İnternet & Teknoloji Bi kadın neden tüm fotolarını siler instagramda? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Profil resmi bile yok. Acıklama kısmında bunlar var sadece 🙏🏻🧿ne demek sizce? Bi kadın neden tüm fotolarını siler instagramda? Cevapla Instagram Soruları Kadın Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Izini kaybettirmek istiyor. Bir psikopata denk gelmis olabilir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yeni hesap acmış olabilirde yani dimi Yorumla VeryWell +1 yıl Vazgecemiyirsa sosyal medyadan oyle yapar Yorumla Soran +1 yıl eski sevgilisiyle sorunları vardı ama hesabıda gizli zaten. Peki sana eski sevgilisi olsan ne düşündürürdü Yorumla VeryWell +1 yıl Benden kacamazdi ben illa ki bulurdum Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. real takiliyordur biyografiye her şey konulur çoğu yorum boş bu arada bir insanin hayatinda birinin olup olmadigini iki emojiyle anlayamazsiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında bende öyle düşündüm yani hesabım var ama kullanmıyorum diye geldi aklıma. Mutluyum diyor galiba Yorumla ismimdensananee2 +1 yıl Mutlulukla da bir ilgisi yok bunun 😂 canim 💩 bunu koymak istedi bunu koyarim yani ama tabi galiba yakin biri ya da bir olaylar var herhalde araniz da Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Depresyondadır. Ya da sevgilisi eşi sildirdi nazar değmesin aşkımıza diyor. 2 0 Yorumla
yarınlarvar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl nazar değecek diye korktuğundan ahahah 3 2 Yorumla tekinaymelisa +1 yıl +1 Yorumla Soran +1 yıl Gönderme olabilir yani Yorumla
Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 65% +1 yıl Birini bulmuş sosyal medyayı kullanmayı bırakmış. Kavga edince geri yükler. 0 0 Yorumla
kingscore Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 777 cevap paylaştı. Hayatımda biri var ben buralarda yokum diyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl eski sevgiliye kapak gibi bişey yani Yorumla kingscore +1 yıl Eski sevgilisinin umrunda olduğunu pek sanmıyorum. Hayatına aldığı kişi ile mutlu sanırım. Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 10,5b cevap paylaştı. İnşallah nazar değmez gibi birşey 1 2 Yorumla Soran +1 yıl mutlu yani Yorumla cankall +1 yıl Yani Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Off bu konuya çalışmamıştım hiç 🤦♂️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya eski sevgilisi nasıl algılar onu merK ettim erkek kafasıyla 🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Izini kaybettirmek istiyor. Bir psikopata denk gelmis olabilir
Yeni hesap acmış olabilirde yani dimi
Vazgecemiyirsa sosyal medyadan oyle yapar
eski sevgilisiyle sorunları vardı ama hesabıda gizli zaten. Peki sana eski sevgilisi olsan ne düşündürürdü
Benden kacamazdi ben illa ki bulurdum
real takiliyordur biyografiye her şey konulur çoğu yorum boş bu arada bir insanin hayatinda birinin olup olmadigini iki emojiyle anlayamazsiniz
Aslında bende öyle düşündüm yani hesabım var ama kullanmıyorum diye geldi aklıma. Mutluyum diyor galiba
Mutlulukla da bir ilgisi yok bunun 😂 canim 💩 bunu koymak istedi bunu koyarim yani ama tabi galiba yakin biri ya da bir olaylar var herhalde araniz da
Depresyondadır. Ya da sevgilisi eşi sildirdi nazar değmesin aşkımıza diyor.
nazar değecek diye korktuğundan ahahah
+1
Gönderme olabilir yani
Birini bulmuş sosyal medyayı kullanmayı bırakmış. Kavga edince geri yükler.
Hayatımda biri var ben buralarda yokum diyor.
eski sevgiliye kapak gibi bişey yani
Eski sevgilisinin umrunda olduğunu pek sanmıyorum. Hayatına aldığı kişi ile mutlu sanırım.
İnşallah nazar değmez gibi birşey
mutlu yani
Yani
Off bu konuya çalışmamıştım hiç 🤦♂️
Ya eski sevgilisi nasıl algılar onu merK ettim erkek kafasıyla 🙈
Ne bilelim ona mı kafa yorcaz..
aradığım aşkı buldum sonunda nazar değmesin diyo