Yakın arkadaşınız sizi nasıl affeder?

En yakın arkadaşımla ufak bir konuyu baya büyüttük daha doğrusu o büyüttü bana bir daha söyleme yoksa küserim dediği konuyu soylemeyip bir şey yok dediğim için onu tersledigimi düşündü anlatmak istemiyorum desen anlardım dedi bilemiyorum aslında haklı gibi ama ben sadece kusmesin diye oyle demistim anlatmak istememekten degil.. ne oldu yine kustu.. ne yapacagimi bilemez hale geldim cok pişman oldum onu çok seviyordum 2 ayı geçkin bir süredir küsüz asla affetmicem diyordu.. en cok da ayni arkadaş grubunda olduğumuz için yüzünü görüp de konuşamamak koyuyor.. kaç kere özür diledim açıkladım uzgunlugumu ama affedecegi yok gibi.. kollarıma façalar çektim onu bile söylemek zorunda kaldım halimi anlaması için ama yok.. gerçekten cok önemli.. ne yapacagimi bilemediğim icin size danisiyorum.. sizce ne yapmalıyım beni affetmesi için? Hediye mi almalıyım? İntihar girişiminde mi bulunmalıyım? Okulumu mu değiştirmeliyim? Ne yapabilirim? Lütfen bana yardımcı olacak cevaplar vermeyi çok gormeyin bu benim için gerçekten cok önemli bir sorun.. Şimdiden teşekkürler
Yakın arkadaşınız sizi nasıl affeder?