#smellsmoke

Merhaba.
Her düştüğüm de silkelenerek yeniden kalkmayı öğrendim ne olursa olsun umudumu yitirmedim, karamsar olmadım dik durarak mücadele etmeye devam ettim niyetimi temiz tutmaya gayret ettim, sabrımı korumaya özen gösterdim zor durumlar da, çaresiz hissetmedim her gecenin bir sabahı olduğunu unutmadım çaba harcayarak emek vererek, ilerledim hayat denen bu yolda yürürken şunun bilincinde oldum, daima güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar önemli olan insanın kendine sımsıkı sarılması, ve bu hayatta herkes kendi kalbinin ekmeğini yer bunu sık sık hatırlayarak yaşam sürdüm, sürüyorum şimdi ise usulca sessizce kaldığım yerden devam ediyorum, doğru olursak dürüst olursak kazanırız o zaman başarıya ulaşır hayallerimi gerçekleştirebiliriz, karakteri menfaatlerine göre şekillenen insanlar her zaman kaybeder kaybetmeye mahkum olur hep, kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Üzülme der Mevlana ve devam eder;
Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine
teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için...
Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için...
Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..
Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için...
Göstermediğim kadar güçlüyüm. İnsanlara ben güçlüyüm imajı sergilemem çünkü insanların bana verebileceği bir şey yok kendimi onlara göstermeyi bir gereklilik olarak görmem.
Gerçekte bana ait bir çok şeyi çevremdeki insanlar bilmez bu konulardan biriside güçtür.
Misal biri bana bulaşıyor diyelim bana bela olucak görebiliyorum fiziki müdahaleyi en son planda tutarım ilk planım bir tiyatro sahnesi kurup o adamın nasıl kendi kendini bitirdiğini izlemek olur ve şöyle diyim hayatım boyunca hiçbir zaman fiziki şiddete başvurmak zorunda kalmadım birinci planım 8 kişi üzerinde başarı ile kendisini gösterdi.
Ama direkt insan bitirme odaklı değilim mesela benimle problem gütmeye çalışan kişiye nezaketen bir hediye alırım aramızda nefret yerine sevgi ve hoşgörü olsun diye bu gibi bazı atılımlarım olur adam düşmanlığa devam ederse benden günah gitti derim.
Acılarımı taşımakta başarılıyım sanırım 13 yıldır evden çıkmama engel olan bir hastalık yaşadım geçen ay iyileştim. Kendime ötenazi yaptırmanın kıyısına kadar geldim ama yaptırmadım dayanabildim. Bu sanırım güçlü olduğumu gösteriyor okuyanlar karar versin.
Daha sayacak çok şey var da şimdilik bukadar yeter
Fenomenliginiz hayırlı olsun umarım güzel konularla güzide sitemize bilgi ve birikimlerinizi hepimize aktarır bizde bunlardan feyiz alırız. sorunuza gelince Tahmin edilenden daha fazla güçlüyüm hemde. özellikle kendini zeka olarak üstün görenlere karşı çok güzel salağa yatar o kişilerin aklı sıra beni canım yerine koyduklarını zennetmelerini sağlarım ve zevkle o kişilerin saçma sapan oyunlarını seyrederim oyun bozma konusunda üzerime yoktur mesela hee birde bende hersey delilli ispatlıdır hakkımda dedikodu çıkaranlara çat çat çat önüne delilleriyle önüne koyarım son çare bu kişiler ugrasamayip engellerler ama yapacak bir şey yok vasat insanlar kapasiteleri o kadar yapacak bir şey yok @.@ iyi günler
Tebrik ederim. Her insanın güçlü ve zayıf yönleri vardır. Hayatta güçlü kalmak ve demek ettirmek bı hayli zordur. Hayatın belirli noktasında zayıflarız. Her zaman mutlak güç ve zayıflık içinde olmayız. Değişkenlik gösterir ve yaşayış tarzları, sosyal çevre artı aile ile şekillenir. Güç benim için çok farklı bir boyutta olduğu için yeterince güçlü değilim. Koyduğum güç skalası çok üst piramit tepesi olduğu için o noktaya gelmediğim sürece en iyi beni ortaya çıkartmış olmuyorum. Ne güçlü ne güçsüzüm tam olarak ortasında bir yerlerdeyim.
Teşekkür ederim prester 😊🙏
Rica ederim günaydın 😊
Günaydınlar, mutlu hafta sonları.. 😊✌
Cümleten 🥳
Cevap
58Cevap
Tebrikler öncelikle 🎈
Göründüğüm kadar güçlü olduğum yerlerde var. Hiç sanmadığım yerlerde kendimi yerden toplamışlığım da.
Çok teşekkür ederim. 🤗🌼
Tebrikler ♥️
Gösterdiğim kadar güçlüyüm.
Olmadığım biri gibi görünmeye çalışmadım hiçbir zaman.
Neyse o.
Teşekkür ederim.. 😊💞✌
Bazen güçlü görünmekten yoruluyorum. Ama gösterdiğim kadar güçlü değilim.
Çünkü istemiyorum güçsüz yanlarımın görünmesini.
Bu yüzden elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum.
Ne kadar güçlü görünmeye çalışsamda kendi içimde yorgun düşmüş çocuk bir tarafım oluyor. En çok yoranı da sürekli güçlü görünmeye çalışmak...
Selam gadası 🙃
Hakettiğin birşeyi aldın sevinme sırası sana geldi. Her insan aslında görüldüğü kadar güçlü değildir. Çünkü her insanın kendi içinde birşeylerle hep savaşı olur.
#gadası
Kendimi güçlü göstermek gibi bir derdim hiç olmadı. Aslında güçlü de değilim. Üzülmekten korktuğum ve sonrasında bana kendimi kötü hissettirecek kişi ve kişilerden en başta uzak durmaya çalışırım hatta. Çabuk kırılan biriyim, alışmaktan korkarım... sonrasında olan enkazları yaşamaktansa hep başından kestirip atarım her şeyi ve herkesi. Kendimi tanıdığım için yaparım bunu. Olmadığımdan farklı göstermeye de çalışmam. Değilim çünkü. Bazen insan hisseder ya hani karşısındaki kişi sonrasına kendisine kötü hisler hissettirip duygusal çöküşler yaşatır diye. Öyle işte. İçimin ısınmadığı şeylerden uzak dururum.
Tam tersine zayıf görünürüm. Onlar bilmezler tahmin edemezler küçük oyunlarla gelmeye çalışırlar. Karşılarına bir dağ olur çıkarım. Beni kıracak gücümü sarsacak tek şey var oda çok değer verdiğim yerde değerimin çiğnenmesidir. Bunuda ancak bir defa yapabilirler. 👒
Merhaba. 😊
Dışarıdan güçlü görünmeye çalışıyorum ama ne kadar başarılıyım, bilmiyorum. Bu güçlü görünmeye çalışan kişinin yani benim, çok güçsüz bir yapım var. Çok kırılgan, her şeyi kafaya takıp her şeye üzülen, çok alıngan bir yapı. Bunu dışa yansıtmamaya çalışıyorum. Umarım başarabiliyorumdur. Bu konuştuklarımız aramızda kalsın.😉🤪
İyi geceler. 🌼
Hiç güçlü değilimdir fakat bunu olabildiğince dışa yansıtmamaya çalışıyorum çünkü insanlar zayıflıklarını görünce o yerlerinden vurmaya çalışıyorlar ve bu fırsatı kimseye tanımak istemiyorum.
Hayırlı olsun sayın fenom 😂
Ne kadar güçlü görünüyorum bilmiyorum. Ama güçlü görünmek gibi bir çabam yok. O yüzden ne görünüyorsam oyum. Zayıf gören için zayıf, güçlü gören için güçlü 🤷♀️
Teşekkürler perla ✌😊
Gücümü pek gösteren birisi değilim. Duygusal olarak ise zaten aşk insanı olduğumdan böyle şeyler düşünmem. Olduğum gibiyim ne eksik ne fazla.
Evet güçlü bir kadınım. Cocuksuluk zayıflık kirginlik yok oluşucak bi lüksüm yok yapicak çok şey var devam. Bu arada tebrikler ✌️
Teşekkürler.. :)
Birkaç gündür sitede olmadığım için fenomenligini şimdi gördüm, tebrik ederim.
Evet, kişilik olarak gerçekten çok güçlü biriyim
Henüz çok yeni zaten :D daha bugün oldum ya çiçeği burnunda fenomenim aahha :D
😄 Teşekkür ederim..
Tam olarak gösterdiğim kadar güçlüyüm sanırım. Eksik ya da fazla değil… Çünkü ben güçsüzlüklerimi de göstermekten çekinmiyorum. Zayıflıklarını saklayıp, sadece dik duruşlarını sergileyen bir tip değilim.
görünüşümde dünya yansa umrunda olmayan işi gücü geyik olan biri gibi görünürken içimdeki firtinalari bastiramiyorum artık hani içerde olduğu iddia edilen çocuk varsa bende o halen bir bebek hiçbir derdini anlatamayan ve cozemeyen
Olsak da olmasak da öyle göstermeye mecburuz. Çünkü ben şunu tecrübe ettim, tüm acılara karşı güçlü durmak acıların kendisi kadar güçlendiriyor insanı.
- Evet, güçlüyüm: Gösterdiğimden çok daha güçlüyüm. Başkalarının düşüncelerini yönlendirmek için ayda yılda bir de olsa kendimi acındırırım. Ne de olsa "sigma" kişiliğim😈 Bir yerden yolunu buluyor.
- Gerçekten göründüğü kadar güçlü olanlardanım.
Karşımdaki kişiye göre değişir. Yelkenlerimi indirebilir , teslim de olabilirim, kafasını da kırabilirim. Ben değil bunu karşımdaki insan belirler.
1 adım atana 2 adım gelirim kısacası :)
Güçlü insan güçlü oldugunu ön plana çıkarmayan insandir benim gözümde. Bir de o güçlü insanın sevdiği karşısında, sevdiğini mutlu edebilmek için şekilden şekile girdiği sebekliklerini düşünsene.
Hayır güçlü değilim yaşadığım yer çok küçük bir ilçe. Doğma büyüme aynı yerdeyim hiç çevrem yok yalnız tek başımayım. Yaş 23 dönüp arkama baktigim zaman hiç bir başarı yok 23 sene bomboş geçmiş
Hayır daha güçlüyüm şaşırtıcı ama gerçek, kendimi hep zayıf göstermeye çalışıyorum uyanıklık biraz aglamak kolay yol. Ama içim acımaz
Fenomenliğin hayırlı olsun, uzun soluklu olsun.
Evet göründüğüm veya gösterdiğim kadar güçlüyüm. Ruhen, kalben ve fiziken
Kendim için güçlü olmak zorundayım. Bunu bir başkasinin anlamasi ya da anlamaması zerrece umrumda değil.
Gücümü pek gösterdiğimi düşünmüyorum, ama aksine sanıldığı kadar zayıf biri değilim.
Her zaman değil. Her konuda aynı güçte kalamıyorum.
İçimde cılız ve yorgun düşmüş bir çocuk var, dev ve cüce.
Dışarıdan bakan herkes sen çöm güçlü bir kadınsın der ama aslında hiç öyle birisi değilim
Gösterdiğim başka içimde yaşadığım çok başka ruhum yoruldu
gösterdiğim kadar değil gösteremediğim kadar güçlüyüm
Duvar gibi yıkılmam derim ama uflesen bir tüy gibiyim böyle tanımlıyorum kendimi ve artık sanırım yoruldum yoo kırılmadım ki derken aslında paramparça olduğumu gizelemekten veya neye kırıldığımı anlatırken daha çok ağlıyorum bu huydan nefret ediyorum asamiyorum koskoca kadın oldum hala sinirlenince kırılınca gözlerimin dolmasını aşamadım
Karakterim güçlü olabilir ama. Bazen olmadığımı düşünüyorum. İçim hep kirilgan
Ne önemi varki ben onlar için beni tanıdıkları kadarım
Güçlü görünüp içte kırılgan olanlardanım maalesef öyle olunca da daha çok kırılıyorsun 😅
Tebrik ederim :). Fakat sen zaten fenomen değil miydin yaw 😅
Gösterebildiğimi zannetmiyorum ama insanların sandığından daha güçlüyüm.
Güçlüyüm ama benimde kırılgan olduğum zamanlar oluyor
Evet fiziken, ruhen ve aklen güçlü olduğumu düşünüyorum.
Hayat şartları güçlü olmanı zorlar ve kararların da o denli kararlı ve emin adımlar attığında ve bazı konularda da cesaret gösterdiğinde karşı tarafa çok güçlü bir izlenim oluşturuyor insan ister istemez. Sorsan o kişiye içinde ne fırtınalar kopuyordur belki ama şunu çoğu kez gözlemledim ki insanların ister istemez insanlara yakistirdigi etiket bir sekilde üzerine yapışıyor ve öyle de davranıyor olabilir.
"Neyden korktuğumu öğrendiğin gün senden korkarım yeğen."
-Dayı
Dışarıdan daha güçlü görünmeye çalıştığım doğrudur.
Zirveye çıkmak zordur,
Zirvede kalmak dahada zordur.
Bol şanslar.
Guclu gorunmekten biktim artik ama atamiyorum bunu uzerimden
Dışardan soğuk umursamayan hatta egolu gibi duruyorum ama aslında tam tersi
“Uzun zamandır güçlüymüş gibi göstermeye çalıştığım bu ruhsuz bedene biri sarılsa, saatlerce ağlayacağım.”
Aslında incecik bir dal gibiyim ama dışarıdan kocaman bir ağaç görüyorlar 🥲
Hiç bı zaman gucsuz birisi olmadım ve gucsuz kisilerlede bır bagım olamaz hayatta referans aldığım seylerde gucsuz olmak yok
Bazen bazı olaylarda çok güçlüyüm bazen dayanamadığım oluyor
Disarda arslan icerde fare yavrusuyum😌kimseye belli etmem
Töbe töbe fesat mı anlıyım kim ne zaman görsü kimseye göstersiğimi hatırlamıyorum bugün 😅😂😅🤣
değilim ama zayıf yanlarımı gösterip kimseye koz vermek istemiyorum
Korkuları olan bir insan güçlü sayılamaz. Benim de korkularım var. Bunları aşmadan güçlü olamam.
Çok fazla güçlüyüm kimse yokamaz Allah’ın izni ile 💪🏻
Göründüğümden daha güçlüyüm aslında
Hayır aslında zayıfım baya karakter olarak
İçimde cok kırılmışlık var
Enerjim tükendi sadece.
Göründüğünden daha güçlü olanlardanım 💫
Sence neden hala yaşıyorum..!
Güçlü görünüyorumuyum ki?
Güç gösterisi yapmam mütevaziyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?