Bir kızı instagram fotoğraflarını silmeye ne itebilir? Kız birine aşık falan olsa ya da birinden hoslandigini annlasa yapar mı alakası yok mu? Ya da kendisini çirkin mi hissediyor?

Niye bu kadar merak ettin. Biraz takintili birisisin galiba. Yani biz kadinlar degisimi severiz. Ozellikle ben profilime hatta galerime bakip bakip siliyorum bir seyleri duzenliyorjm falan. Boyle normal bir sebepten oturudur yani
Onu çok seviyorum. Her yerden engelledi beni. Ben de her gün bakıyorum kaç foto kaç takipçisi kaç takip edileni var diye. Bugün öğlen 29 du akşam 14 oldu. Bugün kız arkadaş grubuyla oturuyordu. Ben ona bakıyordum o görmezden geldi. Arkadaşları fark etti beni bence benden bahsettiler ona. O da beni herkese söylemiş zaten. Bilmiyorum belki kendisini çirkin hissetmiştir diye düşünüyorum.
Normalde takıntılı biri değilim de bu kız olunca işin içinde farklı biri oluyorum
Orasını bilmiyorum çok kararsız
Cevap
1Cevap
insanlar eski fotolarını cirkin bulur ondandır
Bugünlerde kendisini birsey çirkin hissetirmiş olabilir mi? Çünkü bugün kız arkadaş grubuyla oturuyordu. Ben geçene kadar ona baktım. O kafasını kaldurmadim. Yanındaki kızlar da bana baktı ve fark ettiler. Üstelik bu gün Ekstradan yakışıklı ydim. Benim hakkımda yorum yapmış olabilirler mi? Ondan kendisini de çirkin hissetmiş olabilir mi?
Liseli değilim onu söyleyeyim. Üniversitede geçti bu olaylar. Fotoğraflarını kaldıran kız da sevdiğim kız. Acildigim da reddeden kız bir de çoğu arkadaşına benden bahsetmiş.
Bilmem yeniden paylasir belki
Engelledi beni zaten bakaniyorum
Sorma kardeş engelledi beni yeniden paylaşsa bile goremiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar