Iki yüzlü, değişken, dengesiz, iyişine yarayan insanları kendi çıkarları için kullanmaktan çekinmeyen ve karşındakini manipüle etmekte zerre bir çaba sergilememesine rağmen, kolaylıkla etkisi altına alan, olduķça zeki ama aptala yatan tek türdür. Har bir de genelde hepsi güzel-yakışıklı olurlar.
sonuna kadar destekliyorum. her cumlende dogru aciklamissin. iki yuzlu ne dedigini bilmeyen yaptigi seyleri iyi sanan. cok hata yapmasina ragmen affedilmeyi basaran ve karsisindakinin tek hatasini gordugunde affetmeyi basaramayan kararsiz kibirli nankör kisilerdir. hep bana hep bana diyen cinsten ukala ama guzel ya da yakisikli tiplerdir. eski sevgilim ikizler burcuydu omrumden on yil eksildi sayesinde
@agresif64 o halde huzuru bulamadığınızda geç olamadan gidin, tamamen esir olmayı kendiniz istiyorsunuz. Başına buyruk halleri onda bir hakimiyet kurman için seni tetiklerken; tam aksi oluyor.
sen de birilerini esir etmissin belli. ilkte söz verip sonra cayan da sizsiniz. soyle deyip boyle yapan da. sevilen ama kiymet bilmeyen de. yaran varki söyleniyosn @caminbugusu
@agresif64 simdi sakin ol ve mantıklı yaklaş. Yaram olsaydı bu soruya bu kadar tarafsız cevap vermezdim, aksine; sizi gömüp kendimi aklardım.
Ben kıymet biliyorum, lakin şunu atlıyorsun; sen yaptığın hataların bedelini ödemişsin ve bu bedel biraz ağır gelmiş ki saydırıyorsun. Durduk yere sudan sebeplerle kimseyi üzdüğümü ya da incittiğimi hatırlamıyorum. Sebebini atlayarak direkt suçsuz profili çizme şurda
inan haksiz olan taraf olsaydim direk kendime kizar sucu da kendimde arardim. evet agir geldi haklisin. cunku butun iyi niyetim suistimal oldu butun duygularim harap oldu. hayatimin da yonu degisti. sukur vardir bunda da bir hayir dedim ama napam yani. bosver be soyledigim seylerin hepsi ona sitem.
ilgi odagı olmayı çok sever sevdigi kişiyi kıskanır ve aynı ortamda ise iyice hareketlerini gözlemler bir ortamda sohbette görüşünün alınmasını sever aynı zamanda hazır cevaptır cabuk düşünür.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne saçma yorumlar yapılmış. Herkes aynı mı? İnsanları burçlarına göre ayırmak zaten en başından bir hata. Ayrıca oradan burdan gördüğünüz "ikizle burcu iki yüzlüdür, dengesizdir, ne istediğini bilmez, menfaatçidir" gibi lafları hemen inanarak burada yazmışsınız. Eminim çoğunuzun hayatına en fazla bir iki tane ikizler burcu girdi, ondan bunları yazdınız. Kusura bakmayın da sorsanız diğer burçlardan da böyle olan insanlar çooook var...
degiskenlik iki yuzluluk olmuyomu canim. soyledigiyle yaptigi birbirini tutmayan. bu gun bana yarin sana olan tipler iste. benim yillarim gecti ikizler burcu bir sahsiyetle