Bencede birçok şey denir ve günümüzde sende anlamışsın anladığım kadarıyla çokcada mevcut zaten ama burda insanda kendisini bilecek sevgilisi varken belli bir seviyede o ayarı sağlayacak kendisine yavşayanı ya da buna çalışanı anlayacak önlemini alacak elinden geldiğince müsade etmeyecek bunlarda önmeli konular cinsiyet farketmez kız olsun erkek olsun bunun bilincinde olmalı. Diğer türlü zaten diyeceksinki hırsızın hiçmi suçu yok onlar zaten karakterini belli ediyor diyecek çok söz var.. Son olarak bir konu daha sevgilisi olsun ya da olmasın bir insana yavşama rahatsızlık verme hoş şeyler değil, özellikle bu sitedeki hemcinslerimede söylüyorum yapmayın arkadaşlar yapmayın afedersin mesajı açık kızlara bu boyut nasıl sence nasıl olmalı gibi onlarca mesaj geliyor sonra kızların mesaj kutusu niye kapalı olucak tabi neyse çok uzadı konu dediğin gibi herşey denir :)
Sevgilisi olan kişiye yavşayan kişi denir, iyi olan kazansın denir, eğer dost veya arkadaşlarsa oyun çocuğu denir (ihanet var), sen miydin sevgilimi çalan denir vb.
Sonuçta olgun kimseler, sevgilisi var diye, aslında onunla sevgilisinden daha iyi anlaşacağını düşünen bir birey neden bu fırsatı kaçırsın ki? Zaten erkek/kız senin için ona hayır derse bu sadakatta bir kaç tık daha öne geçmesi demek, senden vazgeçerse ki en doğal hakkı, zaten hiç senin olmamıştır. Ama biz geleneksel olatak sevgilimize sarkan erkeğin ağzına s#çarız, genlerimiz bunu emreder 😏
Gelenekle bir alakası yok. Bunu yapan insanlar aile terbiyesi almamış, edebi be şerefi olmayan , kalitesiz insanlardır. Sevgilisi olan bir kişiye yan gözle bakmak kattiyen namussuzluktur. Bunun böyle olmadığını düşünen ve "normal" olduğunu düşünen biriside modern cahillerimizden birirdir. Kendini medeni ve modern sanan ama canım ve ahlaki duyguları olmayan biri.
Öyle birşey derse zaten kendide o yavşayan tip ile kategoriye girer, eğer karşı tarafın niyetini fark edip kabul etdiyse. Ben sadece burda yavşayan tiplerde suç görmüyorum karşı taraftada olabilir elbet ama bu sorumda sadece böyle bir eğlemde bulunan tiplerden bahsetdim.
@frgg544g5 mahluk senin gibi bilmeden anlamadan dinlemeden cevap verenlerdir bahane ararsa insan her zaman kendini hakli gorur bana yavsadilar da bir bahanedir bak oraya kadini da erkegide bunu cok basit bir sekilde engelleyebilir yazmisim neyseki sizin gibilerde varda mahluk kelimesi bile odul gibi bazen.
En İyi Cevaplar