Kız arkadaşım ile 4 yıla yakın beraberdik , mutlu güzel zamanlarımızda geçti … memnuniyetsiz tavırları yüzünden ne yapacağımı bilemedim … onu çok sevdim … il dışında olmasına rağmen bir ayda iki defa buluşurduk … kalbimi kıran doğum günü hediyesini iki sene üst üste beğenmeyip hakaret derecesine varan konuşmaları … evlenme teklifinde güllerin sayısına takılıp cimrilik ile suçlaması … asagılaması bağırıp çağırması … ne kırıcı … bir hafta sevgi versin iyi yaklaşsın , ilgi göstersin ertesi hafta soguk veya tartışma anını hemen ayrılık tehdidine çevirmesi defalarca yapması bende bardağı taşıran son damla oldu … ona ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemez oldum kızar mı ne tepki verir diye …
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka geçmiş olsun seni sevdiğini düşünmüyorum, seven insan bir kuru ekmeğe bile mutlu olur sevmeyen kavga için her türlü bahane bulur
Bu kadar yıl rol mu yaptı bana … en çok beni sev , hayatında bir tek ben olacağım diyen kız … nişan aşamasına geldik bana diyor ki : beni mutlu etmek için ne yaptın? Dedim seni sevdim en güzeli bu … dedi ki : git sevgini başkasına göster hersey sevgi değil … orada yıkıldım … yüzükler alındı kardesım tarih yüzünden tartışma çıktı demediğini bırakmadı niye sadece set e yönelmişim köstekler den ona bahsetmemişim … tartışma sonrası bi de konuştuk demez mi “ barışma için çaba göstermiyorsun “ dedim tek taraflı olmaz … ne istediğini bilmeyen bir insan … mahvetti beni …
Abi senin mesleğin ve o bayanın mesleğini sorabilir miyim
Kardesım o çalışmıyor bende kamu da çalışıyorum
Abi bu son dönemde kızlar makam mevki statü için resmen kuzu postu giyen kurt gibiler ben de son sınıf tıp öğrencisiyim çok ilgi gösteriyorlar ben yüz vermiyorum ama sene gene de şansın varsa al konuş ailene danış çünkü evlensen de mutlu olamazsın sonra sana yazık olur ,. Kadınlar kafalarında hep ikinci plan vardır ama bu sana direk hakaret etmiş iyi düşün sağlam adım at sen kamudasin diye seni seviyor ayağı yapıyor olabilir
Kardesım rabbim yolunu açık etsin öncelikle, bu kızın öfke patlamaları var ağzından çıkanı kulağı duymuyor , iyi iken iyi sinir zamanı can yakıcı düşün iki kardeşi ile kavgalı ikisi de evden ayrı yaşıyorlar , yeri geldi komşuları ile de sorun yaşadı , en yakın arkadaşı ile de tartıştı bi tatile gitti geldi sebebi ; arkadaşı orada onunla çok ilgilenmemiş , yakıt parasını az vermiş ve yiyecek ler.. bilinç altında hem maddiyat var ve sürekli kıyaslama … nişan aşamasına gelmişiz yüzükler alındı o bütün hazırlıkları yaptı , bi tarih yüzünden demediğini bırakmadı … halam ın takacağı nı ben ona niye anlatmamışım buna takılmış , ya sana o aksam zaten takılacak , ben niye set lere yönelmişim diğer köstekler İ anlatmamışım … sırf su kızı çok sevdim sahiplendim ama sevgime bile inanmadı …
Abi peki kültürlerler nasıl nerelisiniz mesela , görünüşe göre toksik bir insan yani etrafına zarar veren bencil bir tip , çok dikkatli hareket et ailenle konuş evlenince seni zor durumda bırakabilir
Canım kardesım onda Balkan kökenliği var , aslında bende de var ama herseyden önce saygı … ya bana bir doğum günü yaptı iki sene üst üste pasta ve hediye İnan yetti düşünmesi dahi yeter , ama ben Ona yaptım aynısını bu yıl bana diyor ki “ o kazağı kim aldı “ dedim ben aldım “ bula bula onu mu aldın “ ben senin okul arkadaşın mıyım “ dedi oysa ta il dışına gittim ona sürpriz yapmak için … gecen sene de çikolata gönderdim kargo da kutu kırılmış , güller e laf söyledi cıldırdı resmen … neden aynı firmadan göndermişim diye … yazıktır gunahtır …
Bu kadar memuniyetsiz , negatif insan olamaz.. annem in dikkatini cekmiş tanışmaya gittik ailece dedi ki ; annesi hiç konuşmadı konuşmaya başlamadan önce dahi onun yüzüne bakıyordu diye , bezdirmiş kadını da dedi … ta bak kaç zaman önce..
Abi sen bir kere daha al karşına konuş ben Balkan göçmenlerini iyi tanıyorum kızları egoludur sen iyi bir dille konus olmadı yoluna bak sana zarar duygularına gem vur yoksa başını yakar
Gerek yok kardesım daha bugünden böyle yapan insan evlenince neler yapmaz , yaşı 32 daha değişmez o … seninde aklında olsun kardesım olumsuz sinyal 1-2 defa alınca İnan zorlama değişmez huy , mutsuz ederler insanı … annem aramış konuşmuş sana geleceğiz oturalım konuşalım demiş bana diyor ki annen beni öylesine aramıs “bu işi olduralım “ gibisinden diye bakmadı annem e dedim sinirledi kadın onu da çok sevmişti ama yok bu insan ne istediğini bilmiyor ve saygıdan yoksun …
Hayırlı gecelerin olsun 🙏kendine çok iyi bak
Zamana bırak az abi aklı başına gelirse gelir ben aşık olduğum insanı kaybettim sevgi nedir çok iyi biliyorum
Eyvallah sağolasın hayırlı geceler
Aynen öyle kardesım.. ama asagılama , hakaret etmek olmuyor işte … kendi mağduru oynuyor ama söyledikleri? Nişan a gelmişsin “ önüme biri çıkarsa değerlendireceğim “ demek ne ağır ne kalp kırıcı … yediğim içtiğin evine gidip geldiğin insan bunu söylemesi ne acı … oysa onu seviyor ve iyi mutlu olmasını istiyorsun ama o sana bu kelimeyi kullanıyor … yıkılıyorsun …
Abi o seni sevmiyor boş ver
Onun, sevgilim canım demesi sevgi gösterileri… içi boşmuş … günaydın kardesım
Aynen öyle içi hep boştur bana çok denk geliyor
seni zerre sevmeyen tam bir gold diggerla birliktesin, hemen birak
O kadar bana hediye aldı beğenmesem bile teşekkür ettim, düşünmesi yeter di dedim ama ben Ona aldıklarıma laflar etti … beğendiklerini iste yeri geldi sosyal medya da paylaşıyordu …
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!