Aşırı güzel bir kız var ona mesaj atıcam ama ilk mesajın benim kadar özel ve değerli olması lazım😏 Evet soru yukarıdaydı?

merhaba o fotoğrafınızın manzarası çok güzel acaba neresi bir gezip görmek isterim tabii zahmet olmazsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
hiç ilk mesajı atmamaktan bu saçmalık😳
Borcunu ne zaman vericeksin de merak eder :d
Cevap
3Cevap
Dün seni rüyamda gördüm diye mesaj at bassın direk engeli
Biliyorum baya komiğim
Değişir bu. Yani kızla hiç konuşmuşluğunuz var mı? Ya da arkadaş mısınız?
merhaba selam napion tanışalım gibi msjlara cvp vermiyorm daha doğrusu cvp verdiğim çok nadir Keloğlanla yazışıyorm sadece oda yazarsa 😄😄
Herhangi bir görüş de zaten fikirler düşünceler benzeyince ister istemez özelde de konu üzerinden yazışılir ve devam edilir tanisilir arkadaş
Selam vermek sünnet, almak farzdır.
Selamun aleyküm
Yazarsa cevap veririm gjajdja
Herkesten farklı çekici merak edici ve bir o kadar da cevap vermeye iten bir mesaj olursa neden olmasın
Kız seni tanıyorsa zaten cevap verir ama o kzı ben olsaydım önce profil fotoğrafına bakardım bu yüzden bir merhba yeterli bence :)
Selamünaleyküm yazarsan cevap verir. vermezse eğer onun ayıbıdır.
@Cobask bana selamünaleykümdiye bir mesaj gelirse sadece aleyküm selam derim bide mesaj atmasını istemem 😊sadece cevap vermesini istediğiniz için bunü söyledim yoksa kimse mesajı devam ettirmek istemez kolay kolay...
Selamünaleyküm yazarsa aleykümselam derim. Konu kapanır
Pardon hanımefendi bir şey sorabilir miyim? adslaskdala merak
Aşırı güzel olduğun için senle tanışmak istiyorum de
İyi geceler yazarsan kesin karşılık gelir. Iyi geceler mesajı kutsaldır.. geceyi bekle.
@334433 -cı değilim.
@334433 nezaket sahibi bir insansa cevap verir. Değilse zaten boşvermeli..
@334433 her neyse siz haklısınız tamam.👍✋
@334433 ben ne kadar anlatsamda beni anlamadığınızı anladığım an anlatmaktan vazgeçtim istesem yola getiririm, gelmem. Hoşça kalın...✋😗
merhaba . selam. tanisalim minin disinda biseyler yaz. yaratici olun biraz ;)
selam merhaba bişey sorcaktımda gibi mesajlar tanımadığın birinden gelince itici geliyor açıkcası ama ne zamandır seni takip ediyorum reelde gördüysen senle karşılaşıyorum tanışabilir miyiz diyebilirsin
Sen en guzel manzarayi soyliyim mi? Ilk kelimeyi tekrar oku , de engeli ye hahshsh
Ben merhaba disindakilere cevap vermem mesela kisiden kisiye degisir
Selam mesajina cevap veresi gelmiyor insanin nasilsin de direkt :D
merhaba selam yaz geri dönerse döner yoksa başka çaresi yok
:D kendine güveniyo musun ezik misin anlamadım.
genelde alakasız şeyler yazilinca dikkatimi çeker
Niye nicholasa umut verdin 😝😝
Verdiği selamı alırım biter.
yürüyen ego ya :D
"benim kadar özel ve değerli olması" al buyur. :D alakası budur.
evet öyledir ama sen herkesçe özel ve değerliymiş gibi takılıyorsun :D
hımm, şahsi olarak cevap veriyorum; şayet ciddi anlamda önemli bir konuyla ilgili konuşursa dönüş yaparım. İlgi alanlarımla alakalı olabilir. :/
Selamün aleyküm 😁
Onudamı biz söylıyelım
Dikkat çekici olması gerek
merak uyandırıcı olursa cevap veriyo kızlar :D
ilgimi çekmesi lazim
merhaba selam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?