Yani çoğu kişi hamile sakat vs.. şeyler demiş tamam ama şunu unutmayın kadınların görünüşte o saydıklarınızdan hiçbirinin olmaması, sapa sağlam bir insan olması yer vermeye engel olmamalı, çünkü onların etrafında gözü, gönlü pis kısacası insan olmayan sakat erkeklerle dolu kadınlarımızı bunları düşünerek asıl o kişilerden korumak için yer vermeliyiz..
65 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen veriyorum valla çünkü tacizci dolu piyasada. Bu eşitiz o yüzden kendim otururum diyenler tacizci hiyarlardir bir gün eşleri sevgilileri ya da anneleri kardeşleri tacize uğrasinda görsünler
34 Yorumla- +1 yıl
Siz mesela maşallah güzel bir kadinsiniz, sizin gibi genç bir kız toplu taşımaya bindiginde ona kötü niyetle bakan binbir türlü herif var şahsen bir sevgilim olsa ona da yer verilmesini beklerdim benle olmadığı zamanlarda
- +1 yıl
rica..
bana da hic yer vermiyorlar cok sinir oluyorum valla. ayakta kendimi cok rahatsiz hissediyorum hedef tahtasi gibi..
14 Yorumla- +1 yıl
bn sana yer veririm güzelim yeterki sen iste
- +1 yıl
Hedef tahtası gibi hissetmemek için insanların kişisel hak özgürlük kavramlarını öğrenmesi gerekir bu da bu ülkede çok zor. Kalkanlarla gezmeye devam edin siz kızlar 😉
Niye yer verilsin ki? Hamile mi, yaşlı mı, engelli mi, hasta mı, çocuklu mu? Eğer değilse ayakta gidebilir
82 Yorumla- +1 yıl
helal bee ne güzel yazmışsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılYaşlı ya Hasta ya ve Hamile ye otobüs boş olsa bile yer veririm.
1 dk arayla oturup tekrar kalkarak yer verdiğim zamanlar oldu.
Ama bunun gibi bir Bayana şunu derim ; Ben burada yokum beni yokmuş gibi sayın hiç olmadım , koltuğum yeni koltuk modeliyim kucağıma oturabilirsiniz.
O değil de bu kız Donsuz mu yoksa Araya kaçan mı giymiş diye soru sorulması daha çok dikkat çekerdi 😂10 Yorumla
+1 yılTabi ki mümkün mertebe Bayanlara yer veriyoruz her ortamda ayakta kalmamaları adına. Ya bayanlar bizlere bu kadar anlayışlı ve saygılılar mı? İşinize gelince bayanız şu saygısızlara bakın işinize gelmeyince de sen adam mısın lanlar. Tabiki hayatımızda çok büyük öneminiz var sizlersiz olmaz. Ama sizlerde anlayın artık bizlersiz olmayacağını...
10 Yorumla
+1 yıloturan bayanlar hiç kalkıp da yaşlılara yer vermiyor... çok nadir denk geliyorum (._.) o yüzden ben de kalkıp onlara yer veremem :D teyze diyebileceğim biri ayakta kalırsa kalkar yerimi veririm :D veya hasta, sakat kucağında bebesi olan biri filan :D
yoksa hiiiiiç kusura bakmasınlar :D ayakta gitmekten zarar gelmez :D40 Yorumlakadın ve erkek eşittir neden kadınlara yer verelim ki? hamile olur, sakat olur vs vs o zaman verilir tabii
270 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhani kadın erkek eşitti?
o zaman kadın da oturabilir erkek de...
yaşlılık, sakatlık, hamilelik, acizlik, düşkünlük durumları olsa neyse... hatta bu durumlarda erkek de olsa kadın da olsa yer verilir de sırf "biz bayanız bize yer verin" demek de neyin nesi?00 Yorumla
+1 yılNe alaka şimdi çok saçma konuşuyorsun bu 1
2. ise ben şahsen kendi fikrimi söyliyim yaşlı nenelere ve yaşlı dedelere yer veririm sonuçta genç bir kıza kadına yer vermem ha bide şöyle birşey var otobüste tanımadığım kadın gördüm iyi niyetimi kullanaraktan yerimi vermek istedim diyelim bayanların çoğu ayy istemez ya da konuşmaz ya da kabul eder arkadaşının yanına çağırıp ayy bu adam bana yer verdi kesin gösteriş için beni beğenmiştir bana artislik yapmak için gibi kelimeler kullanırlar bayanları çok büyütmemek gerek insanların gözünde bence anladın sen 😉00 YorumlaAile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Yaşlı hamile değilse
neden yer vereyim He araç çok dolu olursa genç bir bayana yer veririm ozaman abazalarin hedefi olmasın diye onun harici boş bir araçta genç bir kadına yer vermem
Vermem için gerekçe yok boş araçta bir zahmet ayakta gitsin 😂😂😂11 Yorumla- +1 yıl
Okadar kicinin keyfine duskunsun madem taksiyle git boş araçta kalkıp hamile ya da yaşlı olmayan birine neden yer vereyim lafa söze gelince esitiz dersin sonra kalkıp bir erkekten yermi bekliyorsun ne özelliğin var senin sakatmisin hamilemi
Eksi vermiş birde densiz 😀
Taksiye bin bebe popona yazık 😉
Ben normalde pek vermem yer, ama kızın birine adım adım yaklaşan dangalakları görünce kalktım geç buraya otur demiştim, bu olay İstanbul'da olmuştu...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek farketmez yaşlı çocuklu hastalara yer veririm.. sadece bir defa bir genç kadına yer verdim.. o da yüzünden yorgunluğu belliydi.. iş çıkışı saat.. tektir.. bu arada senin kadın kalçalarına bir Ilgın mı var.. iki resim ikisi de kalça odaklı?
00 Yorumla
+1 yılkımse vermez neden
ozaman kımın poposuna bakacak veya surtunecekler32 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var bee neden yer verelim engelli mi hamile mi?
- +1 yıl
Ben cogu zaman yer veriyorum. Ama surtunmeyi ozellikle isteyen kizlar da var
Niye versinkii oda insann bende insanım hamile hasta ya da başka bir şey yoksa vermeyin arkadaşlar oturmakk bayanların olduğuu kadarr sizinde hakkınız 😂😂
33 Yorumla- +1 yıl
@Canulusoy onlara dicekk bişeyim yokk ayakta yol gidemicekk kadar acizse eğer yaşamasın zaten
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKolay Kolay =) toplu taşıma kullanmamm ama bir gün kullanırsam eğerki
ve böyle bir hatunn... ayrıntılar seste
https://vocaroo.com/i/s0Iub7aAKGph10 Yorumla
+1 yılSakat değilim hasta değilim niye bana yer versinler?
Ben sadece ihtiyacı olana yer veririm. (yaşlı, hamile, bebeği olan vs.)40 Yorumla
+1 yılBen şu ana kadar yaşadığım yerde bir bayana yer vermeyen erkek görmedim. yaşadığın toplumun insanlarıyla ilgili bir konu. bir toplumda ki insanları nasıl eğitirsen öyle davranırlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben yer. veriyorum çünkü benimde sevdiğim annem ve ablam var. misal bir erkek annesine sevdiğinr veya ablasına yer verir.. ve biliyorumki karşımdaki kadında birinin sevdiği annesi veya ablası bu yüzden yer veriyorum.
10 YorumlaNiye erkekler oturamaz mi.. Sakat hamile yasli dışında kimse yer vermek zorunda değil bence
60 YorumlaEngelli misin, gazi misin, yaşlı mısın, sakat mısın yavrum sen insanlar sana yer versinler..
Cinsiyetler ne zamandan beri öncelik tanınma kriteri dahilinde değerlendirilir oldu..10 Yorumla
+1 yılkadınlara saygı diyip, bir kadının kalçasını paylaşmak..
yok bazen gerçekten, düşünmek lazım..51 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılben veri yorum yaşı engeli hamile çocuklu kadın veriyorum.. orda oturanlar teyzeler birtek genç olan kız ayaktaki
11 Yorumla- +1 yıl
bazen nezaketen yer veri yorum kadınlara
Yaslilara hamilelere vs. Yer vermeyenler sinir bozucu ama normal durumda onlarda insan oturmaya haklari var neden erkek bayan diye ayiralimki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBayan değil "Kadın" ayrıca yer verme meselesi ihtiyacı olan insana yapılmalı. Yaşlı, hamile, çocuklu, engelli olarak sınırlandırılmamalı elinde yük olabilir (poşet v. s) yani bu tiplerde yer verilmesi gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılYaşlı hamile sakat hasta kucağında cocuklu anne veya baba gibi istisnai durumlar haricinde kimse kimseye yer vermek zoruda değil
00 Yorumla
+1 yılya ben takilmiyorum tren e falan bindigimde ayaktaysam köşeye gidip yere oturuyom
10 Yorumlaya boyle birine yer vermeyip ayakta tutani yanima getirin istesin babamin tum mal varligini onune sererim yaw basim gozum ustune bas tacidir ;))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanin benden farki ne? Hani esitlik vardi? Eger cocugu varsa ya da hamileyse ya da yasliysa tabiki durum degisir.. Ama benim yasimda birinin benden farki ne? Isinize geldi mi esitlik.. Cogu erkek cocuklu bir bayana yer verir mesela. Acaba sen cocugu olan bir adama yer verir misin? Cok merak ediyorumm..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılTam bir edepsizlik kendi ailelerinden birini düşünsünler toplu tasima hic kullanmadim ama yer verirdim. heleki yaşlilara
10 Yorumla
+1 yılAyakta duranın bacakları yok mu? Spor salonlarında squat yaparken sorun yok ama otobüste 5 dakika ayakta durunca sorun var. Yaşlı ve hamile olmayan hiçbir kadına yer vermem !
00 Yorumla
+1 yılbayan ya da kendımden yasca buyuk ya da kucuk olsun ohtıyacı olan herkese yer verırım..
10 YorumlaAbi yer vermek lazım önemli olan böyle bayanlara yer vermek yoksa hem günaha dalar hemde ineceğin yeri kacirabilirsin
10 YorumlaYaşlı mısın, hamile misin, engelli misin? Niye yer versinler. Kendinizi her zaman erkeklerin yardımına muhtaç göstermekten zavk mi alıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılhamile, yaşlı veya engelli değilsen neden yer verelim? hayırdır?
20 YorumlaHerkes eşit parayı verip biniyor kimse bedavaya binmiyor o araca hadi engeli olsa verilir fakat sapasağlam insanla diğer insanların pek bir farkı yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılNe saygısı yer vermek zorunda değiller. Bu kadar büyütmeyin kendinizi hemcinslerim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. seninde bitmedi toplu taşıma fantezin be arkadaş. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir zorunluluğu yok kimsenin ne kadının ne erkeğin, hamile, yaslı, engelli kuralları dısında. BENCE.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYer vereceğim kişiler her iki cinsiyette de ihtiyacı olan kişilerdir.
00 Yorumla eger ola ki kalabalık yüzünden zor durumdaysa yer veririm. yok rahat düşkünüyle ben daha rahatım 😂
10 YorumlaVermem.
Sadece önünde arkasında erkek varsa rahatsız olacağını düşünerekten veririm onun haricinde gereksiz.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlılara vermiyolar bazı kızlar da benmi kakıp yer vericem zaten oturamıyoz ki yaşlılardan geçilmiyo otobüsler
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yaşlı olmadıkça, bir rahatsızlığı olmadıkça veya toplu taşıma çok sıkışık olup rahatsızlık duyacağı bir durum olmadıkça yer vermeye gerek duymam
00 Yorumla
+1 yılşimdi şu fotodaki bayana taciz yapılmasın diyemi yer vercek erkekler. dolaylı mantık çok enterasan çok:))
23 Yorumla- +1 yıl
bizimden biraz dikkat etmemiz gerekmezmi. toplu taşımaya binerken ya da kalabalık yerlerde bulunurken taciz kaçınılmaz oluyo.
Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. abartıyorsunuz kimse kimseye yer vermek zorunda değil hamile yaşlı ve engelli değilse eğer
20 Yorumla
+1 yılBu kızlar yaslıları görünce uyanık taklidi yapıyor ne saygısı be :D
10 Yorumlasaygımız sonsuz zaten
ve o yüzdende
kadın erkek eşitliğine sonuna kadar inanıyoruz
yani
ben ayakta gidebiliyosam sen de gidebilirsin10 Yorumla
+1 yılBu bayanın resmini habersizce çekmekle iyi bir şey yaptığını mı sanıyorsun? Muhabir misin sen hayırdır?
12 Yorumla- +1 yıl
Baya zoruna gitmiş ergenin
+1 yılgenç kızlara vermiyorum çünkü abaza damgası yemek istemiyorum hemen yavşıyo falan derler diye yani eğer öyle düşünmeseler veririm
00 YorumlaNe alaka! Bayan olmanın ne gibi bir önceliği var?
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. sırf onlar ıcın aslında , rahata alışmasınlar sonra zorluklarla mücadele edemıyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. yer verirsem eğer arkadaki güzel kardeşlerimin manzarasını bozarım ayıp olur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. 70-80 yaşına gel o zaman aa yaslıymıs deyip belki yer veririz
00 Yorumla
+1 yılBoyle guzel kalcayi oturtup goruntunun kaybolmasimi istemem bubbayana hayatta yer vermem sabaha kadar seyrederim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,5b cevap paylaştı. hep bayanlara yer veririm bir teşekkürü çok görüyor onlarda ama böyle olursa yer vermem bende olmuyor yani
00 Yorumla
+1 yılSenin kalçalarla ilgili bir problemin mi var her sorunda bel altı? Ayrıca insan insandır ayrım yapılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyle bayanlar millete saygi gosyeriyor mu peki.. tögbe töğbe insanda abdest birakmiyorlar.. giydikleri daha dogrusu giymedikleri şu şeye bak..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Böylesine vermem.
Hamile, yaşlı, sakatlara ancak00 Yorumla
+1 yılBen şahsen +65 yaş üstüne yer veriyorum
20 Yorumla
+1 yılya sen iyimisin !!! mikletene saygi derken got. gostermek nedir
20 Yorumla
+1 yılBunu izlemek icin yer vermemislerdir cok ayip ayrica uyuzzz oluyorum boyle dar giyenlere
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöylesine servetimi bile veririm
10 Yorumla - Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler