Tabiki de eder. Etmez diyen kadınlara şöyle bir tavsiye vereyim, sevgilimin yıllardır süren bir dostu vardı. İlk günden gözüm tutmadı, ne ma*l olduğu belliydi. Sürekli clublara giden, fb takılan, kız düşürmeye çalışan, öyle ki benden önceki zamanlarda sevgilimi cluba yana yakıla götürmeye çalışıyorlarmış sırf kız çeksin diye. O olmasa kimse onların suratına bakmayacak çünkü. Arkadaşlığını kesmesi için çok uğraştım. Zamanla haklı olduğum da ortaya çıktı. O şeref yoksunu sevgilisi olan arkadaşına utanmadan cluba gitmeyi teklif etmiş kaç kez benimki reddetmiş. Yetmemiş eski sevgilisine numarasını verip arattırmış. Böyleleri pisliğini herkese bulaştırır. Sonunda ne oldu derseniz, zafer benim tabiki. :) Bana biz kaç yıllık dostuz sen sonradan geldin elimden aldın cart curt diyen o geri*zekalıya demiştim bir gün herkesin kendi ailesi olacak aileler arkadaştan önce gelir diye inanmamıştı. Sonra o vakit geldi ve ooooooohhhhhh bitti arkadaşlıkları. Kına yakacak kadar mutlu oldum ne yalan söyleyeyim. Başka hiç arkadaşı olmadığı için sevgilime yapışan o kene, iş buldu ortam yaptı sattı direkt bana kafa tuttuğu sözde dostunu, aramalarına bile dönmedi. Yaaaa bu işler böyle işte. ;)
@Lütfetmedinizefenim Senin o bir kız dediğin ilerde çocuğunun annesi olacak ama beynine so*k. Öyle alelade her sevgili yaptığında arkadaşının satması olayını konuşmuyoruz. Ben herkes değilim ama sen herkessin o belli.
Ayrıca senin o övdüğün arkadaşı kendisi sattı be benimkisi satmadı ki. Her gün yakasına yapışmış vaziyetteydi çünkü başka hiç arkadaşı yoktu. Ona sarıyordu full. Bi işe girdi hemen iş yerinden arkadaşlar edindi o dostum dostum diye bana kafa tuttuğu sevgilisinden ayrımaya çalıştığı adamı kendisi sattı. Benimkinin aramasına bile dönmemiş, ne arıyor ne soruyor her gün yazan adam. Koruduğun adama bak önce hadi naş.
Istediği kadar çapkın olabilir. Kendimi tehlikede hissetmiyorum başka erkekler konusunda. Eşimin de bana sadık olduğunu biliyorum. Sonuç olarak umurumda olmaz.
Çapkın arkadaş çok etkili olsaydı eşimin benimle evlenmesini engellemeye çalışması etkili olurdu. Eşim buna rağmen benimle evlenmisse demek ki arkadaşından o kadar da etkilenmiyor. Belki o çapkın arkadaş eşimin benimle olan mutluluğuna özenip kızların peşinden koşmanın sonunun olmadığını farkedip evlenmeyi düşünebilir. Bir de böyle bak.
Arkadaş denilen şey senin yansımandr Benim arkadaşlarm bile benim kaliteme uygun olmalı beni temsil etmeli Çapkın dengesiz küfürbaz hovarda vb bu tipler ne benm ne de eşimin ayarında kişiler olamaz
Ben kendimi ve evleneceğim erkeği şimdiden sonsuza Allah'a emanet ettim amin. Allah herkese niyetine göre versin. Allah hepsinin hakkından gelir. İçim rahat..
Eşimin çocukluk arkadaşı çok çapkındı ve gereken cevapları benden alıyordu. Eşime güvendim ve o arkadaşı tehtid olarak görmedim. Kocamın gözü benden başkasını görmedi hiç görmez
Eşime karşı güvenim tam olması sonucunda bence geriye çok fazla sorun kalmıyor sadece eşimle olan zamanımı benden çalmasınlar gerisi o ve arkadaşlarının arasında.
Kemali'm yapmaz diye diye. İtiraf etti Kemal' i biricik Mesudesine aslinda her seyi kendinin yaptigini. Eşjm bile olsa belki bi gun takilirken erkek erkege cakır keyif olacaklar ve sonra capkinlar hadi hadi yenge de yok sunu yapalim bunu yapalim diyecekler ve adam o kafayla onlara uyacak. Arkadaşlarina karismak istemem ama kendi endişemden bahderim ona. Kendisi dikkat etsin artik.