İslam neden hep kadına katı?

Ben müslümanım ibadetlerimide yapıyorum ama artik bunlari düşünmek istemiyorum çoğunun sebebini araştırdım çok eşlik huriler erkek kadin miras erkek kadin şahitlik erkegin gayrimuslim biri ile evlenip kadinin asla evlenememesi kadinlarin dovebilmesine izin ayeti simdi çıkıp diceksiniz kadin ahlaksizlik yaparsa peki erkek yapamaz mı? Onlar icin neden yok anlamıyorum kuran okurken bile basimizi kapatmak zorundayız sorun kapatmak değil ama bizim mahrem yerlerimiz yabancı erkeklere haram değil mi? Ayrıca kapanma konusuda kafami karıştırıyor annem kapalı teyzelerimde ve çoğunda d vitamini eksikligi çıktı güneş fazla hatta hiç alamadiklari için yazin sicaklarda kadınlardan terler akıyor yanıyorlar ama erkekler bir parça tişörtle disarlarda o kadar sorun olmuyor bunu diyincede cehhenem daha sıcak diyorlar ee sadece kadina mi sıcak? Koku sürmek kadina harammis erkege sünnet din hocalarina soruyorum diyorlar kadina günah erkege niye degil diyorum bana oyle bir hüküm koyulmamiş kadın öylesine sürse bile günah ama erkeğin niyetine göre diyorlar cehennem topluluğuna kadin diyorlar çok lanet okuyup gunah işledikleri içinmiş erkeklerde çok işliyor dunya savaslarinin basinda da birini oldurmenin başında da hep erkek var ama neden o zaman kadin günahkar az önce bir yazi okudum bu her islami sitede var kadin cocuk istemezse esi ne yapabilir? Herkes kadinin kocaya secde ayetini göstermiş söylemiş istemeyen bir erkek için bir tane bile yazı yok yani kadin istemeyince haram da erkek istemeyince değil mi? Kadin yataga gelmesse zaruri bir durum yoksa tabi lanetlenir diye hadis var yani kadın lanetleniyor ama erkek 4 talak hakki var 4 ayda bir karsilamak zorunda diye hüküm var daha çok varda yazmaya satirlar sığmaz herkes bu hayatta 4 es hakki var su şu sebepten diyor ee peki cennette niye sadece huriler erkeklere? Ben inanmamazlik yapmak istemiyorum ama artik gerçekten uzaklaşmak istiyorum dinden de ibadetten de herseyden soyutlamak istiyorum kendimi zaten mutsuzum..
İslam neden hep kadına katı?