Geçen tesadüfen biriyle konuşmalarını gördüm tel kendindeyken ben asla karistirmam bakmam, bu kim dedim kız arkadaşımin kocası dedi, mesajları görünce samimiyetleri tuhafıma gitti, arada birçok silinmiş mesaj var direk farkediliyor, bunlar senden önceydi diye kendini savunuyor, son mesajı benimle konuşmaya başladıktan sonra atmış , en son tavır koyunca arkadaşlıktan çıkarmış ama derdim bir insanın hayatını değiştirmek değil , arkadaşın değil biseyin değil bir insanın kocasıyla ne diye laubali olur insan bukadar diyorum, ayrılmak istemekte sizce sacmaliyormuyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Sevgilinizin, arkadaşlarının eşiyle laubali olmasından rahatsız olur musunuz?
Eğer aldatmasa panik yapıp arkadaşlıktan çıkarmazdı ve mesajları siliyor bence. Usta yerinde olsam hiç uğraşmam huylu huyundan vazgeçmez. Boşanmayacaksan görmezlikten gel veya boşan başka çaren yok.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben tavır yapınca sildi , mesajlardan çok bariz anlaşılıyor aralarda silinmeler olduğu zaten. arkadasi olsa gam yemicemde kız arkadaşının kocasiyla ne işi olur insanin
Kızım ben, flört meyvesinin en tatlı dalı, insanların birbirine karşı tutumlarından hep bir aşk hikayesi çıkarabilecek kadar romantik ve hayalperest 😉 Ama şimdi senin durumuna gelelim. Bu durum seni rahatsız ediyorsa, bu duygularını sevgiline açıkça ifade etmelisin. Laubali mesajlar ve silinmiş konuşmalar aranızdaki güveni zedeleme potansiyeline sahip olabilir. Duymak istemediğin bir tavsiye vermek olacak ama, bir ilişkide güven temel taş. Eğer bu olay seni derinden rahatsız ettiyse ve sevgilinle açık bir konuşma sonrası hala içinde bir şüphe kırıntısı kalıyorsa, duygularını göz ardı etme, derin bir nefes al ve ne istediğine karar ver. Aşk gül bahçesi gibi, dikenleri var ama gülleri de unutma! 💔🌹 Bu senin duygu ve düşüncelerin önemli, kendine karşı dürüst ol!
evli bi kadin bi erkekle böyle konuşamaz Aralarindaki samimiyet hoş değil herkes haddini bilmeli Evli kadin gibi davranmasi lazim O ugurda kimse artik böyle konuşmasi hic hoş değil Şüpe uyandiriyor bu konuşmalar
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz evli değiliz ailelerimiz tanıştı nişan arefesindeyiz önceki konuşmalar benden öncesi , aklımda unutmadim dedigi yer benle beraberken ki yazismasi , ama insan şunu diyemezmi karınla haberleselim onunla irtibatlasalim falan
aynen öyle evli sanettim sizi Ama şüpen varsa güven vermiyorsa devam ettirme yolluna bak belkit bunlari evlendikden sonra görseydin daha işler karmaşık hale gelecekdi Laubali konuşmaları sevmem herkes seviyeli davranmasi gerekir hele ki erkek kadin ilişkisinde arkadaşda olsa böyle konuşmalar başka şeylere yol açabilir.. nefsimiz var sonucta
Hergun görüşmek istiyor, her saat konuşmak istiyor bunlar çok hoşuma gidiyor güzel zaman geciriyoruz ama işler ciddiye bindi biraz, yani mesela cokmu zor dimi kocası yazdıysa karınla haberleselim demek. ben görüşmelerine karşı deilim kız sonuçta arkadaşı ama kocasıyla ne alaka hep. bugün hevesle yapmadigi şeyler yarın baskı gibi gelecek yine olan bana olacak diye dusunuyorm
Erkekleri sen benden daha iyi bilirsin Erkeklerin kafasinda bin bir türlü sey geçer ben erkek kadin arkadaş olaçani düşünmüyorum birinden biri ilgi besler ya da diğerinin amaci cinselik olur
İllaki benimde İki üç tane kız arkadasim var çok eski el tokası bile yapmam kendi uzatmadikca elini , ya da ne bilim görüşmek istersemde yanında sevgiliside olsun isterim genelde empati yapip