Her insanın kendine has özellikleri var diye düşünüyorum. Kimse kimseden üstün değil aslında. Sadece arada ki fark bakımsızlık ve çilveli hareketler. Çilveli size görünen güzeli erkekler geçici olarak ister. Çok güzel (bakımlı) kızların diğer kızlar kadar zeki olduğunu da görmedim. O yüzden birbirinizi kıskanmaya gerek yok. Herkes dilediği gibi yaşasın. Eğer şu kızın etrafında çok erkek var diye kıskanıyorsanız. Onun gibi sizde seksi giyinin, onun gibi çilveli olun sizinde ilgilenen birçok erkek arkadaşınız olsun. Zor bir şey değil. Ama doğru mu değil mi o ayrı bir konu tartışılmalı.
Şimdiye dek hiç bir kız arkadaşımı kıskanmadım. Bir takım yönlerini takdir ettiğim veya imrendiğim insanlar oldu tabii ki. Fakat imrenmek, kıskanmakla aynı şey değil. Kıskançlık art niyet içerir ve içi fesat insanların işidir.
Ben de böyle bir kıskançlık mekanizması olmadığı için, ''bu kız neden beni kıskanmıyor'' diye çıldıranlar oldu. Bir noktadan sonra, sen kıskanmıyorsun iplemiyorsun ya, senden daha iyi olsa bile.. karşı taraf buna uyuz olup seni kıskanmaya başlıyor. Çok ilginç bir psikoloji.
Yaşamam herkese göre görecelik farklı lise zamanı en yakın arkadaşım ince belli sarı uzun saçlı uzun güzel bir kızken ben 160 boyunda 76 kilo paspal bir kızdım ama gayet anlaşıyorduk. Şuanda da orta güzellikteyim kendimden güzel arkadaşlarım oldu yine yaşamadım ergen kompleksi gibi geliyor bana elbet birilerine göre birileri daha güzeldir dünyanın kuralı bu
Cok yakin arkadas grubum var 6 kiziz. Aramizda kiskanclik olmaz hem kendimize hem de birbirimize guveniriz. hepsi de bana cekici oldugumu aramizda en cok dikkat cekenin oldugunu soylerler bunun uzerine guler geceriz. Yeri geldiginde kendimle dalga da gecerim overim de. Mesele kisinin kendisinde bitiyor. oyle degil ise en yakin arkadasi sorgulamak gerekir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Valla benimkiler beni cok kiskaniyor. Hata baskasindan duydum ki beni ozellikle cagirmamislar bir yere gidince yoksa erkekler sadece benimkle ilgilenir vs. Daha cok olaylar oldu simdi hepsini yazamam. Onlari anliyorum ama bende bu yuzden kadinlara guvenemiyorum ve uzak duruyorum.
çoğunluk hayır yazmış :) hadi ordan sizi gidi gulu gulucular. kıskançlığın en büyük sebebi zaten karşıdakinin senden daha iyi olduğunu düşünmek. seviye olarak kendinden düşük ve kabiliyetsizse korkmaya kıskanmaya gerek yoktur
Çok şükür olabilemez ki:) Yani kendime her açıdan güvenirim zaten bu yüzden dikkat çeken, güzel bir tip bile olsa yanımdaki onun beğeneni ayrı benim beğenenim ayrı olacaktır. Bunun için komplekse girmeye yok. -Gecen bol olsun.-
Benim istemediğim bir fotoğrafı hiç bir arkadaşım benden izinsiz atamaz. Beğenmezsem fotoğrafı direk derim ki ben beğenmedim ya beni kes ya da atma fotoğrafı 😄
herkesin kendine has bir güzelliği bir rayihasi olduğunu düşünüyorum. kiminin bedeni, kiminin yüzü, kiminin zekası, kiminin kalbi güzeldir. maşallah der geçerim öylesi komplekslere gerek yok.
neden kıskanasın ki. allah bir yerden alır bir yerden verir nice güzeller elleri saçlarında nice delikanlılar şu alem ortasında akıllı bir yanıta akılsız kalır.😊
kendimi yeterimce sxy ve cekici buldugum. icin hic oyle kisksmcligm olmadi zaten italyan kadinlarini begeniyrm. he cok cekcii bir italysn kizni kisksnirm kisksnsam ancak
kızlarımızında Maşallah çoğu birer Adriana Lima'ymış (: benim için daha iyi , kızlar zaten genelde herkez salça olmasın diye çok yakışıklı erkek istemiyor.
En İyi Cevaplar