Bunu bilipte hala içen var mi?
Yoksa ilk defa mi duyuyosunuz
Yoksa ilk defa mi duyuyosunuz
Evet resimleri gordum ama alakasiz resimler.. Herseye bir bahane buluolar..neden tersten okuyalim..neden o iki kelimeyi evirip cevirip illede Allah yok kelimesini cikartalim..Ben Allahin varligini bilmiormuyum ve onu icersem imansizmi olcam yani..buna kim karar vercek..Tersten okuyan kisimi Allah mi..benim imanim bir coladan ibaret değildir
neycede demek peki ? hangi dilde
biliyordum duymuştumda doğrulugunu bilmiyorum
ben zaten kola içmem
Takılmayın böyle ufak detaylara adamın işi gücü yok tersten bakılınca o manaya gelen bir kelime mi bulmuş uydurmadır bunlar karalama kampanyaları..Burada takılacağımız bir şey varsa oda şudur paracıklarımız gavurlara gidiyor yerli malı kolamız vardı bir ara şimdi ne oldu bilmiyoruz yazık...Ramazanda özellikle bayram yapıyorlar...
Sen şimdi inanıyor musun tamam tesadüf olabilir tersten okunuşu o anlamı taşıyabilir ki ben gözümle tersine çevirip bunu arapça bilipte o şekilde okuyan hiç bir insan görmedim sadece resimlerde yazılar var terse çevirmiş altına da anlam adı altında sallamış bişiler ,de burada bir marka yaratılması söz konusu sence böyle bir marka bütün dünyaya hitap eden bir marka böyle bir salaklk yapar mı onlr amerikalı büyük düşünen insanlar böyle ufak şeylre takılmzlar bunun için onlar UZAYA çıkıyor biz...
Ya herr şeyi geçtim sen düşün bir marka kuracaksın kola üreteceksin bir isim lazım sana sen ticari bir şirketsin müşterin senin her şeyin yani akıl var mantık var hiç şöyle bir şey düşünür müyüdn ya öyle bir isim koyayım ki bunu tersine çevirdiler mi şu anlam çıksın kapak olsun onlara bunlara şunlara bırak tersini düzden normal özel bir marka ismi bulmak o kadar zorken tersiyle mi uğraşacaksın HİKAYE bunlar ya..Uydurma bunlar..Bak şmidi bir yazı göndericem oku bir siteye atmışlar bence hikaye...
"""şu bildiğiniz, zararsız gibi görünen portakallı içecek. neydi adı, söyleyin, çekinmeyin. söylesenize, fanta değil mi. karıştır harflerini ne çıktı, nafta yani naftalin. naftalini nerede kullanırız, böcekler kıyafetlerimizi yemesin diye, işte fanta'yı da müslümanların içine salarak bizi bir böcek, aman allahım"""" GÖRÜYOR MUSUN İNSANOĞLU BÖYLE KARALAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR..Yazı orjinal hiç değiştirmeden yapıştırdımö :))KOMEDİ YA KOMEDİ...Bu coca cola tersten oku muhabbetide aynı şey...
Fanta da coca colanin urunu zaten :)
O kadar da degil artik sen baktn mi resme
Sonradan cikti hersy ortya ve artik yapcak bisey yoktu cunku herkes coktan bagimlsi olmustu
Senin dusuncelerni degistiremem nye inaniosn ona inaniosndr su an ne soylsm fikrni degistiremem degistrmyde calismam
Yazık yani biziim böyle saçma uydurma ayrıntılara takılmak yerine neden gavur malı ürün alıyoruma takılmamız gerekirdi. Cola turka alsak içsek ne olur yerli malı yurdun malı dememiz lazımdı. Neyse biz boşa konuşuyoruz gene Coca cola satacak ramazanda parayı kıracaklar hayat devam ediyor hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Biliyorum ve içmiyorum . link La Mohammed La Mecca yazıyor Tövbe Estağfurullah
Cevap
21Cevap
Aman ...sizde herseyi inanmayin öyle, gördüm o Videoyu. yaziyi dödürüyorlar sonra istedikleri gibi degistiriyorlar sonra geriye cok hayal gücünlen arapcaya benziyen birsey cikiyor.
Neymis Allah yok yaziyormus. Cilgin Teoriler, okadar saf olmayin lütfen.
merhabalar. tespitinize diyecek yok. şükür ki cola yı sevmeyen biriyim.
ama çevremi tespitiniz konusunda bilinçlerdirmeye devam ediyorum.
onlar yazdı diye olmayacak değil ya kim takar bunları ben hiç umursamam yani ben var olduğunu biliyormuyum ? evet o zaman sorun yok isteyen istediğini söyleyebilir herkesin hür iradesi.
3-4 yıldır içmiyorum da bunla alakası yok sen şimdi bunu söyledin diye kola bağımlısı olanların bırakacağınıda sanmıyorum .
Yeni öğreniyorum. ama kolayı seviyorum onların düşüncesi ya da fikirleri beni ilgilendirmez. içiyorum diye inanmıyormu oluyorum ? bence şu ön yargılarınızı yıkın herşeye bir bahane
vicdanım rahat. olayı nereye çektiğine bağlı. birşeyleri yaparken milletin düşüncesi fikirleri değilde sizin fikirleriniz önemli olsun. kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez. ya da onların yaptıkları sizi etkilemez. burada birşey içiyoruz. adı ya da bunu yaparken ne düşündükleri umrumda değil. tadını seviyorum içiyorum. bunları yapıyorum diye onların fikirlerini kabul etmiş olmuyorum. cidden bunu anlamıyorsanız sorun sizde
onu geçtim savaşta kullanıyorlar o paraları o yüzden bırakmıştım ben
Ramazanda iftarını cola olmadan açamayanlar tersten okunduğunda allah vardır yazan cola markası üretide milletmi içmedi ?
İçiyorum bir ara bırakmıştım 3-4 ay sonra tekrar içtim yanii yapcak birşey yok.Onu içmeyipte ne içelim.Ama şu dakkkadan sonra bırakacagım dişlerimi mafetti :/
kendim legendary limonatami yapmaya basladigimdan beri hazir icecek almiyorum zaten.
Tercih ettiğim bir içecek değil.
Dişlere zarar, sağlığa zarar..
bana saçma geliyor, Coca Cola efektif yazılarla yazılmış, ters çevrilmiş arapça Allah yok manası çıkartılmış o da benzeri birebir aynı da değil, o kadar uğraşırsan Allah birdir yazısını Allah yoktur diye de çıkartabilirsin
Hanifi Müslümanım ve Coca cola içmiyorum
Cocacola nin sahibi yahudi ve yahudilerde Allah a inanirlar.La Muammed la Mecid soyledigin anlama gelmiyor. :)
böcek içiyosunuz resmen böcek çok zararlı yaa . içmiyorum sizde içmeyin.
Duydum içiyorum.İnancım orada yazıldığı iddaa edilen bir kaç kelime ile zedelenmez...
biliyorum ama hala içiyorum orda ne yazdığı beni ilgilendirmez benim ne düşündüğüm önemli
İlk defa duydum,nece oluyor peki tersi?
Ben Coca Colayı çok severim oysa ki..
Aloc Acoc?
Yahudileri çok severim normalde ama İsraillileri bu yüzden sevmiyorum işte.
sefaradlar iyi:)
içinde alkol olduğu kesinleşti zaten , içmemek lazım...
içiyor olmamız allahın varlıgını inkar etmemiz anlamına gelmez
Evet,şirket o kazanılan parayla iyi şeyler yapmadığı icin ürünlerini kullanmam...
Açıkca cahil ve canım bir milletiz bu kesin...
Kola içmiyorum zaten. Içinde ne olduğu belirsiz, çok sağlıksız...
herkes faklı bişi söylüyor
inanasım gelmiyor ama
bu yahudilerden beklenir tabi
duydum hala içiyorum .
İlk defa duyuyorum ama içiyorum.
kola içmiyorum bıraktım
içiyorum sevıyorum batıl seylre ınanmam
la allah la mekke yazar.biliyorum içiyorum
Biliyorum. Zaten sevmem Cola :p
biliyordum evet ama icmiyorum aslada almam
kola içmiyorum.Ama bana anlamsız geldi.
saçma sapan şeyler bunlar bana göre :)