Yuvanızın huzurunu bozan ama eşiniz için önemli olan kişileri misafir etmek istemiyorsunuz, normal değil mi?

eltinizi sevmiyorsunuz bunun sebebi de kaşı gözü değil de negatif elektrik ve huzur bozan tartışmalar yaratması ne bileyim anlarsınız bir insanın size zarar verebilecek olmasını. eşimle bu konuda tartıştık. biz yeni evliyiz ama ailede herkes gelip gitti evimize ( yeni evlileri ziyarete gelindi ve el öpmek için biz gittik). çalışan bir bayanım. bende herkes taksit taksit gelmesin diye çaba gösterip geleceklere ek gelmesi gerekenleri de telefonla davet etmiştim. tabiki mustakbel eltiyi de ( telefonu yok bende, eşim abisini aradı) ve gelmeyeceklerinden emindim. gelmediler de. bu bayan artisin önde gideni. kendisine ayrı muamele edilmesi hoşuna gidiyor. ailede de herkesten uzaklaştırmış kocasını. herkes kaynımla dalga geçiyor. karısından aşırı korkar ya da karısı salmamıştır. karısı şöyle böyle diye. çocuğunu da kimseye sevdirtmez. bayramlarda görümcemgile kayınbabamgile de gitmiyormuş. kendi aileme giderim diyormuş ama kaynım tek başına gidiyormuş bayramlaşmaya. gerçekten türünün örneği bir bayan. benim dğünüme ve kınama da gelmedi nişanıma geldi sadece o da 10 dk durdu durmadı. kaynım da eşim bu böyle napayım yuvamımı mı bozayım demiş ablalarına ve görüşmüyorlar görümcemgille. haklı adam veren razı alan razıysa banane yani gelmesin. ben hiç neden gelmedi düğünüme diye sorun bile etmemiştim. evlendikten sonra bir kere eşimin ısrarı sebebiyle gittim. bebeğine hediye alarak. kuru çay ile ve laf sokmalarla uğurlandık. şimdi size gelelim çaya diye arıyor abisi ben hayır istemiyorum diyorum. eşimde o benim abim ne deyim diyor evet haklı ama musait değiliz deyip salla diyorum git abinle dışarda görüş diyorum. annem de dahil eşim bana 1-2 saat sürecek 7 ay olmuş bak daha hiç gelmediler diye ısrar etti yani annem de kızım bir çay ver gitsinler onlar sana ne yaptılarsa aynını yap dedi de ben istemiyorum kardeşim. rahatsız oluyorum. abisini yeğenini gitsin görsün bişey demem ama ben muhattap olmak istemiyorum.
Yuvanızın huzurunu bozan ama eşiniz için önemli olan kişileri misafir etmek istemiyorsunuz, normal değil mi?