Size de "Sen Güçlüsün" Diyerek Kaldıramayacağınız Şeyleri Yüklediler Mi?

Dünyanın en berbat durumlarından biridir. Ya yükleyen kişiye güçlü gibi görünüp altında ezilmeyi kabulleneceksin. Ya yardım etmesini umarak kendini tüketeceksin.
Ve sonunda altında ezildiğinizde kimse size canınızın ne kadar acıdığını sormak için orda olmayacak. Kimse size ne kadar yük bindirdiğinin farkında olmayacak.
Kimse bu yükün altına girmek istemeyecek.
Ve hiçbir zaman taşıyabileceğinden ağırdı demeyecekler. Siz artık onların gözünde "benim için bunları taşıyamadı" denilen birisi olacaksınız. Çünkü ne acınızı, ne de onu kaldırmayı ne kadar çok istediğinizi umursayacaklar. Yorgun olmanız da yaralı olmanız da kimsenin umrunda değil. Yeniden ayağa kalkmalı ve hayata devam etmek zorundasınızdır.
Peki ya bu sever bu yük sizi kalbinizden yaralamışsa? Tekrar kalkmayı tercih eder misiniz?
Ben elimden tutup kaldırmasını istediğim kişi yoksa kalkmak istemiyorum. Elinizde avucunuzda bir şey yoksa bir süre sonra düştüğünüz yerden kalkmamak en mantıklısı geliyor.
Size de
ÇÜNKÜ SEN GÜÇLÜSÜN. SEN BEN DEĞİLSİN.
Evet ben sen değilim. Çünkü ben vazgeçmeyeceğim. Ağlasam da kahrolsam da görsen de görmesen de her günümde sen olacaksın. Sen varken nasılsa öyle devam edeceğim. Sevdiğini bekleyen yaşlı teyzelerden olup huzurevine düşsem de son anıma kadar seni bekleyeceğim.

#Edyline
#ıhateu
#beklediğim
#unutmadığım
Size de "Sen Güçlüsün" Diyerek Kaldıramayacağınız Şeyleri Yüklediler Mi?