Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelirmiAşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil!
Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir mi?
Gerçek aşk Allah aşkıdır. Gerçek aşık ise Allah aşkı ile yanandır. Üstada sormuşlar; Aşk ile sevda arasındaki fark nedir? Üstad cevap vermiş; Aşk hevesin geçene kadar, sevda nefesin yetene kadar.
Aşk bir milat demektir. Şayet aşktan önce ve aşktan sonra aynı insan olarak kalmışsak, yeterince sevmemişiz demektir. Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir.
Gercek bir Aşk herkese nasip olmaz cunku butun icten hesaplara karsiliklara sasalara uzaktir. cunku oyle bir atestir ki küle de donsen muhafaza etmen gerekir yakarda mutluluk da verir.
Bu konuda fazla sabırlıyım sanırım. Hesabında değilim tek beklentim bir ömür sevmekten korkmayacağım kalbin karşıma çıkması. Aşk beni bulmaya gelir mi? Gelirse iyi olur bilmiyorum.
Ben kaybedenlerdenim adadım ama kişi yanlışmış yanlış kişiye aşık oldum onu hala seviyorum ama o beni sevmiyo ölü gibiyim yaşadığımı hissetmiyorum bazı şeyleri zorunda olduğum için yapıyorum istediğimden değil
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir mi?
En İyi Cevaplar