların birbirleri ile kavga etmelerini çok anlamsız buluyorum , gurbetçi kızda benim canım ciğerim sonuçta bu topraklardan neden kavga edelim niye birbirimizi kıskanalım ki
Konuyu şimdi gördüm. Bir insan neden kendi ırkından biriyle kavga eder ki
TC kızı tiktoktan gönderme yapmış bizimkiler de tiktok çekmeye bahane olsun der gibi jddj
Bizimkiler kim? :D
Sen TC kızısın hayır gurbetçi saymam seni :D
Valla türkiyedekiler gurbetçi damgası vurmuş, buradakiler yabancı djfj
Banane sen öyle değilsin ama , Tc kızı bizim kizimizsin :D
Alman olucum ben djjds
Amaaan ne istiyorsan işte djdjdnf
Hiç öyle bir şeyim yok şu kızı çekemeyeyim şuna haset edeyim aklım zihnim ancak kendimle dolu enerjilerini böyle boş şeyler harcayan insanlara hep üzülmüşümdür
Bilmem mi 😙
😘
Alman kadın arkadaşım hiç olmadı nasıl olduklarını bilmem. Orada yaşayan Türk tanıdığım 2 3 tane oldu bir tanesini sonradan çok aradım bulamadım iyilerdi genel olarak tanıdıklarım
Alman değil almancı
Almanya'da doğmuş büyümüş Türkler 🙄
Bişey düşünmüyorum. Neden böyle bir tartışma oluyor onu da anlamiyorum. Sonuçta aslında aynı dili konuşuyoruz. Böyle tartışmalar saçma 😄
Aynı kanı da taşıyoruz aslında djdj
Boş bir tartışma insanlar artık o kadar ayrıştı ki birbirine laf atıp saldırmak için bahane arıyorlar
Maalesef..
Bizi birleştirici bir nokta kalmadi.
Onlar Almanya'da ötekileştiriliyor, şiddet görüyor.
Bizim ülkede de kadın cinayetleri aldı başını gidiyor.
Sadece dert yaristiriyolar. Oyzden ilk akıllarına gelen kendi milletinvekili insanı aşağı çekmek.
Bence ne Almanların Türklerden ne de Türklerin Almanlardan farkı var Sadece kültürel farklılıklar var
Yetişme tarzı falan farklı
Denk gelmedim ama anlamsız bir çekişme ve yarış.
Almancı bir arkadaşım var reelde, çok tatlı bir kadın. Bana böyle kıyaslamalar vs çok saçma geliyor.
Saçma zaten, katılıyorum
Gurbetçi Alman kızları yerine gurbetçi Türk kızları desek daha doğru olur.
Evet yanlış düzeltme yapmışlar
Hepimizi Allah yarattı, gerisi önemli değil..
Evet ya
Bir bu tartışma eksikti. İnadına Hint kızları diyeyim bende.
😅😅 çoksel
Aynı ben gibiler kara kaş kara göz 😄
Sen gibi tatlı olabilemezler 😅
Oyyy heleee🫠 sağolasin 🌸
🩷⚘️
Türk kızları Alman kızlarından daha güzel çünkü. jsjdj Almanya'ya da geldim yani geldim gördüm hepsini. Bence sebep bu :D
Alman kızları değil ya gurbetçi kızlar, almancııı
Hee ne diyim şimdi sustum hshshs
😁😁
Türk kızlarının genel olarak yurt dışında yaşayan her kıza bir nefreti var zaten güzellikden dolayı mıdır nedir artık Rus kızlarına da yollu aldatıyorlar falan diyorlar Rus kızı istiyoruz diyince
😅😅 egolu tc kızı jsjs
Çunkü türk kızları almancı kızlarını daha üstün görüyor almanca bilmeniz alım gücünüz pasaportunuz gibi özellikler maalesef tr dekileri ezik gibi hissettiriyor yabancı insan aurası var almancılarda
Oyle bi durum mu varmis bilmiyordum 😅Benim bildigim kizlar birbirini cekemez, gurbetcisi , TC si fark etmeksizin 😀
Tartışacak bir şey hayal edip de yaşadıklarımız hep bu taraftan aynen elimizde yaşayamadıkları
Düşük zeka emaresi diyerek analiz edebiliriz bunu :d
hiçbir şey düşünmüyorum ikisi de söylediklerinde haklılar
Denk gelmedi bana fakat üstünlük taslamak hiç hoş görüntü değil.
Ne gibi tartışmaları olduğunu bilmiyorum fakat bildiğim şey, gelecekte bir Türk kızı ile evlenmeyi istiyorum. 🙂🇹🇷
Anca cahiller kavga edip tartışır, kültürlü olanlarda görmedim hiç
Haberim bile yok. Kızsal tartışmaları kınıyorum ayipliyorum pü diyorum
Herkes kendine göre güzel bunu tartışmak bile saçma
Cat fight bilindik bir durum sasirmaya gerek yok. Mantıklı mı hayır. Tamamen durtusel ve ilkel sebeplerin sonucu. Kıskançlık rekabet ego aidiyet ve dışlama yani kendini özel hissetme isteği... İnsan bazen egodan burnunun ucunu göremiyor maalesef
Almancı kızların saçma itici taraflarıda var ama cekici taraflarida , turk kizlarida biraz akıl yoksunu bence
Almanci kızları dediğin Türkiye’de doğanlar , Türk vatandaşlığı olanlar
İkisi de aynı :D?
o gurbetçiler Almanyaya gelmeyin diye ne yalanlar uyduranların çocukları. Şimdi kendileride şikayetçiler Türkiye pahalı diye sesleri kısıldı
Sanki gelin deseler gelebileceksiniz de ahaha
Almancı kız ne? TC kızı ne ya? Ne absürt tabirler.
Öyle, gurbetçi kızlarla türkiyede yaşayan kızlar birbirine girmiş 🙄
Ya yemin ederim zeka seviyesi yerlerde
😂
Neyi tartışıyorlarmış hepsi bizden sonuçta
İşte gurbetçi Türk kızları Türkiyeye gelince daha konuşmadan makyajından gurbetçi olduğunu anlaşılıyormuş, solaryum yanığı teninden falan, hepsi aynıymış vs
Hiç anlaşılmayacak olanı gördüm ama konuşma ele veriyor
Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Ayıp ama 🙄
Ama ben kötü bir şey söylemek istemedim ki. 😅
Hani tartışan çekemeyenlerin. 😅
Allah herkesin gönlüne göre versin. 😅
He tamam 😁
EyvAllah 😅🌸😅
Türk kızları özgüvenli
Yurt dışında yaşayanlar da 'türk' kızı
Gurbetçi olup olmaması fark etmiyor. Yine TC kızı.
Eyvallah 😁
Direkt Almancılar desek daha doğru olur bence. Ne Alman sever bu vasıfsızları, ne kendi soydaşları
almanciyim hic bisey dusunmuyorum ve umursamiyorum
Bizimkilerde kıskançlık denen bir huy var
Çekemediklerini düşünmüyorum
Öyle bir durum mu varmış ki
Tartışmaya dahil değilim.🤷♀️
Bir şey düşünmüyorum, umurumda değil.
Beyaz ten nerede
Anlamadım 😅
Almanlar çok kibirliler
Almanlar değil konu, almancııı/gurbetçi türk kızları
Ayy doğruuu 🙏
🫡
al birini vur ütekine
Konu nedir
Türkler asla birbirini tutmaz birbirinin kuyusunu kazır
Evet cinsiyetle alakası yok demek isterdim ama sanki Türk erkekleri en azından birbirini gömmüyor
Alamancılar hava atıyor türk kızları da normal olarak nefret ediyor. Ben böyle yorumluyorum. Daha bikaç gün önce birisi gizli olarak soru sorup avrolarıyla hava atıyordu hatta.
Olabilir
Bide FB formali 🤭🤭
İkisinden de bı cacık olmaz
onlar başlattı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?