+1 yılİkizler burcu olan insanların git gelleri çok olur diye biliyorum ama insanı direkt burç olarak kategorize etmek yanlış zaten. Belli başlı özelliklerini taşıyabilirsiniz ama her konuda tamamen aynı olacak olsanız dünyada sadece 12 çeşit karakter olurdu yani. Her insanın kendine özgü karakteri var. Bazı burç özellikleri uyar, bazıları uymaz. Ön yargılı davranmamak lazım
02 Yorumla
İkizler+1 yılKesinlikle! Benzerlikler elbette olur ama bunu tamamen burca odaklamak mantıklı değil. Yeni tanıştığın birine burcunu sorup ona hareket etmek mantıksız mesela
Yengeç+1 yılO zaten başlı başına saçma
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNe düşüncem, ikizlere ayak uyduramayan çekemeyen aşırı ve insafsızça eleştiriyorlar
Ben bu zamana kadar kimsenin gözünde yaş kalbinde sızı olmadım
Yardım ettim, dinledim, korudum, kolladim bunlara bir sey yok biraz ters tarafımizi görünce dengesiz etiketini yapıştirirlar...
Bu aslında burç olarak değilde karakter olarak bakalım. Hangimiz dengesiz değiliz? Hangimiz iki seçenek arasında kalmadik
Kırmızı çantada güzel, siyah çanta da güzel şimdi seçmeye zorlaniyorum diye sen bana kararsız diyemezsin bide burcunu da bilirse hemen tm hemen "ikizler de zaten kararsız olurmuş🙄" sözünü asla katılmıyorum..
Şey diyebilirsiniz... çok konuşkan, aşırı yüksek biri buna tamam evet çok konuşuruz hatta ikiye de ayrılabiliriz bazımız hiç konuşmaz, bazımız hiç susmaz ( susmayan benim😀) haklı olduğum yerde öleceğimi bilsem de susmam örnek şu soru 😀illallah ettim. nedir bu ikizlerin sizden çektiği? Asıl biz sizden çekiyoruz
Ülkeden gitsek, ülkece depresyona girersiniz jejsjs abartmayi severiz evet o konudada haklısınız 😀
Bir de üretkeniz, yerimizde duramayayiz şu görüşü bile 3 kere de yazdım çünkü elimde iş var işini bitir yaz? Hayır birden çok işler meşgul olabiliriz. Zihnimiz hep meşgul şu görüşü yazarken bir sürü işi sıraya koydum onları halledeceğim, çok zordur yorulduğumuzu göremezsiniz.
İnsanız tabi yorulunca da yorulduk deriz yani elimizde ki iş bitmeden uyumam, yemem, içmem, dinlenmem. Hal böyle olunca stresli oluyoruz ama bu hepimizin ortak sorunu.
Gel gitli değiliz, yapıyorsak eğer muhatap olduğu kişi yüzündendir... aldatmaya meyillidir 😒 sözünü de asla kabul etmiyorum... sevince güzel severiz... ben şahsen çok güzel severim sanki onu ben doğurmuşum, o benim çocuğum gibi... sever, sayarım... Duygusal zekamiz sayesinde aşırı empati kuruyoruz..
İkizler ayna gibidir... sen nasıl yaklaşırsan, aynısını alırsın beni sorgulamadan önce lutfen önce kendine dön bi bak olur mu? İkizler burcu Merkür'ün burcudur Merkür astroloji de zihin yapısı iletişim, zeka düşünce yapısını anlatir.
Bu ne demek? Zihnimiz sürekli aktif.
Sürekli bir şeyleri düşünmek, kafa yormak, sorgulamak araştırmak demek.. ikizler hakkında şunu duyarsınız " ayy sakın güvenme, onlar dengesiz, çapkın onlar aldatır " gibi sözler duyunca ben artık sinirlenmeyi bıraktım, gülüyorum... onu diyen insanlara dikkat edin muhakkak bir ikizler tarafından çarpılmıştır jsjs..
İkizler burcu aşk ve sosyal ilişkilerinde ciddi diyorum çok emek harcarlar ama istemediği bir şey, bir hareket görsün kesip atmaktanda çekinmez... vazgeçilmez zannetmeyin sınamayın... buraya kadar sabırla okuduğun için teşekkür ederim seviyorum sizi🖤26 Yorumla
u +1 yıl@inciitanesiii Ellerine sağlık abla bize diyecek söz bırakmamışsın. 💕🙏
u İkizler+1 yılAy ne yazdin be kizim jsjsj
u +1 yılBen keyifle okudum sdjsdj tabi hepsi bitmedi bitireceğim
İkizler+1 yılBişi dicem bende ikizlerim vjbhvg ve kesinlikle katılıyorum. Mükemmel bi görüş 🤌 Hele ikizler aynadır demen.. üff yani
u İkizler+1 yılSensin mükemmel ❤
İkizler+1 yıl🥹🫰
- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBen ikizleri severim, ayrılır ayrılmaz önüne bakar eski sevgilisini takıntı haline getirmez. Toksik değiller, bu harika bir özellik. Evet dengesizler, sır falan anlatmam ama tam bir muhabbet kuşudur boş konuşmaz. Eğlenceye falan gideceksem ya yay ya ikizler burcu bir dost alırım yanıma. 😅
01 Yorumla
İkizler+1 yılAy ayyy ikizleri seven bi insan evladıı 🥹🥳 Dimi dimi kafa dengi oluşumuz çok hoş ama hayatta bazen yorucu oluyo bu. Çünkü hep aksiyon, eğlence olsun istiyoruz olmayınca da olmuyo bee
+1 yılValla nedir çektiğimiz ya bende kıskanıyorlar yani gizli hayranlık içeren bir korku var. Bilen tanıyan sever seviyorlar yani lanet olası ön yargılar iste
02 Yorumla
İkizler+1 yılBen sevenle karşılaşmadım hiç kim öğrense oldu o zmn bana iyi günler diyip kaçıyor vgjhg
İkizler+1 yılİkizler kadını iyidir ya kaçan ya korkuyordur ya da aklı yetmiyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılİkizler burcunu seviyorum normal de pek bilgim yoktu ama iki tane ikizler burcu arkadaşım olunca iyi bir burç olduğunu anladım.. zaten genellikle ruh halleri değişken olsa da anlık olur alınmamak lazım. çok iyi dostlar kalpleri de iyidir.
birde eğlenceli oluyorlar..
22 Yorumla
İkizler+1 yılkesinlikle sadece herkese aynı değiliz
u +1 yıl🙏
- Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılİkizler burcu olduğuna inanamadığım nadir insanlardansın. Tanıdığım ikizler kadınları faciaydı, o yüzden ikizler burcuna karşı önyargılarımız oluştu. Hatta ikizler burcuna karşı önyargılarımızı kıran sevilesi ikizler burçları da var, demek ki her ikizler aynı değil, bizim karşımıza hep zalim, zulmetmekten keyif duyan ikizler çıktı lakin ince ruhlu, sevilesi, merhametli ikizler de varmış, tıpkı senin gibi🥰
12 Yorumla
İkizler+1 yılYaa çok teşekkür ettiim 🥹 güzel baktığından hep bunlar 🫰🌿
Yay+1 yılNe demek, istirham ediyorum ☺🥰🌸
Burçlara çok takılan ya da insanları bu konu üzerinden değerlendiren/genelleyen biri değilim. Arada öyle eğlencesine konuşulur o kadar.
Tüm burçlar hakkında detaylı bilgi sahibi de değilim zaten.
İkizler burcuna gelecek olursak gitgelli halleriyle meşhur olduklarını biliyorum, uzak durulması gereken burçlardanmış jfksdf. Fakat ilk cümlelerim bu yorumlara itimat etmediğimi yeterince açıklamıştır diye düşünüyorum:))16 Yorumla
İkizler+1 yılAçıkladı açıkladı yeterince ama burçları bilmeyenler bile ikizler diyince böyle bi şey oluyor "oldu o zmn ben kaçim balığım beni çağrıyor" gibi gjhvg
İkizler+1 yılO sırada ikisi de olan ben vhggcf güzel ama bee ben sefiyom ikisini de denge şart tabe o ayrı
İkizler+1 yılvvgb ya şöyle normal burcum ikizler yükselenim aslan öyleli yane olabileer ama baya taşıyom ya ikisinin de özelliklerini. Bu tabi ki hıpıs diye her ikizler aynı anlamına gelmez karakter ve yetişme tarzına da bağlı biraz
Sennn ikizler misinnn ?
Biraz zor oluyorlar hemen sıkılıyor anlık değişimler gösterebiliyorlar 😅😅213 Yorumla
İkizler+1 yılYess burç kısmı yanlış bende sende ikizlersiin mi? Ay ayy ikizimi mi buldum yoksam
İkizler+1 yılBazen bende diyorum kendime kova ve yayın karışımı gibi hissediyorum diye ama ikizlerim 🤌 gerçi bu üçlü birbirine benziyor bi tık ya sende mi britüss 🥺
İkizler+1 yılvjhbvvj aklıma gelmedi bee kaçırdım tüh 🤭 Aslan yükselenim ama fena bi kombo diye duydum en gıcık olunan ikili ehhehe
İkizler+1 yılheheeh öyle ya ama bulduk bi yolunu eğleniyom ben böyle
Yengeç+1 yılBaş belası hepsi demiiiii
Yengeç+1 yılHmm özel birileri mı var :)
Yengeç+1 yılEhh sen öyle diosan :)
İkizler burcu olan bir kaç tanıdığım var ve hiçbirinden haz etmem diyebilirim, ortak özelliklerinden bahsedersem daha objektif olur yani bu yaptıkları kendi karakterleri mi burçlarıyla mi alakalı bilmiyorum ama dışardan hoş görünmüyor ve hepsinin bu özellikleri taşıması tesadüf mü bilmiyorum; kısaca insanlara iyi görünmek, yaranmak için karakterlerinden ödün veriyorlar, arkadaşlıkla bireysel ilişkileri iyi ancak üçüncü dördüncü kişiler girince bir anda değişiyorlar, iyiliksever görünüp beğeni toplama gayretinde olduklarını gözlemledim. (Sözlerim meclisten dışarı:))
14 Yorumla
İkizler+1 yıl🥺 burçtan sanırım bende de var bu değiştirmeye hatta komple silmeye çalışıyorum çok itici evet
İkizler+1 yıl🥹 belki de güzel kalpler ve gözler hatrınadııır 🫰🌿
+1 yılYa sadece dedikodu severler o kadar
Ama iyisi de kötüsü de var
Arkadaşlıkları bakidir..12 Yorumla
İkizler+1 yılDedikodu sevmeyenleri de var kii 🥺
Oğlak+1 yılVardır tabiki 😅🌸
Çok tatlı oluyorlar en yakın arkadaşım kardeşim ikizler burcu ve kendisi çok tatlı
16 Yorumla
İkizler+1 yılAnaa gerçekten mii ikinci güzel ikizler yorumu geldii 🥳🥹
İkizler+1 yılYaa teşekkür ettiim evet ikizlerim bende 🌿
İkizler+1 yılSezgilerin mok kuvvetli demek kii 🤌
+1 yılSadakatsiz oluyorlar ama mükemmel bir ikizler kadınına aşık olmuştum üstüne tanımam.
12 Yorumla
İkizler+1 yılBurçtan bağımsız güzel insanlar var be şanslı olmak böyle bişi herhalde
- +1 yıl
Benim tek hatırladığım ikizler burcu kadını tek aşık olduğum kadın.
+1 yılKız alındın mı 🤦🏼♀️. İstisna bir ikizler bebikisin 🥹💝
12 Yorumla
İkizler+1 yılYok kız niye alınem kii gjvjh merak ettim sadece kim ne düşünüyo acep diye nabız yoklamaca
Yay+1 yıl🤭 seni gidi senii
Ben bugün ikizler burcu ile alakalı ne kadar çok soru gördüm yahu Evet severiz İkizler burcunu
13 Yorumla
İkizler+1 yılbi tık esinlenmiş olabilirim
u İkizler+1 yılDaha çok gör inşallah
Ruh geçişleri çok dengesiz.
Aşırı kararsızlar.
Onun dışında çok zekiler, yükselene bağlı olarak sakin kişilikler.11 Yorumla
İkizler+1 yılNokta atışı yahu bu kadar mı olur
+1 yılİkizler bana göre zodyağın en zeki burcu ayrıca stratejik zekası neşesi eğlencesi güçlü karakteriyle bence çok özel güneş burcunu ikizler yükselen burcunda ikizler olduğu için bu konuda konuşabilecek 1 kategorideki kişilerden biriyim
04 Yorumla
İkizler+1 yılWaov beklemiyordum böyle bişi
İkizler+1 yılNiye sjsjd
İkizler+1 yılŞu görüşlere baksana herkesin azılı düşmanıyız hjbvg
İkizler+1 yılOlsun ne güzel kudurmuslar
+1 yılÇok anlamam burçlardan ama eğlencelidir diye düşünüyorum
10 YorumlaBurçlar hakkında genel olarak pek bilgim yok ilgim olmadığı için
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok takılmıyorum ikizleri severim, iyi anlaşırım.
10 YorumlaBütün düşmanlarımın bir ikizler sevgilisi olmalı
06 Yorumla
İkizler+1 yılBedduaya bak yahu
İkizler+1 yılLanet de beddua da okumayın kimseye. Edilen her dua sahibini bulur
İkizler+1 yılO zaman beddua da etmeyin, bu kadar basit
+1 yılİkizler olmak cehennemi yaşamaktır. Yükselen burcun nedir?
011 Yorumla
İkizler+1 yılYoo hiçte bile ben gayet mutluyum burcumdan
Akrep+1 yılYükselen burcuna bağlı demek ki. Yükselenin ve biliyorsan ay burcun ne?
İkizler+1 yılYükselen aslan ay burcunu bilmiyom neden ki
Akrep+1 yılYükselenin aslan işte, cehennemi yaşamazsın.
İkizler+1 yılAlakasını bi deseniz de bende anlasam keşkek..
Akrep+1 yılİkizler zaten çok düşünüyor, farklı bir zekası var. Bir şey yaparken bile 40 şeyi düşünüyoruz. Benim yükselen yengeç, ay burcu da akrep. Su burcu ikisi de, ne derin duygular yaşıyorum, ne fırtınalar dönüyor kafamda, içimde sanki sürekli Mark Eliyahu falan çalıyor. 😄😄
İkizler+1 yılHee öyleli orası da ayrı bişi özellikle meslek seçimi.. Aman yarabbi böyle bi denklem düşman başına. İkilem bile değil yüzlem falan bu
Akrep+1 yılMeslek seçimi konusunda çok zorlanıyorum. Ne istediğini bilmeyen biriyim bu konuda. Bir şeyler çabalasam da henüz tam anlamıyla bir meslek seçimi yapamadım. Sende de mi aynı durum?
İkizler+1 yılBen seçtim bi şekil şükür de neler yaşadım neler.. Önce her şeyinin olduğunu düşün. Para, iş, imkan sıkıntın yok. İstediğin her meslek olabilirsin diye düşün. Ne yapmak istersin? Aynı anda başka şeyler de yapabilirsin ama sürekli gitsem de bıkmam 7/24 yaparım dediğin bi meslek düşün. Ben böyle karar verdim daha kolay oldu benim için
Akrep+1 yılDüşünüyoruz da bir şey aklıma gelmiyor. Sen hangi mesleği buldun?
İkizler+1 yılOnu söylemiyoruz maalesef vbhjvg ya şaka bi yana kendine işte benlik dediğin bişi bul. Ben bulmuştum dijital oyun tasarımını ama çok dünyalık ve kendime, insanlara bişi katmam diye vazgeçtim. Yani bi karar verip o yolda ilerle ama bırakırım zaten falan değil sonuna kadar git pes etme sakın
+1 yılBen anlaşamıyorum fazla 🤕 sorry about this
05 Yorumla
İkizler+1 yılNe düşüneysun onu da desen 🥺
Terazi+1 yılYani yumuşatarak söyleme huyları yok fazla yıpratıcı oluyorlar, bir yaran varsa hep onun etrafında dolaşır.
İkizler+1 yıl🥺 düzelmem gereken konular varmış teşkür ettiim 🌿🥹
Terazi+1 yılDedikodusuz yaşarlar, fazla samimiyet sevmezler çevresinde rahat insanlar olsun ister maddi yönden cömert olmalıdırlar.
İkizler+1 yılyazdım aklımaa
Şeytanın ruh ikizi
23 Yorumla
İkizler+1 yılNeden ki
Terazi+1 yılAltına imzamı atarım kardeş
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslanlarla çok iyi anlaşıyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
09 Yorumla
İkizler+1 yılsoruyu nereden buldunuz yahu
Cevap sahibi+1 yılBildirim düştü
İkizler+1 yıl23 gün önceki soru? neredeyse bir ay geçti ve ben bile unuttum bu soruyu ondan şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılBir ay geçmedi 23 gün geçti 😄, hem olabilir burası KS önüne soru düşüyor ıg değil. Sorun değil 😅
Cevap sahibi+1 yılO profildeki motor 🛵 mu ışığı gözümü aldı da 😅
İkizler+1 yıltamam stalker değil normal bir üyesiniz inandım, evet azıcık ışığı var zaten ışığı gözünüzü alıyorsa gözlük vereyim 😎
Cevap sahibi+1 yılOlur kaskta olur ksjskis
İkizler+1 yılo zaman motor sizden diye yorumladım 😏
Cevap sahibi+1 yılHa yok motorcu değilim ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarını bilmem de erkekleri aman aman evden ırak 😂
01 Yorumla
İkizler+1 yılvggjhb
forum sitelerinde gezdikçe lanetlendiğim özelliğim
03 Yorumla
İkizler+1 yılvbhvjgb hangi özellik o
İkizler+1 yılvjhbvjb
Eylenceli oluylay
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 936 cevap paylaştı. Çok tatlıyız bence 🥰
11 Yorumla
İkizler+1 yılbence dee kimseye zararımız da yok hem 🤭
Çekemiyorlar, çekemiyorlar
11 Yorumla
İkizler+1 yılhee 🤭 ikizler olmak böyle bişii
+1 yılŞeytandan 5 dk önce yaratılmış burç uzak durun görünce kaçın bu kadarını söylüyorum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazen cok sinsi itici bazen cok eglenceli
10 Yorumla
+1 yılKoşarak uzaklaşıyorum hemen
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Genelde dengesiz olurlar
10 Yorumla
+1 yılDengesiz davranışlara sahipler diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yılBen inanmıyorum burçlara
10 Yorumla
+1 yılMizahı yüksek olan eğlenceli burc
01 Yorumla
İkizler+1 yılteşekkürleer
- Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılRabbim seni korusun☺☺
01 Yorumla
İkizler+1 yılAmin cümlemizii
İkiziler karakter olarak agresif ya djdkdjdndn
02 Yorumla
İkizler+1 yılİkizler mi agresif en cıvıl cıvıl burç yahu
Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Allah'ım sen bizi ikizlerin şerrinden koru.
15 Yorumla
İkizler+1 yılbu ne yahu herkesi düşman yapmışız 🤦♂️
İkizler+1 yılkafamıza göreyiz işte hbjbj
İkizler+1 yılcümlemizin
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkizler burcu bi silktir olup gitse keşke
14 Yorumla
İkizler+1 yılAboo o neden yahu
Cevap sahibi+1 yılNeden ya😭
İkizler+1 yılAnlamadım ki seni 🥺
Cevap sahibi+1 yıl🥺
+1 yılNeşeli insanlardır.
10 Yorumla
+1 yılOnyargilar
10 Yorumla
+1 yılSeveriz
02 Yorumla
İkizler+1 yılSenden kova vibe alıyorum ama bilemedim
Yay+1 yılDogru
+1 yılTeraizyim ben gayet anlaşıyorum eğlenceliler
03 Yorumla
İkizler+1 yılGerçekten miii aldığım ilk ve tek güzel ikizler yorumu olabilir vhbvjg
İkizler+1 yılYes beybi ikizler kasıntı tipler degiller kin falan da tutmaz çünkü sallamaz kimseyi o kadar dengesizlik bende de var o yüzden anlaşabiliyorum
İkizler+1 yılDimi dimii bizi anlayan yok ondan hep ehehhe
+1 yılİkizler burcu çok *
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkizlerin b. kunu yesinler ebeni bile miker
01 Yorumla
İkizler+1 yılHeey! Küfür yok yahu sakin hem neden böyle diyonuz ki
+1 yılTatli
10 Yorumla
+1 yılZeki, İnatçı,
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!